Becki Newton legismertebb szerepe talán a Ki ez a lány?, azaz az Ugly Betty című sorozatban volt, de nem szeretné, ha beskatulyáznák. Március 28-án forgatják az angyalok városában, Los Angelesben a FOX legújabb vígjátékfilmjét, amelyben Becki főszerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Becki Newton főszerepet kapott egy vígjátékfilmben
2012. március 27. 19:35
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem ismerem annyira őt, de lehet, hogy megnézem ezt a sorozatot...
2012. március 27. 19:37
Quinn valahogy nem volt szimpatikus eddig, de az utolsó részben komikus volt, ahogy megviccelték a többieket. Kíváncsi leszek erre a filmjére.
2012. március 27. 20:22
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Remélem ez azt jelenti, hogy az Így jártam anyátokkalt viszont befejezi...nem szeretem Quinn karakterét és ezért a csajért sem rajongok :/
2012. március 27. 21:08
Kíváncsi vagyok rá,az Ugly Bettyben nagyon tetszett!
2012. március 28. 07:39
Sok sikert neki , az Így jártam anyátokkal-ban is jól játszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: