Starity

Danna Paola Demi Lovato előtt lép fel

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 28. 17:23 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (like me @ 2012.03.28. 15:19)
dry.gif  Most felteszem a költői kérdést: Mi a közös ebbe a Dánná Pájolába és Demi Lovátóba? Mindakettő két nagy műszempillájú kifényezett hajú cukipofájú tinikislány és mindkettő ugyanolyan idegesítően vékony hangon tudni nyikorogni 110.gif Tökéletesen kiegészítik egymást blink.gif Jah és egyikük se azt adja le a klippbe, mint élőben blush.gif Hát ide jutottunk.

"Egyikük se azt adja le a klippbe, mint élőben" Pont Demire írod ezt? Aki legtöbbször élőben még jobban hangzik, mint a CD felvételeken?! Lehet Őt utálni meg minden, de azt mondani rá hogy nem tud énekelni élőben.. Az hogy előfordul olyan, hogy nem énekel tisztán, az talán még bele fér, mivel Ő is ember, és Ő is lehet beteg, de legalább még akkor is vállalja azt hogy élőben énekel, és nem playbackel mint a mai sztárocskák többsége.. (Y) http://www.youtube.com/watch?v=DaJD7TOc9Xc
2012. március 28. 17:34 #22
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Nem a legjobb szám, szerintem Deminek régebben erőteljes hangja volt, most nem tudom, de tényleg olyan furcsa lett.. Bár szeerintem Demi jobb..
2012. március 28. 17:38 #23
- törölt felhasználó -    
Tipikus tucatszám. Engem legalábbis nem fogott meg... A tánc nem tetszik, ahogy maga a csaj hangja sem.
2012. március 28. 18:13 #24
darkgirl
darkgirl
visszatérő vendég

Státuszиногда, вместо тысячи слов, надо просто обнять ;)
Hozzászólás: 256
Csatolások: 45
Azonosító: 153286
Kedves like me!!
Az említett videódon, ha talán nem vetted észre, akkor most leírom neked, hogy Demi az alatt a dal alatt sírt! És szerintem még így is remek hangja van, attól függetlenül, h 1-1 nem bírt tovább énekelni ezért elhallgatott, hisz ő is ember és neki is meg kell piheni!
Ha meg még mindig kritikád van ellene, ne itt közöld, mert nem vagyunk kíváncsiak rád, ugyanis bármit mondasz, mi szeretjük Demit!!! smileeee.gif
2012. március 28. 18:26 #25
- törölt felhasználó -    
Nem tetszik annyira a dal! A hangja nem rossz! De azért Demi sokkal jobb!
2012. március 28. 18:50 #26
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 134717
Már nem azért Like me de Demi ezt a számot sírva énekelte ami azért egészen más. Halgass meg másik számot ami közben nem tör rá szegényre a sírás és utánna fikázd le.
2012. március 28. 19:03 #27
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Idézet (darkgirl @ 2012.03.28. 18:13)
Kedves like me!! 
Az említett videódon, ha talán nem vetted észre, akkor most leírom neked, hogy Demi az alatt a dal alatt sírt! És szerintem még így is remek hangja van, attól függetlenül, h 1-1 nem bírt tovább énekelni ezért elhallgatott, hisz ő is ember és neki is meg kell piheni!
Ha meg még mindig kritikád van ellene, ne itt közöld, mert nem vagyunk kíváncsiak rád, ugyanis bármit mondasz, mi szeretjük Demit!!! smileeee.gif

Édesdrága darkgirl blink.gif
1. Engem nem érdekel, hogy téged nem érdekel a véleményem (és légyszíves ne többesszámba beszélj) blink.gif
2. Van annyi zenei műveltségem hogy megtudjam mondani hogy mi az egyedi és mi nem, úgyhogy nincs szükségem a kioktatásodra, mert jogom van a saját véleményemhez rolleyes.gif
3. Olvasdd el mit ír Totó azoknak, akik nem a cikkről írják a kommentet, hanem a másik véleményéről biggrin.gif rohog.gif meghajolo.gif
2012. március 28. 19:37 #28
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605
Drága like me !
Már nem először veszem észre, hogy bármilyen témájú cikk jelenik meg Demiről, neked mindig az a véleményed, hogy tehetségtelen stb. és egy kicsit már kezd unalmassá válni számomra. Deminek nagyon jó hangja van és a fellépésein elénekelt dalok egy-két kivételével még jobbak szoktak lenni, mint az albumán. És ha szerinted átlag hangja van vagy "nyújtózkodik a magas hangokhoz" akkor írj üzit és megadom egy remek fül-orrgégész telefonszámát smileeee.gif
Amúgy lánynak szerintem ez egy jó lehetőség, hogy máshol is híressé váljon.
2012. március 28. 22:20 #29
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
dry.gif  Most felteszem a költői kérdést: Mi a közös ebbe a Dánná Pájolába és Demi Lovátóba? Mindakettő két nagy műszempillájú kifényezett hajú cukipofájú tinikislány és mindkettő ugyanolyan idegesítően vékony hangon tudni nyikorogni 110.gif Tökéletesen kiegészítik egymást blink.gif Jah és egyikük se azt adja le a klippbe, mint élőben blush.gif Hát ide jutottunk.

sikeresen kiröhögtetted magad _nevet.gif rohog.gif wink.gif laugh.gif biggrin.gif
ugyan emberek ne is foglalkozzatok vele, nem éri meg smileeee.gif inkább röhögjünk együtt rajta thumbsup.gif

kedves like me, ugye ezt te sem gondoltad komolyan? 110.gif
2012. március 29. 06:30 #30
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Azonosító: 134717
misssha igazad van!
2012. március 29. 09:35 #31
EVEVEV
EVEVEV
visszatérő vendég
Hozzászólás: 382
Csatolások: 2
Azonosító: 94487
Szerintem nagyon jó hangja van Dannának is meg Deminek is.
2012. március 29. 13:00 #32
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
missha, kiröhögtettem magam? Igen? már kezdd lassan elegem lenni abból hogy mindenki óvodás módon beleköt a véleménybe...nem azt irtam hogy apszolúte nem tud énekelni, hanem azt hogy több dicsőséget kap mint amekkora hangja van. És köszönöm kedves AniKelemen hogy ennyire síveden követed a hozzászólásaimat, de ha kell elküldöm neked a zeneiskolás diplomám másolatát, ha már a hallásomat is kétségbe vonod drága. Attól még hogy a kedvencetek , nekem nem. és én megválogatom, mit szeretek és mit nem. S ha annyira vitatjátok Demi tehetségét, megmondom mi befolyásol: az hogy még egy komolyabb értelmes díjat nem kapott, mint a többi kevesebbre méltatott őstehetség, joggal. Ennyit. Többen ne másolják be a véleményemet, mert már idegesítő és roppantul a bemásoló agyi szintjét tükrözi. Szerintem Demi ha nem lenne ilyen aranyos és cuki arcú nem ugrándoznánok annyian érte. Ez az én konkrét véleményem róla, és légyszíves ne kössetek mindenáron bele, mint libák a farmon a tyúkba. wink.gif meghajolo.gif
2012. március 29. 14:42 #33
misssha
misssha
Idézet (like me @ 2012.03.29. 13:00)
missha, kiröhögtettem magam? Igen?  már kezdd lassan elegem lenni abból hogy mindenki óvodás módon beleköt a véleménybe...nem azt irtam hogy apszolúte nem tud énekelni, hanem azt hogy több dicsőséget kap mint amekkora hangja van. És köszönöm kedves AniKelemen hogy ennyire síveden követed a hozzászólásaimat, de ha kell elküldöm neked a zeneiskolás diplomám másolatát, ha már a hallásomat is kétségbe vonod drága. Attól még hogy a kedvencetek , nekem nem. és én megválogatom, mit szeretek és mit nem.  S ha annyira vitatjátok Demi tehetségét, megmondom mi befolyásol: az hogy még egy komolyabb értelmes díjat nem kapott, mint a többi kevesebbre méltatott őstehetség, joggal. Ennyit. Többen ne másolják be a véleményemet, mert már idegesítő és roppantul a bemásoló agyi szintjét tükrözi. Szerintem Demi ha nem lenne ilyen aranyos és cuki arcú nem ugrándoznánok annyian érte. Ez az én konkrét véleményem róla, és légyszíves ne kössetek mindenáron bele, mint libák a farmon a tyúkba.  wink.gif  meghajolo.gif

nem akarok belédkötni biggrin.gif de muszáj, mert de igenis azt mondtad hogy nem tud énekelni:

Mindakettő két nagy műszempillájú kifényezett hajú cukipofájú tinikislány és mindkettő ugyanolyan idegesítően vékony hangon tudni nyikorogni 110.gif Jah és egyikük se azt adja le a klippbe, mint élőben blush.gif

most erre az utóbbi hozzászólásodra válaszolnék, illetve arra, hogy nem ugyanazt adja mint élőben, ugyanis youtubeon nemrég pont egy ilyen összevágott videót töltöttem föl, pont olyanoknak mint te, akik az alapján ítélnek hogy SEMMIT nem tudsz róla.
http://www.youtube.com/watch?v=uyvgmmMcM3c
http://www.youtube.com/watch?v=oMOfO_XRt2I
nem veszekedni akarok, de ezekkel mindent elmondtam.
ha pedig a díjaira vagy kiváncsi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Demi_Lovato#Awards_and_nominations
és nem kell megsértődni mert valaki válaszol a hozzászólásodra. meg hogy ez a te véleményed... egy véleményben szerepel a "szerintem" vagy "azt gondolom szó", de te már rögtön megállapítottad, hogy hát ide jutottunk blush.gif

cikkhez hozzászólva, szerencsés lány smileeee.gif az meg hogy 6 évesen jött ki az első albuma... durva
2012. március 29. 15:23 #34
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Tudod mit, misssha, folytassd ezt a gagyi vitatkozást azután, amiután Demi Lovato Grammy- díjat kap. beer.gif
2012. március 29. 15:58 #35
misssha
misssha
Idézet (like me @ 2012.03.29. 15:23)
Tudod mit, misssha, folytassd ezt a gagyi vitatkozást azután, amiután Demi Lovato Grammy- díjat kap. beer.gif

teljesen megértem hogy mostmár nem tudsz mit mondani beer.gif
amúgy ha már ennyire a díjak alapján ítélsz meg sztárokat, a te kedvenc sztárjaid sem rendelkeznek oscar vagy grammy díjjal, tehát ők miért is a kedvenceid? unsure.gif
2012. március 29. 16:06 #36
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Öreg, hogy lehetsz ennyire polémia függő. ohmy.gif Megírom a saját véleményemet erről a Disneys bágázsból való Demiről, te pedig itt nyilvánosan addig csavarod hogy már az én kedvenceimet kommentálod. Nem látszol 16 évesnek. Fejezdd be rolleyes.gif s annyit ne kommentálj meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Ugyanazt irom, amit az előbb: folytasdd a hülye vitádat azután, amiután Demi Lovato Grammy- díjat kap, mert nekem elegem van már belőled smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2012. március 29. 16:30 #37
misssha
misssha
Idézet (like me @ 2012.03.29. 16:06)
Öreg, hogy lehetsz ennyire polémia függő. ohmy.gif  Megírom a saját véleményemet erről a Disneys bágázsból való Demiről, te pedig itt nyilvánosan addig csavarod hogy már az én kedvenceimet kommentálod. Nem látszol 16 évesnek. Fejezdd be rolleyes.gif s annyit ne kommentálj meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif Ugyanazt irom, amit az előbb: folytasdd a hülye vitádat azután, amiután Demi Lovato Grammy- díjat kap, mert nekem elegem van már belőled  smileeee.gif  smileeee.gif  smileeee.gif

