Eltűnt énekesek nyomában
2012. március 28. 19:51
|
|
szerelem117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 68 Csatolások: 36 Azonosító: 162646 offline
|
Kik ezek?Soha nem hallotam roluk!
2012. március 28. 20:16
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én csak az utolsó kettő számot hallottam már..
2012. március 28. 20:19
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Azta nagyon érdekes volt végig hallgatni az összeset.Így a nevükről azt gondoltam, hogy "Kik ezek?" és meghallgattam a számokat, hát leesett az állam.Az összes számot ismerem ráadásul régen nagyon sokat hallgattam a Superstart.
2012. március 28. 20:43
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Majdnem mindet ismerem... de a nevüket nem. Ma már televan a zenevilág egyslágeres előadókkal, akikre 2 hónap után már nem is emlékszünk. Sőt, egy szám már "sz*rnak" számít ha több, mint 4 hónapos.
2012. március 28. 20:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
R. Kelly nagyon kilóg a sorból, hisz nincs eltűnve, szinte évente van új albuma, de közben rengeteg hop-hop előadóval is készít közös dalokat. Folyamatosan a slágerlistákon van az USA-ban, csak nálunk evvel a műfajjal nem foglakoznak. Itt csak a viva kompatibilis buburka, szelénke meg a májlika a menő - akikről pár év múlva íródni fog egy hasonló cikk
2012. március 28. 21:00
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
erről az R.Kellys és Aaliyah-os dologról nem is hallottam, pedig mindkettejüket szeretem. bár igaz, akkor is kicsi voltam még, amikor szegény Aaliyah elhunyt. 
jó cikk lett. én azok közé tartozom, akik mindegyikről hallottak már valamennyit.
jó cikk lett. én azok közé tartozom, akik mindegyikről hallottak már valamennyit.
2012. március 28. 21:21
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
_ToTo_:
Hmm, igazad van. R. Kelly-re nem az 'eltűnt' szó a legmegfelelőbb, hanem mondjuk a 'háttérbe szorult' kifejezés. Bieberke, és Gomezke hatalmas tehetségétől, és fejétől az ilyen tehetséges emberekre, mint R. Kelly nincs idő, se hely mondjuk a viva televízión sem, vagy mondjuk egy Grammy díjátadón.
Tényleg furcsa dolog volt R. Kelly-t ide tenni, pont őt, aki talán még álmában is a kiváló dalszövegekre gondol..
Nem baj, legalább a tudatlanok rájönnek, hogy az I Believe I Can Fly kitől származik.
Hmm, igazad van. R. Kelly-re nem az 'eltűnt' szó a legmegfelelőbb, hanem mondjuk a 'háttérbe szorult' kifejezés. Bieberke, és Gomezke hatalmas tehetségétől, és fejétől az ilyen tehetséges emberekre, mint R. Kelly nincs idő, se hely mondjuk a viva televízión sem, vagy mondjuk egy Grammy díjátadón.
Tényleg furcsa dolog volt R. Kelly-t ide tenni, pont őt, aki talán még álmában is a kiváló dalszövegekre gondol..
Nem baj, legalább a tudatlanok rájönnek, hogy az I Believe I Can Fly kitől származik.
2012. március 29. 12:57
Jó cikk : ))
I Believe I Can Fly.♥ suliban egész nap ezt énekeltem:$$
I Believe I Can Fly.♥ suliban egész nap ezt énekeltem:$$
2012. március 29. 17:38
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
én ebből ismerek 2 előadót és 3 dalt
az utolsó kettőt pl imádom
2012. március 29. 17:53
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
egy párat ismerek ezek közül,énis az utolsó 2őt tartom kiemelkedőnek
2012. március 29. 19:35
Nos igen.....sajnos aki nem alkot maradandót, az nem tud fennmaradni. De az is közrejátszik, hogy nálunk csak Szelenítát, Buburkát, meg mindenféle tehetségtelen magyar "sztárt" nyomatnak, elfeledkezve ezzel az IGAZI értékekről....Milyen jó lenne több Michael Jackson-t, vagy épp Madonnát hallani a rádióban.
Ki ne hagyjam, zseniális cikk.
R Kellyt és Jameliát ismerem, az I believe I can fly pedig a mi osztályunkban már nemzeti himnusszá avanzsálódott.
Ki ne hagyjam, zseniális cikk.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: