Érkezik az ötödik Reszkessetek, betörők!
2012. március 26. 16:08
Hogy lehet ilyen hülye barom egy rendező? Max. akkor lenne értelme új Reszkessetek betörők résznek, ha egy Macaulay Culkin hasonmás játszaná a főszerepet. De gondolom nem igy lesz..szóval miután megjelent megnézem imdb-n, röhögök egyet a hülye rendezőn miután látom az 5.5 alatti értékelést és még csak az arányomat sem fogom rontani egy torrent oldalon emiatt a szar miatt
2012. március 26. 16:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nekem már a második rész is sok volt. Az ötödikre meg már kíváncsi sem vagyok. Főleg azért nem, amiért a régi színészeknek már a nyomát sem látni.
2012. március 26. 16:19
Ennek semmi értelme, mert másik szereplővel már a 4. sem volt olyan igazi Reszkessetek betörők hatása...o.o
2012. március 26. 16:25
Már eleve rosszul hangzik.Biztos nem lesz olyan mint az első kettő.Főleg hogy a harmadik része is nagyon gáz volt,plusz nem is tudtam ,hogy készitettek belőle negyediket.
2012. március 26. 16:30
Culkin volt a legjobb! a 3dik és 4dik részben az újak nekem nem jöttek be
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. március 26. 16:32
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de jóó <3
tuti megnézem
2012. március 26. 16:45
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de igazándiból az eredeti főszereplő kéne
2012. március 26. 16:47
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem semmi értelme.az első 2 rész volt az igazi.macaulay nélkül már nem volt élvezhető a következő 2 rész,a negyediket 10 perc után kikapcsoltam,ugyanis kínzás volt számomra az egész.a harmadik se volt valami nagy durranás.
nem értem miért akarnak mégtöbb bőrt lenyúzni a sztoriról,teljesen felesleges...
nem értem miért akarnak mégtöbb bőrt lenyúzni a sztoriról,teljesen felesleges...
2012. március 26. 16:49
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
De kár hogy már nem Culkin játssza:S
biztos nem lesz annyira jó de megnézem:D
biztos nem lesz annyira jó de megnézem:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.