Starity

Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 26. 14:42 #41
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Mindegyiket ismerm. Nagy kedvenceim, élén a The Climb-bal! Gyönyörű dal. rolleyes.gif
2012. március 26. 14:48 #42
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Miley dala valahogy egyáltalán nem hiteles tőle, hiszen mondja ezt egy olyan ember, akinek az apja világsztár, és akinek fiatal tizenéves kora óta világhírű sorozata van. Ő énekel nehézségekről? Én egy olyan előadótól hallgatnám szívesen a dalt, akinek marha nehéz volt bekerülni a zeneiparba.
Lady Gaga Born This Way-e meg úgy nem érdekel, ahogy van. Attól, hogy mindenkit el kell fogadni úgy ahogy van, muszáj vetkőzni egy klipben? Semmi köze a mondanivalójának a kliphez. Na, meg ne is beszéljünk róla, hogy mekkora koppintás az egész.
Jessie J meg B.o.B. dalát hülyeségnek tartom. Énekli pont ezt az, aki világhírű énekes.. Lehet régen tudtak valamit a szeretetről meg a csóróságról. De most már mit akarnak? Főleg egy olyan klippel amit készítettek a dalhoz..
Amiket viszont imádok, és tényleg szólnak valamiről, az Pink, Kelly, Beyo, és Katy dala.
Pink is különc. Az ő szájából ilyen szöveg nem hangzik rosszul. Kellytől pedig teljesen hiteles a dala, míg Beyoncé szövege is teljesen hiteles, hiszen tinédzserkorában szakított egy sráccal, ami teljesen megviselte, és pont ugye a rossz kapcsolat miatt. Katy dala meg gyönyörű, és teljesen érhető is. Emellett a klip sem holmi cukiság.
2012. március 26. 14:49 #43
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
+ Egyébként elismerésem a cikkért, teljesen jó. És szépen lett összegyűjtve. Persze, az író biztos a saját zenei stílusából építette. Én még mindenképpen tettem volna hozzá 1-2-őt. De az ugye én vagyok. pardon.gif
Így azok nélkül is, tényleg jó cikk. Szeretem az ilyeneket olvasni.
2012. március 26. 14:52 #44
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Nagyon jó a cikk!:-)
2012. március 26. 14:56 #45
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 374
Csatolások: 0
Azonosító: 163674
Jó cikk és teljesen igazak, de Gaga klipjétől majd elhányom magam bad.gif . Az valami undorító biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. március 26. 15:02 #46
nikcsike12
nikcsike12
új tag

StátuszOne Direction <3
Hozzászólás: 62
Azonosító: 163797
egyetértek one directionnal biggrin.gifD
2012. március 26. 15:05 #47
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
ezek nagyon jó számok.
2012. március 26. 15:07 #48
mévi0616
mévi0616
visszatérő vendég

Státusz~you make me wanna die..♥~
Hozzászólás: 374
Azonosító: 163674
Idézet
Beliyah írta:
Miley dala valahogy egyáltalán nem hiteles tőle, hiszen mondja ezt egy olyan ember, akinek az apja világsztár, és akinek fiatal tizenéves kora óta világhírű sorozata van. Ő énekel nehézségekről? Én egy olyan előadótól hallgatnám szívesen a dalt, akinek marha nehéz volt bekerülni a zeneiparba. 
Lady Gaga Born This Way-e meg úgy nem érdekel, ahogy van. Attól, hogy mindenkit el kell fogadni úgy ahogy van, muszáj vetkőzni egy klipben? Semmi köze a mondanivalójának a kliphez. Na, meg ne is beszéljünk róla, hogy mekkora koppintás az egész. 
Jessie J meg B.o.B. dalát hülyeségnek tartom. Énekli pont ezt az, aki világhírű énekes.. Lehet régen tudtak valamit a szeretetről meg a csóróságról. De most már mit akarnak? Főleg egy olyan klippel amit készítettek a dalhoz..
Amiket viszont imádok, és tényleg szólnak valamiről, az Pink, Kelly, Beyo, és Katy dala. 
Pink is különc. Az ő szájából ilyen szöveg nem hangzik rosszul. Kellytől pedig teljesen hiteles a dala, míg Beyoncé szövege is teljesen hiteles, hiszen tinédzserkorában szakított egy sráccal, ami teljesen megviselte, és pont ugye a rossz kapcsolat miatt. Katy dala meg gyönyörű, és teljesen érhető is. Emellett a klip sem holmi cukiság.

Szerintem részben igazad van, részben viszont nincs. Vegyük például Miley dalát: - Attól még, hogy mindene meg van neki is lehetnek rossz dolgok az életében. Hiszen ő sem tud mindent pénzen megvásárolni.
De beszélhetnénk még például Jessie J daláról is. Mert attól még, hogy szinte bármit meg tudna venni, attól még ők is emberek- ők is át tudják érezni a dolgokat wtf.gif
Azért szerintem erre te is rájöhettél volna biggrin.gif
2012. március 26. 15:08 #49
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Hm.. maga a cikk nem rossz, sőt. De ahogy előttem is írták, gondolom a saját zenei ízlésed szerint válogattad össze. Nekem ezekkel a számokkal az a bajom hogy felszínesek kivéve Pinket. Pink mindig arról énekel ami a saját életében történik és ezért vált hitelessé. Katy Perry nekem túl hatásvadász, igen tényleg szép a szám meg a klip is, de nem igazán jön át a mélysége. Ha igazán jelentőségteljes számokat akarok hallgatni akkor nálam Christina Aguilera-nal kezdődik az "I'm okay" és a "Beautiful" című számával. Aztán jön a Nickleback-nek szinte az összes száma és még rengeteget sorolhatnék, de ez persze az én véleményem smileeee.gif
2012. március 26. 15:36 #50
musicmurder95
musicmurder95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 133
Azonosító: 169543
Szerintem nem felszínesek!!!Nekem sem a kedvencem Miley Cyrus de attól még a The Climb az egyik kedvenc dalom pont a tartalma miatt!!Szerintem ez nem stílustól függ lehet egy szám rock, pop ,R&b,jazz vagy soul ha jó akkor jó és nem számít hogy ki az előadó!!!
2012. március 26. 15:38 #51
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
Nekem nagyon tetszik ez a cikk és az is, hogy vannak ilyen dalok, amik bátorítják az embereket és komoly tartalommal bírnak. smileeee.gif
2012. március 26. 15:38 #52
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Azonosító: 158799
Jessie J dala nem arról szól, hogy nem fontos a pénz, hanem arról, hogy milyen felszínes a világ. Itt Angliában a többségnek nem a megélhetés miatt kell aggódnia, mégis a pénz a legfontosabb dolog, csak épp itt azért hajtanak az emberek, hogy meglegyen a pénz a 200Ł-os magassarkúra, amiben olyan kényelmetlenül érzi magát, hogy nem is tudja élvezni az estét, de azért persze felveszi, mert különben kinézik...
Pinktől én akkor már a Perfect-et válaszottam volna.
A Climb meg szerintem lehet hiteles Mileytól is. Higyjétek el mindenkinek megvan a saját keresztje. Neki más fajta problémái voltak/vannak mint egy átlagos fiatalnak, de biztos, hogy neki is volt, amivel meg kellett küzdenie az életben, már ha csak azt is nézem, hogy 12 évesen teljes állásban dolgozott és mellette tanult, küzdött a hírnévvel és a sajtóval, míg más a felhőtlen gyerekkorát élvezte.
2012. március 26. 15:40 #53
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Birkulok egy kicsit és én is megemlítem hogy ezeket mindenki a saját ízlése szerint válogatja össze. Személy szerint a rockot és annak fajtáit mondanám olyannak amiből lehet tanulni - igen emberek a rock nem csak ivászatról, csajozásról és drogokról szól. Bár a legtöbb ilyen zeneszám sajnos nem slágerlistás, de nagyon jó jelentésük van. Ha slágerlistásat kell mondani akkor én egy Led Zeppelin-t vagy egy Pink Floyd-ot javasolnék. . Hiszen nem csak a '90-es '00-s években voltak jó zenészek hanem előtte is, sőt. De akár újabb időkből mondhatnám hogy The Strokes, Nirvana, Muse stb. ( Ha tévednék és ezektől az előadóktól még nem született toplistás dal akkor elnézést, nem szoktam ilyesmit nézegetni ).
A cikk maga jó,és néhány ezek közül tényleg tartalmas dalocska lett. De ha olyan videót készítenek hozzá ami nem egy komoly jelentéssel bíró számhoz illik, akkor Én nem is fogom komolyan venni azt a bizonyos dalt.
A másik meg az hogy a mai sztárok legnagyobb részének mások írják a dalokat, ők csak eléneklik. Persze tisztelet a kivételnek.
Ahogy azt előttem már sokan elmondták, nagyon ide illő lett volna Christina Aguilerától a "Beautiful". És akár még megemlékezés ként Whitney Houston "One Moment In Time" c. száma is különösen jó lett volna, de még sorolhatnám a hozzájuk hasonló tényleg tehetséges előadókat, és gyönyörű dalaikat.

Hozzátenném hogy ez egyéni vélemény volt, nem akartam megbántani sem a cikk íróját sem senki mást, ha ezt ennek ellenére mégis megtettem akkor elnézést.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2012. március 26. 15:46 #54
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Szerintem Beyoncé If I Were a Boy,Katy Perry The One That Got Away és Miley Cyrus The Climb című daloknak van a legtöbb értelme.
2012. március 26. 15:58 #55
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
akkor ajánlanám Adam Lambert Aftermath-jét,Madonnától a Little girl c.dalt és rájöttök,h Kitty Purry sehol sincs...
2012. március 26. 16:01 #56
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Jó, most itt nyilván mindenki arra fogja azt mondani, hogy tényleg egyedi és mondanivalója van, amit a kedvence énekel. Mindegyikbe bele lehet magyarázni azt, hogy van értelme és nem sablon, meg azt is, hogy sablon. Nekem speciel a listáról mindegyik dal túl mainstream, a mondanivalója meg mindnek valami ötszázadjára elsütött bölcsesség...De talán még Jessie dalára mondanám a legkevésbé, hogy sablon és igen, furcsa attól hallani, hogy nem számít a pénz, akinek van, de ettől még lehet igaza. Nem azt akarta ezzel mondani, hogy ne érdekeljen, ha éhen döglessz, hanem hogy ne az legyen az elsődleges szempont az életedben, mert nem az a legfontosabb, lehetsz pénz nélkül is boldog és gazdagon is boldogtalan...Nem kedvencem Jessie, de neki valahogy inkább el tudom hinni bármelyik dalt, mint egy Miley Cryrusnak vagy egy Katy Perrynek...És mondom, talán ez az a listáról, amit nem hallottam már ezerszer valamilyen más formában más előadóktól.
Nyilván attól is függ, hogy az ember hogy áll hozzá, hogy az előadóról mi a véleménye, mert két hasonló mondanivalójú dal között is lehet különbség tálalás alapján és az alapján, hogy az előadónak mennyi hitelt tud adni az ember... Nekem személyszerint a listán szereplő sztárok Jessien kívül akkor sem tudnának inspirációt adni, ha még ÉN próbálkoznék vele.

1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2012. március 26. 16:01 #57
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Szerintem mindegyik dalba szorult értelem, sok dologra megtanítanak a szürke hétköznapokban.Biztos jó dolog, ha valaki gazdag, de ha nincs kivel megosztani a boldogságot, nincs vele senki akire támaszkodhatna, akkor a pénz nem ér semmit sem.A Lady Gaga dal megtanítja vállald fel önmagad, amiről meg Miley énekel az az, hogy bármikor letudsz zuhanni a lejtőn és ezernyi rossz dologba csöppensz bele, de egy idő után fent találod magad a csúcson és a többi dalt le sem írom, szépen meg van fogalmazva minden a cikkben.Amit én még hozzá tennék az Demi Skyscraper dala, abban tanultam meg, igen is lehetek jobb, mint más és hogy igenis rejlik bennem valami, ami másban nem, úgy vagyok jó, ahogy vagyok, lehetek én is erős!
2012. március 26. 16:12 #58
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
nagyon jó cikk, és én mindig megnézem azoknak a dalok fordítását amiket hallgatok, és valóban nagyon soknak gyönyörű a szövege smileeee.gif
2012. március 26. 16:12 #59
Kittike1999
Kittike1999
visszatérő vendég

StátuszAmikor azt hiszed minden véget, akkor kezdődik el igazán az elét.......;) <3
Hozzászólás: 200
Azonosító: 158724
Szerint Milye-éből meg Katy-éből lehet a legtöbbet tanulni, de sztem mindeggyik tanulságos! biggrin.gif Ez igazán jó cikk!! wink.gif
2012. március 26. 16:23 #60
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1061
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
nagyon jó cikk,ezek tényleg tanulságos szövegű dalok,mindegyiket szeretem,főleg a The One that got awayt és a The Climbot
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 36.
B.o.B. B.o.B. 1674.
Jessie J Jessie J 161.