Justin Bieber új hangzásvilággal tért vissza
2012. március 27. 13:34
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Nem rossz a hangzása, de nekem egyedül csak az énekessel vannak problémáim. Egyáltalán nem bírom a hangját és magát Justint se. Lehet ezért szidni!
Ettől függetlenül nem ítélem el a rajongóit, hiszen ők döntik el, mit hallgatnak...
2012. március 27. 13:54
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Nekem nagyon tetszik és pont erre a boritora szavaztam
2012. március 27. 14:04
Tényleg egy kicsit Timberlake-es, de amúgy nem rossz - sosem hittem, hogy ilyet fogok mondani...
2012. március 27. 14:29
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Végre van valami hangfélesége a mutálás után. Így azért már komolyabbnak tűnik. Hű, sosem hittem, hogy ilyet mondok, de nem lett rossz.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. március 27. 14:33
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
bármit csinálsz az asz.r lesz, a zenei alap másolt, és túl egyhangú, a szöveg és az "éneklés" meg nem illik hozzá szóval, gagyi lett..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 27. 14:45
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem tudom.nem igazán tetszik a hangja és nem túl változatos..olyan..mint előttem is írták:egyhangú
2012. március 27. 14:45
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.03.27. 14:04)
Boyfriend?
Tudtam h lány. Amúgy szörnyű egy dal.
talán elkéne olvasni/meg kéne hallgatni a dal többi részét is mert így csak magadból csinálsz hülyét. akkor avril lavigne a girlfriend című száma szerint leszbikus?
nem vagyok JB rajongó, nem is értem miért utálják ennyire, bár a zenéje tucatzene, de a hangja nagyon jó. most menő az aki utálja dzsásztin bíbört tehát egyértelműen a kommentek nagy része arról fog szólni hogy milyen sz@r, és nyilván még meg sem hallgatjátok csak dislikeoljátok, és akkor még ti mondjátok hogy ez nem az igazi zene. a zene tényleg nem a legjobb, viszont el kell ismerni hogy tud énekelni. az meg hogy meleg, meg kislány... az már magába értelmetlen, mert Selena Gomez a barátnője. szánalmas milyen gyerekesen tudtok viselkedni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.