VV Éva perelni készül a Blikket
2012. március 30. 14:21
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
ez a nő sem tudja már h mivel lehetne a címlapon..
2012. március 30. 14:35
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Kövezzetek meg, de én bírom ezt a nőt. A VV-ben Oli mellett volt a kedvenc karakterem. Sokkal értelmesebb, mint például az ideiek közül egy Kinga, vagy Dya, akinek ha beszélsz, el sem jut az agyáig, hogy mit mondasz neki.
Ebben a dologban Évának adok igazat, hiszen a Blikknél gusztustalanabb magyar forrás, legalábbis sztárhírekkel kapcsolatban, nincs. Bizonyítsák, vagy kerítsék elő a csajszit, aki állítólagosan adott Évikének.
Ebben a dologban Évának adok igazat, hiszen a Blikknél gusztustalanabb magyar forrás, legalábbis sztárhírekkel kapcsolatban, nincs. Bizonyítsák, vagy kerítsék elő a csajszit, aki állítólagosan adott Évikének.
2012. március 30. 14:43
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A VV-ben én is bírtam. Mostanában nem annyira.
Én elhiszem neki, mert a Blikk tényleg mindig bármit ki tud találni. PÉLDA: Nagyon közeli ismerősöm jelentkezett a VV4-be. Elég közel jutott a beszavazóig, és bekerült a Blikkben egy olyan cikkbe, ahol "leendő" villalakók "interviewrészletei" voltak olvashatóak. Ott volt persze az is, amit az ismerősöm "mondott". Na persze, álmában sem mondott semmi olyat, amit ott írtak.
Én elhiszem neki, mert a Blikk tényleg mindig bármit ki tud találni. PÉLDA: Nagyon közeli ismerősöm jelentkezett a VV4-be. Elég közel jutott a beszavazóig, és bekerült a Blikkben egy olyan cikkbe, ahol "leendő" villalakók "interviewrészletei" voltak olvashatóak. Ott volt persze az is, amit az ismerősöm "mondott". Na persze, álmában sem mondott semmi olyat, amit ott írtak.
2012. március 30. 16:00
sztem Évi csak nem akarja bevallani,hogy ne tűnjön fel rossz színben.A blikk miért írna ilyet ha nem lenne igaz.Nem hiszem h a Blikknek az a terve,h Éváról hülyeségeket írjanak és rossz színben tüntessék fel
2012. március 30. 16:15
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
erzsoka ott a pont
2012. március 30. 16:21
már elnézést! ő mióta CELEB?? O.o 
azért,mert 6 hónapon keresztül cirkuszolt,ivott,üvöltözött és leköpte a többieket meg stb. ezért már celeb? hát szánalom -.-"
azért,mert 6 hónapon keresztül cirkuszolt,ivott,üvöltözött és leköpte a többieket meg stb. ezért már celeb? hát szánalom -.-"
2012. március 30. 16:40
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
az igaz h a blikk bármit is kutud találni
2012. március 30. 18:57
Huuh nekem már nagyon elegem van Évikéből, unom már nagyon
2012. március 30. 19:42
Ostoba üres fejű liba.Az hogy részeg volt biztos nem kérdés...Az hogy nem melékszik a történtekre az elekeserítő. ÉS hogy ő celebnek hiszi magát szánalmas, és nevetséges.És még ő perel? Mi van Évike? büdös a munka? perelgetünk hát ha csurran cseppen valami? Gusztustalan vagy!
2012. március 30. 19:55
|
|
laura01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.15. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 165317 offline
|
ez egy nagyon hülye ember.
hogy lehet ilyen barom?!
ez már eléggé komoly.
valakinek igazán hívni kéne hozzá a mentőket mert lassan fogadjunk hogy arra sem fog emlékezni hogy kicsoda ő maga
hogy lehet ilyen barom?!
ez már eléggé komoly.
valakinek igazán hívni kéne hozzá a mentőket mert lassan fogadjunk hogy arra sem fog emlékezni hogy kicsoda ő maga
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: