VV Seherezádé mellében csomót találtak
2012. március 29. 20:01
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
remélem,ebből nemlesz nagyobb baja.:|
2012. március 29. 20:01
|
|
Cax_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 171938 offline
|
Szerintem undorító a szilikon... Egy nő legyen vagy kismellű, vagy nagy, vagy lógjon neki, de ne legyen szilikon a mellébe! Nem vagyok egy igénytelen idióta, de a természetesség a fontos. Bármilyen mell tud izgató lenni. Ciki akinek ez a legfontosabb
Az ilyen guminők meg pont a kigyúrt pénzesek mellé valóak
2012. március 29. 20:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Biztos,hogy nagyon rossz lehet neki! :S :S de még a 300 köbcentisnél is nagyobbat az azért eléggé durva! most ezzel az implantátummal annyi baja lesz majd.... nem,hogy megműtenék aztán hamarabb túl lenne rajta!!!
2012. március 29. 20:03
Ahogy volt osztályfőnököm mondaná, egyéni szociális probléma. Nekem a képemről sülne le a bőr ha ezzel próbálnám fenntartani magam a köztudatban. Mű? Oké, de senki nem kíváncsi rá. Menjen sírni a doktorbácsinak aki majd beteszi a következő implantátumot, meg az azt követőt.
2012. március 29. 20:03
inkább szurkoljon, hogy csak az implantátumtól szabadítsák meg, és ne kelljen a saját szövetből is vágniuk.
2012. március 29. 20:08
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát nem jó dolog...remélem nem lesz baj...
2012. március 29. 20:13
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
én nem sajnálom egyáltalán.
ha képtelen élni kis mellekkel, akkor vállalja az akár ekkora mértékű kockázatot is. sőt látom még nagyobbakat akar. egy csepp szánalmat nem érzek
egyáltalán minek osztja meg ezt mindenkivel? kit érdekel mi van vv seherezádé műmelleivel....? rajta kívűl? ... senkit
ha képtelen élni kis mellekkel, akkor vállalja az akár ekkora mértékű kockázatot is. sőt látom még nagyobbakat akar. egy csepp szánalmat nem érzek
2012. március 29. 20:23
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Én azért sajnálom szegény Sehit! :/
2012. március 29. 21:07
Érdekes h a múltkor még hónapokat kellett várnia a cserére most meg már azonnal műteni kell? Kamu az egész. Hagyjuk már.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 29. 21:09
a facebookon is kiírta hogy ökörség ez az egész, szóval aki írja a cikket az odafigyelhetne....
2012. március 29. 21:21
Uh! Oké hogy nem szeretem... De ezt azért, senkinek sem szeretném! -.-" :/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.