Selena Gomez ismét jótékonykodik
2012. március 28. 14:05
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
Jó dolog tőle,hogy segít.
.
2012. március 28. 14:10
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez szép tőle
2012. március 28. 14:13
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nah jó ez tőle.
2012. március 28. 14:32
Thora_90 egyetértek veled, minek kell minden egyes jótékonykodásáról cikk?! szinte minden normális sztár jótékonykodik, mégiűs csak Szelenáról van cikk...
2012. március 28. 14:40
Ha zavar titeket hogy másról nincs,írjátok meg a cikket ti hiszen csak így tudjátok elérni hogy saját kedvencetek jótékony munkája is kikerüljön cikk formájában,ne várjatok másra.
Egyébként nincs ezzel semmi baj,szép tőle hogy így jótékonykodik.Persze tény és való hogy nem kell őt egyenesen dícsőíteni ezért hiszen nem ő sem az első sem az utolsó.
Egyébként nincs ezzel semmi baj,szép tőle hogy így jótékonykodik.Persze tény és való hogy nem kell őt egyenesen dícsőíteni ezért hiszen nem ő sem az első sem az utolsó.
1 felhasználónak tetszik:
itsmedemz
2012. március 28. 14:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez nagyon szép tőle,hogy így jótékonykodik! 
♥ ♥♥
2012. március 28. 14:43
Hát igen, nem az első eset már. Innen látszik, hogy Selnek mekkora szíve van
2012. március 28. 14:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Az ilyen jellegű önfényezést még mindig nem értem, az ő arcával, személyével az ismertségét kihasználva gyűjtenek pénzt - szintén az átlagemberektől és szegényektől - amit egy Selena féle túlfizetett híresség zsebből ki tudna fizetni erölködés nélkül. Ezt már annyi híresség eljátszotta és nem igen értem. Belefulladnak a pénzükbe, de ők gyűjtéseket szerveznek a rászorulóknak azoktól akik fizetéstő fizetésig alig húzzák ki egy hónapban ...
8 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Grace Benning,
Vampiregirl1,
Eszter655,
Black Hearth2,
Enny96,
Pöttömke,
David Villa fan
2012. március 28. 14:48
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Jaj de jó,hogy adományozik,olyan cuki!!
Hogy oda ne rohanjak
Tényleg szép és jó,de hát nem csak úgy lehetne jótékonykodni,hogy a nagy feje mellett felmutatja azt a poharat,meg ilyesmi,hanem mondjuk látatlanban,hogy ne csapjon hírverést.
Az meg a másik,hogy hány sztárról nincs cikk,aki jótékonykodik,erre meg Selena minden egyes ilyesfajta megmozdulásáról egy cikket írnak
Tényleg szép és jó,de hát nem csak úgy lehetne jótékonykodni,hogy a nagy feje mellett felmutatja azt a poharat,meg ilyesmi,hanem mondjuk látatlanban,hogy ne csapjon hírverést.
Az meg a másik,hogy hány sztárról nincs cikk,aki jótékonykodik,erre meg Selena minden egyes ilyesfajta megmozdulásáról egy cikket írnak
2012. március 28. 14:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.03.28. 14:46)
Az ilyen jellegű önfényezést még mindig nem értem, az ő arcával, személyével az ismertségét kihasználva gyűjtenek pénzt - szintén az átlagemberektől és szegényektől - amit egy Selena féle túlfizetett híresség zsebből ki tudna fizetni erölködés nélkül. Ezt már annyi híresség eljátszotta és nem igen értem. Belefulladnak a pénzükbe, de ők gyűjtéseket szerveznek a rászorulóknak azoktól akik fizetéstő fizetésig alig húzzák ki egy hónapban ...
Azt sem értem, hogy ezt a fajta marketing fogást miért nevezik jótékonykodásnak. Selena ezzel nem jótékonykodik, csak az arcát adja egy kampányhoz, amely arra bíztatja a jónépet, hogy jótékonykodjanak. Tiszta fogalomzavar az egész. Már annak, akit a médiák nem tudnak az orránál fogva vezetni.
2012. március 28. 15:54
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Már megint a kis Selenácska
1 felhasználónak tetszik:
Enny96
2012. március 28. 16:11
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.03.28. 14:46)
Köszönöm, hogy leírtad helyettem
2012. március 28. 16:19
|
|
sszandravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 166763 offline
|
Hogy ez most marketing vagy nem engem nem érdekel
Ha már valaki hozzáadja az arcát valamihez(ami nem csak parfüm),hanem segít az embereken az is jobb mint semmit nem tenni.....
Ha már valaki hozzáadja az arcát valamihez(ami nem csak parfüm),hanem segít az embereken az is jobb mint semmit nem tenni.....
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.