VV Kinga édesapja kiakadt a Playboy-képek miatt
2012. március 29. 18:54
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem az egész meg van photoshopolva..
2012. március 29. 19:38
szépen lefogyott az tény de hogy ennyire ezt nem hiszem el...biztos van benne photoshop!!!!!!!
2012. március 29. 20:15
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
eleve az arca se ilyen szép, nekem aztán senki se fogja bemesélni, hogy ez természetes, natúr kép!
2012. március 30. 10:11
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Persze hogy Photoshppolt! Amúgy nem csodálom hogy kiakadtak rá...
2012. március 30. 12:55
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
ennél még fogyhatna kicsit többet...de igen photoshoppolva van így is....
2012. március 30. 13:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
tegnap kapcsolgattam csatornák között,akkor azt hiszem az RTL-en talán a Fókuszban ment erről valami interjú szerűség.azért gondolom/mondom azt,hogy szerintem "csak" az arca van retusálva,az alakja szerintem tényleg ilyen lehet.
de nekem végülis teljesen mindegy hogy mit csinál,kíváncsiságból olvastam el a cikket.
amúgy meg,az édesapja véleményem szerint minden lánynak kiakad elsőre,aki ilyesmire adja a fejét.
de nekem végülis teljesen mindegy hogy mit csinál,kíváncsiságból olvastam el a cikket.
amúgy meg,az édesapja véleményem szerint minden lánynak kiakad elsőre,aki ilyesmire adja a fejét.
2012. március 30. 14:27
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
hát ha az én gyerekem lenne szerintem én sem dicsérném meg..meg persze anyumék sem engem...r****c..
2012. március 30. 16:31
ez a valami pontosan olyan mint egy ördög
de nagyon bájos ahogy a fórumosok balhéznak hogy szép-e vagy sem ;Đ erre azt hiszem azt szokták mondani kritikán aluli
2012. március 30. 19:50
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Na és most büszke magára?Hát gratulálok.-.-"
Aztán egy év múlva senki nem fog rá emlékezni, mert ha csak ilyen hülyeségeket csinál akkor az embereket nem fogja érdekelni.
Az apja meg...én meg sem engedtem volna a helyében..kezdjük ott már azt sem, hogy bemenjen a villába!
Aztán egy év múlva senki nem fog rá emlékezni, mert ha csak ilyen hülyeségeket csinál akkor az embereket nem fogja érdekelni.
Az apja meg...én meg sem engedtem volna a helyében..kezdjük ott már azt sem, hogy bemenjen a villába!
2012. március 31. 09:01
Itt eléggé szép..(: De ezzel a fotózással csak magát minősítette..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: