VV Seherezádé mellében csomót találtak
2012. március 29. 21:40
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon sajnálom meg minden de már egy picit unalmas hogy folyton arról írnak hogy mi van seherezádé mellével..
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2012. március 29. 22:43
így járt....Romlott zacskós tejet kapott... Ezért óckodok az implantátumoktól. De az a női hiúság...az kerülhet az életébe.Ha neki ez kellett,most megkapta.Nem tudom sajnálni.Gondolom tudatában volt a kockázat mértékével,de az élethez, és az egészséghez való ragaszkodást legyőzte az ostoba női hiúság.Inkább vagyok lapos(egyébként nem volt az, csak szőke)és egészséges mint plasztik baba és esetleg mellek nélkül éljek. Ja, és a legjobb, ha esetleg rossz indulatú a csomó és ne agy isten átterjedt amásik mellébe is, vagy ott is találnak, akkor lehet, hogy végső megoldásként életmentő műtétként le kell vágni mind a két mellét! Na akkor mi lesz? kezdi előröl? Gondoljátok át egy olyan kaliberü üresfejű cicababa mint ő forradásokkal a mellkasán és laposan mint Pó síkság. Ezért mondom!!! Miért kell a szilikon?????? Pusztán hiúság! Nekem is volt menyasszonyom lapos sportos alkatú volt! De úgy szerettem ahogy volt Pedig imádom ha egy nőnek szép melle van.De nem minden áron. Ez a véleményem!
2012. március 30. 07:04
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
sajnálom azért őt.
de nem kellett volna megműtetni se
2012. március 30. 07:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát én egyáltalán nem sajnálom.Így jár, aki műmellet csináltat...
Ha nem tud természetes szépséggel élni,akkor vállalja a következményeket!
Ha nem tud természetes szépséggel élni,akkor vállalja a következményeket!
2012. március 30. 07:44
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát neki kellett az implantátum,benne volt a pakliba hogy ez történik....ő baja
2012. március 30. 09:35
Még ezek után sem képes lemondani a dologról.Milyen buta egy nőszemély!
2012. március 30. 09:56
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Pfuujj!!
és még mindig műmelleket akar...Istenem, de okos...-.-
2012. március 30. 12:45
Szegény Seri.Nem kéne neked az az implantátum,anélkül is szép vagy
2012. március 30. 13:14
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Sajnálom, de ez az átka, ha műmelle van valakinek.
2012. március 30. 14:27
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szegény Sehi..
de hát itt a műmell eredménye.
de hát itt a műmell eredménye.
2012. március 30. 17:50
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ez hír?!Jó vicc..
Ideáig nem szerettem a VVseket,de most már,köszönhetően a hetvenezredik 'Sehikemellecskéjérőlszólóiqbajonokcikkeknek' köszönhetőn ki nem állhatom úgy ahogy vannak az összeset.
Ideáig nem szerettem a VVseket,de most már,köszönhetően a hetvenezredik 'Sehikemellecskéjérőlszólóiqbajonokcikkeknek' köszönhetőn ki nem állhatom úgy ahogy vannak az összeset.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.