Selena Gomez ismét jótékonykodik
2012. március 28. 19:21
Szerintem nem nagyon van még olyan sztár aki annyit jótékonykodik mint Selena. Most mondhat bárki bármit h miért nem szereti de azt ez egyet mindenkinek, még annak is aki nem szereti el kell ismernie h nem sokan teszik ezt vagyis teszik de csak a hírnévért de kétlem h Selena azért csinálná mert aki csak a hírnévért csinálja az csak egyszer, v kétszer (ha padlón van a hírneve)
de Selena már ahhoz eleget tett h ne ezt higgyék róla hisz nagoin népszerű szóval aki szereti az szereti aki meg nem az nem. + egy híres arc jobban feldobja a kampányt
2012. március 28. 19:21
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Jól tetszi!!Nagyon kedves tőle!!
2012. március 28. 20:19
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Akárki akármit ír, a sok gyűlölködő, hogy ez milyen álszentség, meg a jókislányt akarja játszani, nem érdekel. Szerintem Selena alapból ilyen édes és segítőkész. Nagyon kedves tőle, hogy gondol a rosszabb sorban élőkre is. És már a tavalyi unicef reklám is tök cuki volt
2012. március 28. 21:13
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.03.28. 17:00)
Kedves _ToTo_
Gondolom Te sokat teszel a közért,önkénteskedsz és hasonlók. Mert én igen,tanulok,önkéntes vagyok 2 szervezetnél és tudom h néha az emberek azt sem tudják h segíthetnének. Ha egy kicsit utánanéznél Selenának tudnád h sokat adakozik és még ha nem is hiszed el azzal h a nevét adta ehhez már rengeteget segített.Miért? Mert felfigyelnek erre a problémára olyanok is,akik tudnak adakozni.Nyilván nem a szegényektől szeretnének pénzt kicsalni.Az UNICEF amúgy is nagyon sokat tesz értünk és a világért még ha Te ezt nem is nézed semmibe.Rengeteg munka van ezek mögött a szervezetek mögött és nagyon örülnek mikor a sok önző híresség vagy ismert,gazdag ember közül van aki figyel rájuk. Selena járt már afrikai gyerekeknél aminek pont az volt a célja h a fiatalabb korosztály tudja h van aki éhezik.Hogy lehet ha a 8. darab divatos fölső megvásárlása helyett odaadja a pénzt egy szervezetnek megment egy életet. Most áprilisban is megy Selena Afrikába. Elhiszem h utálod de vannak dolgok amiknek jobb ha utánanézel mielőtt beszélsz és ez tipikus magyar hozzáállás hogy lenézed az ilyen akciókat.Külföldön mint az önkénteskedést mint az ilyen kampányokat sokra tartják mert tudják milyen fontos egy egy segítő ember. Selena ezt pénz nélkül csinálja és honorárium nélkül ment/megy Afrikába.Ha minden híresség az arcát adná vagy segítene ezeken a szervezeteken keresztül rengeteg ember élete fordulhatna jobbra.
Gondolom Te sokat teszel a közért,önkénteskedsz és hasonlók. Mert én igen,tanulok,önkéntes vagyok 2 szervezetnél és tudom h néha az emberek azt sem tudják h segíthetnének. Ha egy kicsit utánanéznél Selenának tudnád h sokat adakozik és még ha nem is hiszed el azzal h a nevét adta ehhez már rengeteget segített.Miért? Mert felfigyelnek erre a problémára olyanok is,akik tudnak adakozni.Nyilván nem a szegényektől szeretnének pénzt kicsalni.Az UNICEF amúgy is nagyon sokat tesz értünk és a világért még ha Te ezt nem is nézed semmibe.Rengeteg munka van ezek mögött a szervezetek mögött és nagyon örülnek mikor a sok önző híresség vagy ismert,gazdag ember közül van aki figyel rájuk. Selena járt már afrikai gyerekeknél aminek pont az volt a célja h a fiatalabb korosztály tudja h van aki éhezik.Hogy lehet ha a 8. darab divatos fölső megvásárlása helyett odaadja a pénzt egy szervezetnek megment egy életet. Most áprilisban is megy Selena Afrikába. Elhiszem h utálod de vannak dolgok amiknek jobb ha utánanézel mielőtt beszélsz és ez tipikus magyar hozzáállás hogy lenézed az ilyen akciókat.Külföldön mint az önkénteskedést mint az ilyen kampányokat sokra tartják mert tudják milyen fontos egy egy segítő ember. Selena ezt pénz nélkül csinálja és honorárium nélkül ment/megy Afrikába.Ha minden híresség az arcát adná vagy segítene ezeken a szervezeteken keresztül rengeteg ember élete fordulhatna jobbra.
Nem erről van szó, hiszen evvel is többet tesz a semminél, csak van egy csomó ember. akár idehaza is, akinek annyi pénze van, hogy egymaga megoldana egy ilyen problémát - ha akarna. Ehhez képest megint a csoró átlagembert akasztják le lóvéval - hozzáteszem a csórók mindig is szívesebben adakoznak abból a kevésből is amijük van, mint azok akiknek annyi van, hogy azt sem tudják mit csináljanak vele.
Az utálatnak meg semmi köze ehhez, ezért is írtam, hogy sokan csinálták ezt elötte, akár az én kedvenceim közül is és leírtam ezt már korábban mással kapcsolatban is - hiába keresed az összefüggést, mert nincs. Ha Agnelina Jolie-ról, Christina Aguilera-ról vagy bárki másról szólt volna a cikk, akkor is ezt írtam volna.
Nekem nem kell se Selene se senki más arca ahhoz, hogy tudjak a problémákról és ahhoz sem, hogy segítsek ahol tudok.
Van sok híresség aki tevékenykedik az UNICEF-nél, csak nem írja ki a twitterre, fészbúkra meg a többi helyre, hogy mit csinál. Teszi amit kell, segít ahol kell és nem a népszerűségét és a karrierjét próbálja az ilyesfajta önreklámozással előrébb vinni.
Nem az a baj, hogy csinálják, hanem ahogy egyesek csinálják.
2012. március 28. 21:36
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
nagyon kedves nemcsoda ha sokan szeretik márcsak az arany szivéért is
: )
2012. március 29. 00:25
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Félreértés ne essék én NEM azt mondtam h Selena az egyetlen sztár aki jótékonykodik,csak vannak dolgok amiket sztem a hatalmas utálaton át is el kéne ismerni. Igen segít,sok jót tesz. Mondhatod Hana-nak (a beteg rajongójának) h egy szívtelen picsa Neki akkor is hős.Minden cikknél minden utálkozó itt van és még a legalapvetőbb dolgokba is belekötnek.Szánalmas.Mindenki előtt itt van a lehetőség h kedvencéről írjon.Ne mást kritizáljatok folyton hanem tessék alkotni.
2012. március 29. 00:43
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.03.28. 21:13)
Van sok híresség aki tevékenykedik az UNICEF-nél, csak nem írja ki a twitterre, fészbúkra meg a többi helyre, hogy mit csinál. Teszi amit kell, segít ahol kell és nem a népszerűségét és a karrierjét próbálja az ilyesfajta önreklámozással előrébb vinni.
Ez tisztára olyan szagú mint Miley kutya-mentési-akciója: addig oké míg segít az állatokon,de ezt miért kell mindenkinek tudnia? Kérdem én,ha valaki jótékonyodik,ergó jót cselekszik,miért kell az egész Twitter-bagázsnak feltétlenül informálódnia arról,hogy Májlika adakozott? (mert ugye,a drága véletlenül sem felejtiel elcsicseregni a világnak legújabb hőstetétt) Nem akarok túlságosan eltérni a tárgyról,mert itt ugye most Selenáról van szó,de istenem,tisztára ugyanaz a szitu. Mind1 hogy kutyákat mentünk vagy vizet jutattunk a rászorulóknak...Nem kétlem,hogy segít meg minden,de egy nagy reklám az egész! Micsoda véletlen,hogy kikerült egy kép erről a twitterre,nemde?
2012. március 29. 06:59
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
Misao: Miley a kutyás dolgot azért irta ki h többen figyeljenek mert nem nagyon tudtak róla, az Unicefről tudtommal több millióan tudnak...
És amikor Miley már többször is kiment Haitira,azt nem irta meg senki,és ő se irta ki twiterre.lelehet szállni Miley-ról.Bocsi h felhoztam Miley-t,de muszáj volt.
És amikor Miley már többször is kiment Haitira,azt nem irta meg senki,és ő se irta ki twiterre.lelehet szállni Miley-ról.Bocsi h felhoztam Miley-t,de muszáj volt.
1 felhasználónak tetszik:
Enny96
2012. március 29. 07:04
Idézet (Sally95 @ 2012.03.28. 19:21)
Szerintem nem nagyon van még olyan sztár aki annyit jótékonykodik mint Selena. Most mondhat bárki bármit h miért nem szereti de azt ez egyet mindenkinek, még annak is aki nem szereti el kell ismernie h nem sokan teszik ezt vagyis teszik de csak a hírnévért de kétlem h Selena azért csinálná mert aki csak a hírnévért csinálja az csak egyszer, v kétszer
Ugye,ezt te sem gondoltad komolyan?
Sokkal több sztár van akik többet adakoznak! Ráadásul olyan is van aki a háttérben,nem csak a címlapok kedvéért.
2012. március 29. 10:27
Miley-fan09 részben lehet h nem gondoltam komolyan de ne mond h minden sztár csupán szívjóságból jótékonykodik
2012. március 29. 13:32
|
|
selena9898új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 158745 offline
|
ez nagyon szep tole
2012. március 29. 14:27
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
olyan gusztustalan, ahogy néhányotok hozzááll ehhez az egészhez, és csak a felszínességet keresitek. selena ezáltal álszent meg minden badarság, szerintem ti sem gondolkodtok amit írtok, csak mondjátok a megszokott begyakorolt unalmas dolgokat, hogy selena jókislány.
A másik meg, hogy nem ő az egyetlen sztár aki adakozik, oké. ki mondta hogy ő az egyetlen? miley cyrust is elismerem és tisztelem amiket csinált, sokat adakozott stb, holott őt utálom a legjobban ebben az egész "celebrityvilágban". az ember tetteit és az ember személyiségét van hogy szét kell választani. ha nektek ennyire fáj hogy selena arca az UNICEFnek, és cikket írtak belőle, pedig nem ő az egyetlen, akkor írjatok ti is cikket róla. tuti hogy be fogják rakni. selena amúgy azért is "különleges", mert ő a világ legfiatalabb UNICEF nagykövete. és ha az emberek látják hogy egy alig ismert sztár reklámoz valamit, akkor elsétálnak mellette. de ha selena gomez az, (vagy akárki aki híresebb) akkor pedig rögtön odakapod a fejed. de nemhiszem hogy selenát reklám miatt használják, hiszen az UNICEF ígyis világszerte szinte a legnagyobb segélyszervezet. sőt szerintem ezért selena nem is kap pénzt. vagyis ha kap is, nem hiszem hogy olyan sokat mint pl. egy WOWP részért, tehát kizárt hogy ez miatt csinálná. és hozzáteszem tapasztalatból mondom, hogy van aki az sem tudja mi az az UNICEF, és életében először akkor találkozott ezzel a "szóval", mikor selena kiírta twitterre pl. az UNICEF által rendezett jótékonysági koncertjét.
az meg hogy kinek mennyi pénze van, híresség vagy szegény, az had ne legyen már a mi dolgunk. méghogy pénzt akarnak kicsikarni a csórókból? még ha így is van, ez hülye kifejezés, mert amit az RTL klub csinál a valóvilággal meg az xfaktorral, na az pénzkicsikarás. na de a UNICEF? pénzt csikar ki a szegényektől? vagy alapból az emberektől? na ne -.-' egyáltalán nem értem a logikát..
A másik meg, hogy nem ő az egyetlen sztár aki adakozik, oké. ki mondta hogy ő az egyetlen? miley cyrust is elismerem és tisztelem amiket csinált, sokat adakozott stb, holott őt utálom a legjobban ebben az egész "celebrityvilágban". az ember tetteit és az ember személyiségét van hogy szét kell választani. ha nektek ennyire fáj hogy selena arca az UNICEFnek, és cikket írtak belőle, pedig nem ő az egyetlen, akkor írjatok ti is cikket róla. tuti hogy be fogják rakni. selena amúgy azért is "különleges", mert ő a világ legfiatalabb UNICEF nagykövete. és ha az emberek látják hogy egy alig ismert sztár reklámoz valamit, akkor elsétálnak mellette. de ha selena gomez az, (vagy akárki aki híresebb) akkor pedig rögtön odakapod a fejed. de nemhiszem hogy selenát reklám miatt használják, hiszen az UNICEF ígyis világszerte szinte a legnagyobb segélyszervezet. sőt szerintem ezért selena nem is kap pénzt. vagyis ha kap is, nem hiszem hogy olyan sokat mint pl. egy WOWP részért, tehát kizárt hogy ez miatt csinálná. és hozzáteszem tapasztalatból mondom, hogy van aki az sem tudja mi az az UNICEF, és életében először akkor találkozott ezzel a "szóval", mikor selena kiírta twitterre pl. az UNICEF által rendezett jótékonysági koncertjét.
az meg hogy kinek mennyi pénze van, híresség vagy szegény, az had ne legyen már a mi dolgunk. méghogy pénzt akarnak kicsikarni a csórókból? még ha így is van, ez hülye kifejezés, mert amit az RTL klub csinál a valóvilággal meg az xfaktorral, na az pénzkicsikarás. na de a UNICEF? pénzt csikar ki a szegényektől? vagy alapból az emberektől? na ne -.-' egyáltalán nem értem a logikát..
2012. március 29. 18:16
Én nem is lepődtem meg ezen.Sel nagyon jószívű,jótékonykodó tipus.Ezért imádom,remek példakép
2012. március 29. 18:35
|
|
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline
|
misssha:félre érted amit a legtöbben írnak... nem az UNICEF csal ki pénzt a 'csóróktól' hanem Gomez kisasszony,mert lenne annyi pénze h ő is adjon,de még egyszer sem adakozott a saját pénzéből.
2012. március 29. 20:18
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
misssha
teljes mértékben egyetértek! Bármilyen cikk készül Selenáról az utálói egyből elkezdik ócsárólni, negatív véleményeket írni róla, ami szerintem szánalmas! Komolyan, néha már kezdem sajnálni az ilyen idióta és buta embereket.
teljes mértékben egyetértek! Bármilyen cikk készül Selenáról az utálói egyből elkezdik ócsárólni, negatív véleményeket írni róla, ami szerintem szánalmas! Komolyan, néha már kezdem sajnálni az ilyen idióta és buta embereket.
2012. március 29. 20:57
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ezért szeretem Selenát! Nem pazarolja a pénzt, hanem jótékonykodásokba fekteti bele. Példamutató és segítő viselkedés! Szerintem ez a kampány nagyon megindító lehet, hogy sok más sztárnak is hasonlóképpen kéne viselkednie!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.