Alekosz szerint VV Éva egy hónapon belül meghal
2012. március 27. 19:07
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Hát nekem aztán tényleg mindegy,de nem tudom,hogy kinek képzeli magát ez az Alekosz honnan tudhatná,hogy meghal egy hónap múlva?! Azért ez is röhejes...
2012. március 27. 19:27
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Úgy kell neki, ha ennyi esze van. -.-
2012. március 27. 19:39
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Ez miért hülyeség?
Oké, talán nem egy hónap, de nem hinném, hogy ha továbbra is ezt az életmódot folytatja akkor túl sokáig húzná. Én kb. ilyen élettel 5 évet jósolok neki. Ehhez nem kell sok ész, hogy bárki rájöjjön arra, hogy ezzel szinte "öngyilkosságot" követ el. Sürgősen segítségre lenne szüksége.
Azt bírom, hogy mennyire felvolt háborodva mikor alkoholistának titulálták, de ezekkel csak ezt erősíti meg. Azt bírom, hogy mindenki Gigit szidja, közben pedig 100x többet ér, mint ez a senki nő.
Oké, talán nem egy hónap, de nem hinném, hogy ha továbbra is ezt az életmódot folytatja akkor túl sokáig húzná. Én kb. ilyen élettel 5 évet jósolok neki. Ehhez nem kell sok ész, hogy bárki rájöjjön arra, hogy ezzel szinte "öngyilkosságot" követ el. Sürgősen segítségre lenne szüksége.
Azt bírom, hogy mennyire felvolt háborodva mikor alkoholistának titulálták, de ezekkel csak ezt erősíti meg. Azt bírom, hogy mindenki Gigit szidja, közben pedig 100x többet ér, mint ez a senki nő.
2012. március 27. 20:09
Ez elég érdekes baráti kijelentés, szerintem ha valaki a barátod, akkor annak legalább megpróbálsz segíteni, és nem nyilatkozol ilyeneket.
2012. március 27. 20:36
Hát igen egy barátot nem kell ennyire lenézni sem megbántani!!!!Szerintem is Éva sokat iszik de ha a barátom lenne akkor biztos hogy nem mondanák neki ilyet!!!
2012. március 27. 21:19
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
az igaz h változni a kénee...
2012. március 27. 22:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mondjuk segíthetne Alekosz is neki, mert már tényleg borzasztó ez az életvitel...
2012. március 28. 07:09
Változtatnia kéne az életmódján , csak ő ezt nem fogja fel ésszel ..
2012. március 28. 14:38
Hát azért ennyire nem lehet súlyos a helyzet, de hát ki tudja?!
2012. március 28. 16:13
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Se a nő se a pasi nem normális -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: