Telefonos tréfa miatt perlik Justin Biebert
2012. március 30. 17:30
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
1. Hülye kis tacskó, még hogy felnőtt...
2. Tényleg ennyire elvakult egy rajongó, szánalmas. Azért képesek feljelenteni, hogy ajándékokat kapjanak. Aki hülye...
EmilyTaylor egyet értek.
2. Tényleg ennyire elvakult egy rajongó, szánalmas. Azért képesek feljelenteni, hogy ajándékokat kapjanak. Aki hülye...
EmilyTaylor egyet értek.
2012. március 30. 17:33
XD! Úgy kell nek iamilyen hülye! És még őt nevezik "sztárnak"
2012. március 30. 17:34
EZ AZ !!!!!!!!! Remélem ő fog majd veszíteni!!! Nem egy vicces f*szi, ezt bebizonyította rajongóinka is :DDD
2012. március 30. 17:35
|
|
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline
|
Én is Bieber rajongó vagyok még sem vettem be hülye az a rajongó amelyik beperelte megértem azt a dédmamát vagy kit,hogyha bepereli de ez szánalmas,hogy a saját rajongója....!
2012. március 30. 17:40
A rajongók se normálisak,hogy ezt bevették. Meg amúgy se írná ki az igazi telefonszámát hiszen tudná,hogy éjjel-nappal hivogatnák. Én mondjuk elküldtem volna a jó büdös ... tök m1 hogy hova.
D xd Remélem lecsukják.*-* Imádkozzunk érte.:3xd
2012. március 30. 17:43
nos a nagyit megértem mivel engem öt perc alatt feltudnak idegesíteni ha olyan hivogat megállás nélkül akiről azt se tudom ki az, és ha még pluszba minden hívásnál magyaráznom kell hogy rossz számot hívott.....hát agybaj, de h erre hogy nem gondolt, erre mindenki gondolt volna h hülység, és nem poénos
2012. március 30. 17:47
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Úgy kell neki!Megérdemli!Szánalmas,h mit tett!A saját rajongói fordultak ellene,és még perlik is 
haha,úgy kell neked bíbörke! xD
Most is beégett
mint mindig.Csukják le,csukják le.
De komolyra fordítva a szót,neki jó lett volna,ha heteken keresztül hivogatják őrült sikítozó rajongók!
legalább 10 nap szabadságvesztés járna neki
na jó..azért valamennyivel több xD

De hol van a rajongóknak az eszük?Elhitték,h bíbörke megosztja velük a telefonszámát.
Bíbör meg örülhet,h van ember a földög,aki szereti,még azokat is maga ellen fordítja.
haha,úgy kell neked bíbörke! xD
Most is beégett
De komolyra fordítva a szót,neki jó lett volna,ha heteken keresztül hivogatják őrült sikítozó rajongók!
legalább 10 nap szabadságvesztés járna neki
na jó..azért valamennyivel több xD
De hol van a rajongóknak az eszük?Elhitték,h bíbörke megosztja velük a telefonszámát.
Bíbör meg örülhet,h van ember a földög,aki szereti,még azokat is maga ellen fordítja.
2012. március 30. 17:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hehe...
Hát ez jó! Így járt!
2012. március 30. 17:51
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Haha!! Ezt megkapta
)Remélem sokan megutálták őt:)))
2012. március 30. 18:00
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Látszik, hogy még nem nőtt fel, és nem tudja, hogy mennyien figyelik és követik őt, sőt, azt sem tudja milyen nagy felelősség van rajta. Selena ezt hogy tűri el? Nekem Selena helyében is lesülne a pofámról a bőr, hogy ilyen idióta módon "viccelek", nem hogy még Justiné. Borzasztó, hogy mennyire barom ez a kölyök.
2012. március 30. 18:06
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát azt csinál amit akar és ha beperelik sem érdekel de bárki is pereli be annyi pénze van h tuti h ő nyeri .. szval semmmi értelme ésegy kis szórakozás senkinek sem árt.
D♥:$$
2012. március 30. 18:08
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
jó nem volt szép dolog de azért ez egy pöpit túlzás sztem:DDDD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: