Ez van...
Különben szerintem is photoshop,100%
VV Kinga édesapja kiakadt a Playboy-képek miatt
2012. március 29. 16:10
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
fujj de undorító ez a nőszemély
igazuk van az előttem szólóknak, mert 100% hogy a playboyos kép photoshopolva van... azon is ronda de a fentin meg leírhatatlanul csúnya...
2012. március 29. 16:22
Mintha két különböző nő lenne a felső és a lenti képen...-.-"
Kicsit túl sok a Photoshop
Kicsit túl sok a Photoshop
2012. március 29. 16:44
hm..Szerintem Kinga nem egy szépség :|
még Photoshop-al sem!
ez az én véleményem..
még Photoshop-al sem!
ez az én véleményem..
2012. március 29. 16:45
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
olyan 99,9 % photoshop :omg, max fogyhatott olyan 8-10 kg de ennyit ennyi idő alatt nemtud lefogyni.
amugy meg szürnyö képek lettek
amugy meg szürnyö képek lettek
2012. március 29. 17:16
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
El kell ismerni a kép jó, de attól függetlenül rosszul vagyok Kingától! xD
2012. március 29. 17:39
ez úgy kamu ahogy van
ha kinguci nem mondta el neki, biztos néz tévét, olvas újságot, hallgat rádiót ... vagy el van szigetelve a médiától?
2012. március 29. 17:55
áááá hát ez ööö... FÚJ! photoshop befigyel ; 3 mivel a villában egy valóságos "tank" volt... nem fogyhatott ennyit o.O egyébként meg... Kinguci fogyózz és talán majd apuci sem akad ki : 33 [mivel tudta hogy egy tank...gondolom]
2012. március 29. 17:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jó sokat retusáltak a képeken... És erre büszke? -.-
2012. március 29. 18:05
Ez az egész csak retusálás,és csak azért,hogy a férfiakat izgalomba hozzák
Szánalmas.
2012. március 29. 18:19
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát elég sokat retusáltak a képeken
2012. március 29. 18:35
|
|
Hana P.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.12. Hozzászólás: 98 Csatolások: 30 Azonosító: 54637 offline
|
lehet hogy photoshopolt képek, bár csak inkább az jelentse ezt ki, aki 100%ban tudja hogy az. vagy pont ő photoshopolta a képet
akkor lehet fikázni. addig meg ne szóljon senki semmi rosszat.
tudjátok, hogy hogy foygott le? vagy csak mert nem bírjátok, azért mondogatjátok, hogy nem fogyhatott ennyit. könnyű bántani valakit, akit nem is ismertek igazán. kicsit szánalmas. én sem bírom, nem is néztem a vv-t. de az ilyen emberei viselkedést, mint amit az egyesek itt művelnek megvetem.
ha photoshopolt, ha nem, az ő dolga. amúgy meg már szinte minden képet retusálnak. mindenkit már-már túl tökéletesnek akarnak mutatni, de nem veszik észre, hogy így csak eltüntetik a természetes szépséget.
tudjátok, hogy hogy foygott le? vagy csak mert nem bírjátok, azért mondogatjátok, hogy nem fogyhatott ennyit. könnyű bántani valakit, akit nem is ismertek igazán. kicsit szánalmas. én sem bírom, nem is néztem a vv-t. de az ilyen emberei viselkedést, mint amit az egyesek itt művelnek megvetem.
ha photoshopolt, ha nem, az ő dolga. amúgy meg már szinte minden képet retusálnak. mindenkit már-már túl tökéletesnek akarnak mutatni, de nem veszik észre, hogy így csak eltüntetik a természetes szépséget.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: