Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből?
2012. március 26. 20:15
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
jo a cikk :XX nekem innen a jessie j je tetszett meg a pinke
2012. március 26. 20:37
Tényleg nagyon jók ezek a dalszövegek. Személyes kedvencem innen a Climb.
2012. március 26. 20:41
Jó cikk
Több ilyen kellene 
Miley, Gaga és Katy dala nem fogott meg, de van benne valami. Egyszerűen csak Miley szájából nem hiteles, Gaga rosszul tálalta, Katy-é meg csak egyszerűen nem jön be. Jessie J dala nem rossz, de számomra nem kiemelkedő. Ami viszont nagyon tetszik, az Kelly, Pink és Beyoncé dala /aki ismer az ezen nem lepődik meg
/. Mindegyiknek van valami a mondanivalójában, ami megfogott, és tetszik.
Pár előadó még felkerülhetett volna a listára /pl. Shakira, Christina Aguilera vagy Adele/ de egyébként egy kiváló cikk lett, És nem lehet mindenbe belepakolni mindenki kedvencét.
Miley, Gaga és Katy dala nem fogott meg, de van benne valami. Egyszerűen csak Miley szájából nem hiteles, Gaga rosszul tálalta, Katy-é meg csak egyszerűen nem jön be. Jessie J dala nem rossz, de számomra nem kiemelkedő. Ami viszont nagyon tetszik, az Kelly, Pink és Beyoncé dala /aki ismer az ezen nem lepődik meg
Pár előadó még felkerülhetett volna a listára /pl. Shakira, Christina Aguilera vagy Adele/ de egyébként egy kiváló cikk lett, És nem lehet mindenbe belepakolni mindenki kedvencét.
2012. március 26. 20:54
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
jó cikk!
Sztem Kelly dala a legjobb és igaz is
2012. március 26. 20:59
A felsoroltak szerintem egytől egyig nagyon jó számok eltekintve attól,hogy szeretem-e az előadójukat. Persze az is kell hozzá,hogy szeretem-e vagy sem de mindegyiknek olyan a szövege ami tényleg tanulságos és nem valami buta,idétlen és teljesen értelmetlen szöveg.
2012. március 26. 20:59
|
|
unicum95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 152540 offline
|
wow, ez nagyon jó cikk. tök jól leírta az illető a számok jelentését, és azért jó, hogy vannak ilyen számok is, nemcsak buli van, bulizzunk, táncoljunk, és reggelig bulizzunk- ja meg szeretlek, két szép szemed, bla bla
)
2012. március 26. 21:21
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Katy Perry – The One That Got Away
imádom ezt a számát♥
imádom ezt a számát♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: