Starity

Selena Gomez ismét jótékonykodik

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 28. 16:22 #41
- törölt felhasználó -    
erre inkább nem írok semmi, nehogy megsértsek valakit:)
2012. március 28. 16:32 #42
demi98
demi98
visszatérő vendég

StátuszDeMi LoVaTo ღ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 432
Csatolások: 144
Azonosító: 157426
szerintem ez szep tole
2012. március 28. 16:38 #43
- törölt felhasználó -    
Ahogy a cikkben is van tényleg aranyból van a szíve Selly-nek heart.gif Ám tetszik a kampány képe, tök cukii biggrin.gif
2012. március 28. 16:42 #44
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Ez szép dolog tőle. smileeee.gif
2012. március 28. 16:42 #45
Tiffany 95
Tiffany 95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 162151
Legalább van egy sztár, akire tényleg fel lehet valamiért nézni. smileeee.gif
2012. március 28. 16:51 #46
ericsaade.hu
ericsaade.hu

StátuszVan annak oka hogy bunkó vagyok és ez nem fog megváltozni!
Hozzászólás: 636
Csatolások: 105
Azonosító: 159469
Nem meglepő ő állandoan jotákonykodik
2012. március 28. 16:52 #47
LaDiabla96
LaDiabla96

Státusz"Addig nem lehetsz győztes, amíg nem veszítettél!"
Hozzászólás: 632
Azonosító: 144168
valaki aki nem okoz csalódást:D
2012. március 28. 17:00 #48
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Kedves _ToTo_

Gondolom Te sokat teszel a közért,önkénteskedsz és hasonlók. Mert én igen,tanulok,önkéntes vagyok 2 szervezetnél és tudom h néha az emberek azt sem tudják h segíthetnének. Ha egy kicsit utánanéznél Selenának tudnád h sokat adakozik és még ha nem is hiszed el azzal h a nevét adta ehhez már rengeteget segített.Miért? Mert felfigyelnek erre a problémára olyanok is,akik tudnak adakozni.Nyilván nem a szegényektől szeretnének pénzt kicsalni.Az UNICEF amúgy is nagyon sokat tesz értünk és a világért még ha Te ezt nem is nézed semmibe.Rengeteg munka van ezek mögött a szervezetek mögött és nagyon örülnek mikor a sok önző híresség vagy ismert,gazdag ember közül van aki figyel rájuk. Selena járt már afrikai gyerekeknél aminek pont az volt a célja h a fiatalabb korosztály tudja h van aki éhezik.Hogy lehet ha a 8. darab divatos fölső megvásárlása helyett odaadja a pénzt egy szervezetnek megment egy életet. Most áprilisban is megy Selena Afrikába. Elhiszem h utálod de vannak dolgok amiknek jobb ha utánanézel mielőtt beszélsz és ez tipikus magyar hozzáállás hogy lenézed az ilyen akciókat.Külföldön mint az önkénteskedést mint az ilyen kampányokat sokra tartják mert tudják milyen fontos egy egy segítő ember. Selena ezt pénz nélkül csinálja és honorárium nélkül ment/megy Afrikába.Ha minden híresség az arcát adná vagy segítene ezeken a szervezeteken keresztül rengeteg ember élete fordulhatna jobbra.
2012. március 28. 17:01 #49
AnnaHuong
AnnaHuong
visszatérő vendég

StátuszI'm not perfect, never have been, never will be...
Hozzászólás: 475
Azonosító: 157434
Itt van még egy bizonyíték, hogy nem olyan amilyennek hiszik egyesek..Tényleg aranyból van a szíve.. <3
2012. március 28. 17:15 #50
- törölt felhasználó -    
Itt nem arról van szó, h ToTo utálja-e vagy sem ezt a kiscsajt!
Lehet, h jótékonykodik, és lehet, h ingyen teszi, de MIÉRT is kérne ezért pénzt? Más sztárok is megteszik ugyanezt, mégis magasról tesznek rá, és nem írnak róla cikket! Selenáról miért kell? Egyáltalán: minek minden egyes dolgáról írni?
Elhiszem, h ez kemény munka, de akkor se kéne ennyire fényezni Selenát!
Egyébként ToTonak igaza van abban, h evvel is csak a szegény embereket húzzák le, mivel a gazdagok tojnak arra, h Afrikában hány gyerek éhezik! Van egy-két kivétel, de sokra nem mennek azzal, h Selenítát kiplakátolják.

Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.03.28. 17:00)
Kedves _ToTo_ 

Gondolom Te sokat teszel a közért,önkénteskedsz és hasonlók. Mert én igen,tanulok,önkéntes vagyok 2 szervezetnél és tudom h néha az emberek azt sem tudják h segíthetnének. Ha egy kicsit utánanéznél Selenának tudnád h sokat adakozik és még ha nem is hiszed el azzal h a nevét adta ehhez már rengeteget segített.Miért? Mert felfigyelnek erre a problémára olyanok is,akik tudnak adakozni.Nyilván nem a szegényektől szeretnének pénzt kicsalni.Az UNICEF amúgy is nagyon sokat tesz értünk és a világért még ha Te ezt nem is nézed semmibe.Rengeteg munka van ezek mögött a szervezetek mögött és nagyon örülnek mikor a sok önző híresség vagy ismert,gazdag ember közül van aki figyel rájuk. Selena járt már afrikai gyerekeknél aminek pont az volt a célja h a fiatalabb korosztály tudja h van aki éhezik.Hogy lehet ha a 8. darab divatos fölső megvásárlása helyett odaadja a pénzt egy szervezetnek megment egy életet. Most áprilisban is megy Selena Afrikába. Elhiszem h utálod de vannak dolgok amiknek jobb ha utánanézel mielőtt beszélsz és ez tipikus magyar hozzáállás hogy lenézed az ilyen akciókat.Külföldön mint az önkénteskedést mint az ilyen kampányokat sokra tartják mert tudják milyen fontos egy egy segítő ember. Selena ezt pénz nélkül csinálja és honorárium nélkül ment/megy Afrikába.Ha minden híresség az arcát adná vagy segítene ezeken a szervezeteken keresztül rengeteg ember élete fordulhatna jobbra.
3 felhasználónak tetszik: Enaa, Enny96, Pöttömke
2012. március 28. 17:29 #51
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Nagyon szép dolog tőle
2012. március 28. 17:32 #52
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Na látom megint mennek a kritizálások . De nem értem miért kell piszkálni . Ő legalább tesz értük valamit nem úgy mint egyes sztárok és tudnák egy két hírességet mondani de én nem süllyedek le az állá hogy mást kritizáljak . És véleményem szerintem ez selenától megint szép dolog volt smileeee.gif heart.gif.
2012. március 28. 18:11 #53
Enny96
Enny96
member

StátuszEnny96 még nem állította be a státuszát....de talán egyszer majd befogja...
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 3
Azonosító: 130891
_ToTo_,Thora_90,Grace Benning és An-d-a teljesen egyetértek veletek!
Más sztárok is megteszik ezt, róluk még sem írnak 66 cikket csak Selenáról....Ja és az,hogy meglátogatta a beteg rajongóját a kórházban, szép dolog volt de más sztárok is megteszik, de Selenáról úgy írnak mintha megmentette volna az életét-.-
3 felhasználónak tetszik: Enaa, Thora_90, Black Hearth2
2012. március 28. 18:22 #54
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem annyira, de rendes tőle, bár más sztárok is szoktak jótékonykodni! smileeee.gif
2012. március 28. 18:31 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.03.28. 17:00)
Kedves _ToTo_ 

Honnan tudod, hogy _ToTo_ a szabadidejében mit csinál, amikor nincsen online itt, vagy máshol? És hidd csak el, hogy nem Selena az első sztár, aki Afrikába látogat/ott. Például Ke$ha nyár végén ment Afrikába egy barátnőjével, majd az ott látottak alapján döntött úgy, hogy dokumentum filmet készít. Cheryl Cole is megjárta már Afrikát, sőt, még a maláriát is elkapta. És rengeteg híres ember jótékonykodik Selenán kívül. Lady Gaga októberben Indiába látogatott, valamint egész nyáron Japánban, ész számos Távol-keleti országban megfordult, Tajvanon lett egy új ünnep, a Lady gaga nap, Japánban pedig több kitüntetést kapott. Gaga tervezett egy karkötőt, amin angolul és japánul látható az ,,Imádkozzunk Japánért" felirat, és a karkötőből befolyt pénzt azoknak adta, akiknek kell a segítség a tavalyi földrengés és cunami miatt. Amikor 2010-ben volt Haiti-n földrengés, Lady Gaga pólót tervezett, amire az arcát adta, és szintén Haiti lakóit segítette a pólóból befolyt összegből. Miley Cyrus is segített Haitin. Vagyis nem Selena az egyetlen sztár, aki jótékonykodik.
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Enny96, An_d_a, Pöttömke
2012. március 28. 18:32 #56
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Ez nagyon rendes dolog tőle.
2012. március 28. 18:32 #57
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Ez kedves tőle! smileeee.gif
2012. március 28. 18:35 #58
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Enaa
Igen, tényleg nem Selena az egyetlen sztár, aki jótékonykodik, de szerintem van egy kis különbség aközött, hogy ellátogat Afrikába és aközött, hogy segít az ott élő embereknek. Mellesleg tényleg szép dolog Gagától, hogy tervez egy pólót, amin az arcképe szerepel, és eladja a rajongóinak.
2012. március 28. 19:13 #59
dorii98
dorii98
visszatérő vendég

StátuszÚgy bánj másokkal,ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak! <3 :) :*
Hozzászólás: 241
Csatolások: 16
Azonosító: 157066
doriella egyetértek,igazad van smileeee.gif
egyébként nagyon kedves ez Selenától biggrin.gif
2012. március 28. 19:16 #60