A felsorolásból talán Jameliára mondom azt hogy sajnálom hogy manapság nem hallani róla, de ki tudja, lehet pár hónap múlva újra kiad valamit
Eltűnt énekesek nyomában
2012. március 28. 16:05
Gia Farrell dala tetszett, viszont Jameliától hatalmas kedvencem a See It In A Boy's Eyes volt, a mai napig libabőrös leszek a daltól, annyira jó.
A felsorolásból talán Jameliára mondom azt hogy sajnálom hogy manapság nem hallani róla, de ki tudja, lehet pár hónap múlva újra kiad valamit
2012. március 28. 16:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Félreértés ne essék, ők nem egyslágeres előadók. Egyedül Giara lehet ezt mondani. Ginuwinenak ugyanúgy rengeteg slágere volt a fénykorában, és őt anno úgy imádták, mint most mondjuk Justin Biebert. (Ja, és Ginuwine nem nyávog, hallgasd meg több dalát is.
).
Tweet szintén nem egyslágeres előadó, mert az Oops-on kívül számos más dala volt, és rengeteg számban működött közre, mind Ginuwinenal, vagy Missy Elliottal.
R. Kelly meg kapásból nem egyslágeres, hiszen itt van az I Believe I Can Fly, és ezen kívül még ő írta a MJ-től a You Are Not Alone-t is, és ugyanígy Britney Spearsnek és Whitneynek is írt dalokat. Egy ilyen ember már kapásból nem egyslágeres.
Jameliaról meg már ne is beszéljünk, mivel a Thank You albumán az összes dal remek, és igényes. És nem csak a Superstar a legismertebb száma, hanem még ott van a Stop is.
Tweet szintén nem egyslágeres előadó, mert az Oops-on kívül számos más dala volt, és rengeteg számban működött közre, mind Ginuwinenal, vagy Missy Elliottal.
R. Kelly meg kapásból nem egyslágeres, hiszen itt van az I Believe I Can Fly, és ezen kívül még ő írta a MJ-től a You Are Not Alone-t is, és ugyanígy Britney Spearsnek és Whitneynek is írt dalokat. Egy ilyen ember már kapásból nem egyslágeres.
Jameliaról meg már ne is beszéljünk, mivel a Thank You albumán az összes dal remek, és igényes. És nem csak a Superstar a legismertebb száma, hanem még ott van a Stop is.
2012. március 28. 16:38
Gia Farreles, R.Kelly és a Jamelia a számot ismertem meg, de emlékszem a Gia számot nagyon imádtam.
2012. március 28. 16:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
ők tényleg nem egyslágeres előadók mind, csak a háttérbe vonultak és ugye jöttek az újak, akik úgymond felváltották őket. De pl R.Kelly soesm tűnne el, hiszen annyi dalban működött közre
2012. március 28. 17:22
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Gia Farrellt és Jameliat ismerem. Előbbi slágerét nagyon imádtam, bár még ma is meghallgatom, utóbbi számát pedig emlékszem sokáig kerestem, de azt is nagyon szeretem.
2012. március 28. 17:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egyiket se ismerem!...
2012. március 28. 17:25
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
én J4meliáról és R. Kellről h4llott4m mát, 4 többi nem ugrik be
2012. március 28. 17:40
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Jamelia ismerem de többi nem ismerős..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: