Eltűnt énekesek nyomában
2012. április 02. 15:25
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
Juj régen de szerettem a Hit Me Up-ot. 
Kár hogy nincsenek nagyon a reflektorfényben ezek az énekesek, pedig nagyon tehetségesek..csak sajnos a mostani slágerlistákat inkább Bieberke és társai "uralják".. Szóval úgy őszintén nem csodálkozom hogy a hozzászólók kb.70%-a nem hallott még egyikről sem...
Kár hogy nincsenek nagyon a reflektorfényben ezek az énekesek, pedig nagyon tehetségesek..csak sajnos a mostani slágerlistákat inkább Bieberke és társai "uralják".. Szóval úgy őszintén nem csodálkozom hogy a hozzászólók kb.70%-a nem hallott még egyikről sem...
2012. április 02. 16:12
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
Gia-t imádtam és nagyon jó a hangja, sajnálom hogy nincs több száma. Viszont ezt még mindig játsszák néha a rádiók 
Tweet-et is sajnálom :/
R. Kelly dalokat írt , így nem tűnt el
Jamelia: kicsit bénább volt
Tweet-et is sajnálom :/
R. Kelly dalokat írt , így nem tűnt el
Jamelia: kicsit bénább volt
2012. április 02. 17:36
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
A dalok ismerősek de az előadók nem!!
2012. április 02. 20:37
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Nem nagyon ismerem őket ,de egy-kettő azért ismerős ...Szerintem jó hangjuk van
2012. április 02. 22:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem Gia jó számokat ír.
2012. április 03. 19:23
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez már nekem,magas
2012. április 09. 21:08
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Ez azért durva például R. Kelly számát imádom, és Jamelia-ét is és nem is tudtam, hogy ők ennyire el tűntek. Pontosabban arra értem, hogy amikor a rádióban játszották ezeket a számokat én mindig is azt hittem, hogy ezek az énekesek nagyon sikeres előadók. Am. a táncoló talpak betét dalát is imádtam régebben.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: