The Queen / A királynő (2006)
2007. január 20. 10:07
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Helia @ 2007. January 20. - 09:31)
Köszi a képeket
Erre a filmre kíváncsi vagyok, bár kicsit bizarrnak tûnik, hogy létezõ, élõ emberekrõl, azok érzéseirõl szól...
Erre a filmre kíváncsi vagyok, bár kicsit bizarrnak tûnik, hogy létezõ, élõ emberekrõl, azok érzéseirõl szól...
Nagyon profin nyúltak a témához..az ésszerûség határain belül mozog és nem esik az érzelgõsség hibájába. Nekem nagyon tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2007. január 20. 11:18
Héliához csatlakozva: nekem is furcsa ez a helyzet... (õkirályi felsége Nyanya pedig röhög a markába a Bákingem Palotában, hogy már megint lenyúztak egy bõrt Diana haláláról) De a Helen+angol film összeállítás nem tûnik rossznak.
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2007. január 20. 11:53
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. January 20. - 11:18)
Héliához csatlakozva: nekem is furcsa ez a helyzet... (õkirályi felsége Nyanya pedig röhög a markába a Bákingem Palotában, hogy már megint lenyúztak egy bõrt Diana haláláról) De a Helen+angol film összeállítás nem tûnik rossznak.
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
Hmm, szerintem másképp fogod látni a helyzetet, ha megnézted!
2011. március 08. 23:13
|
|
Hesztiaanglomán |
|
Rendező: Stephen Frears
Szereplők: Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell, Sylvia Syms , Paul Barrett, Alex Jennings, Jake Taylor Shantos, Dash Barber, Helen McCrory, Laurence Burg, Michel Gay
Műfaj: dráma, életrajzi
Bemutató: 2006. szeptember 2. (Velence, Olaszország)
Sztori: Az angol Diana hercegnő élete a tündérmese és a rémdráma keveréke, egy életút, mely csillogással és botrányokkal volt kikövezve. Az emberek szerint Diana mindig is szálka volt az angol királyi ház szemében. Nem véletlen, hogy a hercegnő tragikus halálát követően II. Erzsébet és a királyi család nem jelent meg a nép előtt. Anglia értetlenül állt királynője hallgatása előtt, mindenki elítélte a protokollhoz ragaszkodó királyi családot. A történet arról a feszültséggel és érzelmekkel teli hétről szól, amely a szívek hercegnőjének halála után megrendítette az angol monarchiát.
Szereplők: Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell, Sylvia Syms , Paul Barrett, Alex Jennings, Jake Taylor Shantos, Dash Barber, Helen McCrory, Laurence Burg, Michel Gay
Műfaj: dráma, életrajzi
Bemutató: 2006. szeptember 2. (Velence, Olaszország)
Sztori: Az angol Diana hercegnő élete a tündérmese és a rémdráma keveréke, egy életút, mely csillogással és botrányokkal volt kikövezve. Az emberek szerint Diana mindig is szálka volt az angol királyi ház szemében. Nem véletlen, hogy a hercegnő tragikus halálát követően II. Erzsébet és a királyi család nem jelent meg a nép előtt. Anglia értetlenül állt királynője hallgatása előtt, mindenki elítélte a protokollhoz ragaszkodó királyi családot. A történet arról a feszültséggel és érzelmekkel teli hétről szól, amely a szívek hercegnőjének halála után megrendítette az angol monarchiát.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. március 09. 10:22
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez egy remekül sikerült film. Nekem legalábbis tetszett. És aranyos, ahogy próbáltak a filmbe "hasonmásokat" találni.
(Bár Károly szerintem még véletlenül sem hasonlít...
)
Nem tudhatjuk pontosan, hogyan és miképpen is történt akkor, de ha hasonlóan, mint ahogyan a film bemutatja, akkor igencsak szomorú.
Nem tudhatjuk pontosan, hogyan és miképpen is történt akkor, de ha hasonlóan, mint ahogyan a film bemutatja, akkor igencsak szomorú.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.