Justin Bieber új hangzásvilággal tért vissza
2012. március 27. 15:52
amikor megláttam a képet azt hittem h kajak nick jonas az,
2012. március 27. 15:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én lehet kissé elfogult vagyok justinnal kapcsolatban,de akkoris kimondom,én imádom a dalt
hetek óta erre vártam,hogy végre valahára megjelenjen,nekem nem okozott csalódást most sem
szerintem ez az "újabb" stílus sokkal jobban áll neki,mint a My World korszak,legalábbis ez az én véleményem.a régebbi dalait is szeretem,de a mostaniak sokkal közelebb állnak hozzám.
amúgy nem értem,miért kötnek bele sokan a dal címébe...ez van a szövegben: "If I Was Your Boyfriend, I’d Never Let You Go.." szerintem ebben semmi "ferdehajlamra" utaló dolog nincs.
hetek óta erre vártam,hogy végre valahára megjelenjen,nekem nem okozott csalódást most sem
szerintem ez az "újabb" stílus sokkal jobban áll neki,mint a My World korszak,legalábbis ez az én véleményem.a régebbi dalait is szeretem,de a mostaniak sokkal közelebb állnak hozzám.
amúgy nem értem,miért kötnek bele sokan a dal címébe...ez van a szövegben: "If I Was Your Boyfriend, I’d Never Let You Go.." szerintem ebben semmi "ferdehajlamra" utaló dolog nincs.
2012. március 27. 15:56
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon jó lett imádom
2012. március 27. 16:14
Na ez már valami hangféleség.
Nem mondom hogy tetszik, de nem is olyan rossz. Bort ide!
(ezt meg kell ünnepelni.
)
Nem mondom hogy tetszik, de nem is olyan rossz. Bort ide!
2012. március 27. 16:18
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A refrénje jó. De csak a refrén, ami az egész számból összesen 40 másodperc.
A hangját pedig átaakítani csak géppel tudták ennyire, tehát élőben tuti, hogy nem tudná így elénekelni..
A hangját pedig átaakítani csak géppel tudták ennyire, tehát élőben tuti, hogy nem tudná így elénekelni..
2012. március 27. 16:21
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
hááát valahogy nem vagyok oda érte,magáért Justinért.
de nem is mondok többet,nem bírom és kész.
2012. március 27. 16:31
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Nem vagyok Bieber utáló, de ez a dal teljesen középszerű és baromi felejthető- én végig sem bírtam hallgatni! Zeneileg erősen hajaz Timberlake hangzásvilágára,de nekem inkább erőlködésnek tűnik! Ég és föld a különbség a két Justin között!
2012. március 27. 17:04
nekem nagyon tetszik,egyből letöltöttem a telefonomra
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: