Mint ahogy arról a napokban a People is beszámolt, Jessica Alba immáron egy könyv szerzője is. Ugyanis a közeljövőben kiadja élete első írását, egy életmódkönyvet The Honest Life (Becsületes élet) címmel. A színésznő az egészségesebb életre szeretné buzdítani az olvasóit, és ehhez kíván benne hasznos tanácsokkal szolgálni számukra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Alba hamarosan könyvet ad ki
2012. március 29. 12:44
Végre valami értelmes cikk is.
Biztos jó könyv lesz.Magyarul szívesen elolvasnám,de kár,hogy nem biztos a megjelenése.Legalábbis én nem vagyok benne biztos,hogy lesz magyarul.
Biztos jó könyv lesz.Magyarul szívesen elolvasnám,de kár,hogy nem biztos a megjelenése.Legalábbis én nem vagyok benne biztos,hogy lesz magyarul.
2012. március 29. 13:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi leszek rá.
2012. március 29. 14:11
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.03.29. 12:44)
Végre valami értelmes cikk is. 
Na, azért ezen kívül is van még bőven jó cikk a starityn. De elismerem, am nagyon hízelgő amit írtál ;D
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.03.29. 12:44)
Magyarul szívesen elolvasnám,de kár,hogy nem biztos a megjelenése.Legalábbis én nem vagyok benne biztos,hogy lesz magyarul.
Én se
Egyébként hogy saját magamhoz is szóljak (
ahogy látom neki is meglett a maga missziója
De: arra azért kivi leszek a könyv kapcsán hogy az ő életmódtanácsai mennyiben követhetőek mondjuk egy Békásmegyeri, minimálbérből élő nőnek... Jess még egy utolsó mellékszereppel is többet keres mint egy "átlagember" egész élete alatt. Ezt remélem figyelembe vette azért
2012. március 29. 16:21
Biztos nagyon érdekes könyv lesz. Remélem, hogy Magyarországon is kiadják majd.
2012. március 29. 17:51
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
kiváncsi vagyok hogy milyen.
2012. szeptember 15. 11:08
Olyan jóó Jessica,kedvenc színésznők közé tartozik.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: