Ez évben is megrendezésre került a Jameson Empire Awards, ami nagy meglepetéseket tartogatott. Gary Oldman, Olivia Colman, Ron Howard, Michael Fassbender és Tim Burton áll a nyertesek között.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 2012-es Jameson Empire Awards nyertesei
2012. március 27. 19:18
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Gratula nekik
2012. március 27. 19:20
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Gratulálok minden nyertesnek
2012. március 27. 19:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Grat mindenkinek!!!
2012. március 27. 19:57
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nah gratula.
és mindenki jó volt
2012. március 27. 20:44
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nem ismerem őket
2012. március 27. 21:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.03.27. 19:37)
Michael Fassbendernek külön gratulálok! Igazából a nyertesek közül szívesebben passzoltam volna át a díjat Goslingnak és Mulligannek. A szívemhez nőttek.
Én örültem volna Ryan esetleges díjának. Szerintem nagyon megérdemelte de ha itt tartunk, Gary is odatette magát a projekthez. Mulligan mindig hozza a tőle várt színvonalat de abban egyet kell értenem a szavazókkal, hogy Olivia Colman viszi a pálmát a színésznők között. Mindegyik, ebben a kategóriában jelölt színésznőt szeretek teljes szívemből de a Tyrannosaur-béli alakítása több mint lenyűgöző, van benne egy kis minden, ami a többi jelöltben külön külön van meg. Ezt a filmet tartom a tavalyi év egyik legjobb filmjének, Colmant pedig a legjobbnak. Örültem is, hogy nem jelölték Oscarra, mert valakinek az anyja sokat csukladozott volna, ha a Legjobb színésznő díját a nagy esélyesnek tartott Viola vitte volna el. Én ennek is örülök, a hazájában több nevesebb díjat is nyert és ezt is a jónép szavazta meg. Bevallom, első körben énis rá szavaztam.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.