ja hogy te meg 99ben születtél? biggrin.gif és még te mondod hogy nem látszik hogy 16 éves vagyok?
tudod mit? akkor érezd jól magad a véleményeddel amivel kb. egyedül vagy (na jó még van pár botfülű, de persze nem hibáztatlak titeket, nem tehettek róla hogy nincs hallásotok, van olyan aki már így születik)
és persze hogy befejezem, én csak téged akartalak "segíteni", hogy ne égesd magad ilyen kommentekkel, hogy Demi Lovato nem ugyanúgy énekel élőben mint a "klipekben". de aztán rájöttem hogy nem éri meg. so my work is done. cool.gif
2012. március 29. 19:09 #38
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
missha, mert kor teszi az embert? Rám már vagy 20-an megmondták hogy agyilag sokkal fennebb állok. Még itt a honlapon is volt olyan, aki el se hitte hogy hány éves vagyok. meghajolo.gif és tényleg aki ilyen gyerekesen kiver egy ekkora vitát, egy Disneys sztárocska eredetiségéről, az tényleg nem látszik 16nak dry.gif dry.gif dry.gif blush.gif Jah 1. Fejezdd már be, mert tényleg fordulok fel a sok hülyeségtől 2. Nem kéne le botfülűzni azokat akik nem adtak még eddig Grammy díjat (és nem is fognak rohog.gif ) Demminek, mert szerintem egy valamire való zenész megmondja hogy ki botfülű s ki nem cool.gif Legyen továbbra is Demi Lovato a kedvenced, engem apszolúte nem izgat, csak nekm itt ne bizonygasdd hogy tud énekelni vagy sem, mert még jobban megutálom . smileeee.gif S ezzel remélem pontot rakok a hisztériád végére . rolleyes.gif
2012. március 29. 19:25 #39
- törölt felhasználó -    
Nekem ez a Ruleta nagyon tetszik. smileeee.gif w00t.gif Szerintem ezeket a spanyol számokat ne egyszer hallgassátok meg, hanem többször. Tegnap még én is utáltam, aztán most már ötödjére játszom le, és nehezen tudom megunni.
Deminek meg sok sikert. smileeee.gif
2012. március 29. 20:45 #40
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Like me!
Ha nem szereted ne írj hozzászólást! Természetesen meg van a jogod a saját véleményedhez, de nem kell sok emberrel ezért összeveszni. Nem szereted Demit, kész, pont. Nem lehet szeretni mindenkit. Ez rendben van. De itt a többség szereti Demit, mivel ez egy Demihez kapcsolódó cikk. Ha elszeretnéd kerülni a konfliktusokat, legközelebb kerüld a kihívó véleményírást. Az pedig lényegtelen jelen pillanatban, hogy hány évesnek látnak, gondolnak agyilag. Nem kell fenn hordani az orrod! Könnyen meglehet, hogy akit te szeretsz, én találom tehetségtelennek. Mond csak milyen tapasztalataid vannak a zene világában? Én nem akarok kötekedni, de megakadt a szemem, hogy ócsárolják egymást egyesek, úgy, hogy nem is ismerik egymást!
Nos, saját véleményem: Szeretem Mexikót, a spanyol nyelvet és a Latin zenét. Én első hallgatásra is megérzem bennük a ritmust. smileeee.gif Danna szerencsés, mázlista lánynak mondhatja magát, mert azt hiszem akárki akármit is mond, Demi szép karriert futott be és még nincs vége! Tehetségtelennek nagyon nem őt szokás nevezni! Minden adottsága megvan, sok sikert neki!!smileeee.gif *.*♥♥
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok