A botrányhősnő, akinek mindössze egy napja van hátra a próbaideje leteltéig, epizódszerepet kapott a népszerű zenés sorozatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan a Glee-ben szerepel
2012. március 28. 16:26
2012. március 28. 16:28
Remélem, kimászik végre a gödörből, és igaz a hír! Jó lenne, ha a régi Lindsay visszatérne!
2012. március 28. 16:33
Remélem, hogy végre jó útra fog térni és hogy egyre több új szerepet kap majd. Gratulálok neki az új szerepéhez!
2012. március 28. 16:35
Egyet kell értsek ophelyvel. Muhaha. Azért kissé ironikus, hogy bírót játszik, remélem, jól kifigurázzák majd.
2012. március 28. 16:35
Csak ne rontsa el, és legyen benne max annyi pillanatra, mint Britney volt!!!
2012. március 28. 16:38
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Hát, meglátjuk, mennyire fog tudni helyt állni...
2012. március 28. 16:51
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Úristen, már nagyon elegem az olyan kommentekből, hogy az egész sorozat hülyeség.
Aki nem szereti az minek olvas el egyáltalán egy Glee-s cikket? Senki nem kíváncsi a véleményére. A Glee szerintem igenis nagyon jó sorozat, néha vannak unalmasabb részek, de én szeretem, és nagyon fel tudom magam azon húzni ha valaki nem is nézi és akkor beszél róla. Vannak olyanok akinek szerintem már az a hobbijuk, hogy minden Glee-s cikknél leszólják a sorozatot. Én is tudnék mondani olyan sorozatot, amit nem szeretek, de mégsem minden egyes cikknél a sorozatot szidni.
Most lehet utálni, ez van.
Most lehet utálni, ez van.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2012. március 28. 16:52
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Botrányhősnő az tény, de ki tudja milyen lesz azért igazán megváltozhatna már...
2012. március 28. 16:54
Miért pont ebben a sorozatban? jajjj...
1000 + 1 más sorozat van,lenne inkább azokban.Nem szeretem őt,ez van,tudom sajnálni,viszont a Glee-t igen és ezért nem bírnám őt benne.
1000 + 1 más sorozat van,lenne inkább azokban.Nem szeretem őt,ez van,tudom sajnálni,viszont a Glee-t igen és ezért nem bírnám őt benne.
2012. március 28. 17:10
Már elnézést, de aki egy részt sem látott a Glee-ből, az minek fikázza? A High School Musical az egy borzalmas film, a Glee nem. Tök bírom, hogy olyanok utálják a sorozatot, akik kedvence Diznis hercegnő
Hallottátok már Lea Michele-t énekelni? Ha másért nem is, de már érte érdemes a sorozatot megnézni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.