Lindsay Lohan a Glee-ben szerepel
2012. március 28. 17:22
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon örülök,hogy most már egész jól helyre jön Lindsay... 
2012. március 28. 17:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én kíváncsi leszek rá! =)
2012. március 28. 17:24
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
egyetértek itsmedemz-el!a Glee nézni már csak a szuper énekesek miatt is érdemes nézni,hallgatni,de egyébként a történetet is nagyon szeretem.mert jéééé,lehet musicalből is jót,élvezhetőt csinálni...
2012. március 28. 17:27
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
ja,és Lindsay,amíg bele nem zakkant (nem megőrült,csak kicsit besokallt)a hírességbe,rohadjó színésznő volt! elnézést a csúnya szóért.szóval,aki nem szereti,inkább ne fikázzon,mert nincs értelme az ilyesminek...
2012. március 28. 17:32
Aztán majd beperlik a sorozatot hogy rossz példát mutat a rendkívül jó amerikai csemetéknek
Szerintem nem (volt) rossz színésznő, csak már szétszívta az agyát is.
Régen szerettem, ma már inkább csak szánakozok azon aki lett belőle.
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 16:30)
Pontosan odavaló.
Rossz színésznő rossz sorozatba. 
Szerintem nem (volt) rossz színésznő, csak már szétszívta az agyát is.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 28. 17:32
A Glee alapjában véve egy jó kis sorozat, de nekem ez a 3. évad egy kínszenvedés. A szereplőgárda nagyon jó, és tényleg tehetségesek, de a történet egyre laposabb szóval a 3. évadot már az első résznél feladtam, pedig imádtam az 1. és 2. évadot. Sajnos egyre nehezebb egy sorozatot 2 évadon túl életben tartani, mert már mindenki kifogyott az ötletekből. Persze az is hozzátesz, hogy az Amcsik SOSEM tudtak jó filmeket/sorozatokat gyártani, amik ne lettek volna tele közhelyekkel és nem lettek volna már 60x lerágott csontok. Ezek alól is vannak persze dögivel kivételek, de zöme mind szär, unalmas és vontatott ráadásul semmi kreativitást és ötletességet, de főleg színészi játékot nem igényelnek, ami szomorú.
ophely88
2012. március 28. 17:37
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.03.28. 17:32)
Aztán majd beperlik a sorozatot hogy rossz példát mutat a rendkívül jó amerikai csemetéknek 
Már megtörtént. Beperelték őket egy ideje, múlt héten írtak róla a külföldi lapok, mondjuk nem ilyen ügyben, hanem lopás vádjával, ami pedig a rossz példa mutatását illett, arra is van panasz, de a Foxot hidegen hagyja a sok panasz
2012. március 28. 17:41
Idézet (ophely88 @ 2012.03.28. 17:37)
Már megtörtént. Beperelték őket egy ideje, múlt héten írtak róla a külföldi lapok, mondjuk nem ilyen ügyben, hanem lopás vádjával, ami pedig a rossz példa mutatását illett, arra is van panasz, de a Foxot hidegen hagyja a sok panasz
Egy ilyen sorozatnak nem tesz be Lindsay. A nézettség amúgyis egyfolytában csökken egy ideje, Lindsaynek jól jön a szerep és a pénz, a példamutatással meg nem kell foglalkozni. Ha a meleg jelenetek miatt (amiért az amerikaiak nagyon mérgesek) nem sikerült elérni semmit, Lindsay sem fog sok vizet zavarni. Amúgy Lindsay magára szedhetne valamit a fiataloktól, ők legalább tudnak énekelni 
Jaa, nem tudtam. Mondjuk nem kutakodok utána, hidegen hagy. Az ilyen tömeghisztériás dolgok sosem jöttek be, max addig amíg ismeretlenek voltak. A példamutatást ironikusan írtam, ez kb olyan mint hogy a Super Bowl-on M.I.A középső ujja verte ki a biztosítékot az amcsi szülőknél, ha számukra az durva volt, akkor az még durvább hogy egy drogost foglalkoztatnak a csemeték kedvenc sorozatában.
Nekem mindegy, felőlem csinálhat a forgatáson még egy Playboy shootot is, mert hidegen hagy
ophely88
2012. március 28. 17:46
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.03.28. 17:41)
Jaa, nem tudtam. Mondjuk nem kutakodok utána, hidegen hagy. Az ilyen tömeghisztériás dolgok sosem jöttek be, max addig amíg ismeretlenek voltak. A példamutatást ironikusan írtam, ez kb olyan mint hogy a Super Bowl-on M.I.A középső ujja verte ki a biztosítékot az amcsi szülőknél, ha számukra az durva volt, akkor az még durvább hogy egy drogost foglalkoztatnak a csemeték kedvenc sorozatában.
Nekem mindegy, felőlem csinálhat a forgatáson még egy Playboy shootot is, mert hidegen hagy
Nem kell kutakodni utána, minden nagyobb külföldi tv sorozatos hírekkel kapcsolatos weboldalon belebotolhat az ember, ez folyik a csapból is.
2012. március 28. 17:58
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Kíváncsi vagyok 
Imádom a Glee-t <3
Imádom a Glee-t <3
2012. március 28. 18:27
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
majd meglátjuk mi lesz belőle
2012. március 28. 18:39
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Na ebből mi fog kisülni??
2012. március 28. 18:50
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nah kíváncsi leszek rá.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.