Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből?
2012. április 03. 19:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Miley és Kelly száma jelent nekem a legtöbbet. Sajnos elég hamar feladom az álmaimat, és ezek a dalok nekem hatalmas nagy erőt adnak.
De persze minden itt felsorolt számnak is pozitív jelentése van.
2012. április 05. 22:49
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Nekem Jessie J és Beyoncé dala a legjelentősebb ezek közül..
2012. április 08. 16:20
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Én a Born This Wayt favorizálom ezek közül, de természetesen mindegyikük tartalmas és rongyosra hallgatásra érdemes. Nekem Beyoncé száma kissé másképp jött le, mint amilyennek itt vázolták, dehát már megbarátkoztam a sajátos és talán enyhén torz logikámmal.
2012. április 10. 09:46
Nekem is Jessie és Beyoncé dala mond a legtöbbet
2012. április 10. 10:28
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Nekem Miley és Jessie J száma tesztik a legjobban. De igazából, minden szám jó valamennyire, ha legalább mondanivalója van. Bár ez inkább a rap-re jellemző és nem a pop-ra.
2012. április 25. 10:19
|
|
Shady007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 169623 offline
|
nagyon jó cikk 
igazából én Michael Jackson-t hiányoltam
Ha valaki, ő biztos hogy mindig arra törekedett, hogy a világon béke legyen, és sok olyan dala van, amiben arról van szó, hogy ha jobb életet szeretnél élni, és javítani egy kicsit is a Világon, akkor előbb magaddal kezd..: Man In The Mirror. Ez a dal nagyon szép, és ahogy énekli, fenomenális. A hangzás, a mondandója. Igazából még arról is szól, hogy gyerekek vannak az utcán, nincs hova menniük, hisz nincs otthonuk, és hogy pont ő lenne az, aki úgy tesz, mintha nem érdekelné??..
Millió ilyen dala van, nekem ő a legnagyobb inspirációm, szinte mindent tőle tanultam meg ezekkel kapcsolatosan. A dalait átéreztem, és mindig egyre nagyobb lett bennem a vágy, hogy egyszer én is segíthessek.
És tudom hogy sokan nem szeretik a kinézete miatt, de nem a külső számít. A szíve hatalmas volt. És nem azért segített, mert hogy: Ó nézzetek ide emberek, segítek!!..Nem!! Ő tényleg ilyen volt, és átérezte a dolgot, mert ő is nagyon nagyon rossz körülmények között nőtt fel. Szegények voltak, apjuk verte őket, és még sorolhatnám. Nem volt gyermekkora...
Szóval csak ennyi, hogy én hiányolom MJ számait innen, de amúgy jó cikk, tetszik.
Ha valaki, ő biztos hogy mindig arra törekedett, hogy a világon béke legyen, és sok olyan dala van, amiben arról van szó, hogy ha jobb életet szeretnél élni, és javítani egy kicsit is a Világon, akkor előbb magaddal kezd..: Man In The Mirror. Ez a dal nagyon szép, és ahogy énekli, fenomenális. A hangzás, a mondandója. Igazából még arról is szól, hogy gyerekek vannak az utcán, nincs hova menniük, hisz nincs otthonuk, és hogy pont ő lenne az, aki úgy tesz, mintha nem érdekelné??..
Millió ilyen dala van, nekem ő a legnagyobb inspirációm, szinte mindent tőle tanultam meg ezekkel kapcsolatosan. A dalait átéreztem, és mindig egyre nagyobb lett bennem a vágy, hogy egyszer én is segíthessek.
És tudom hogy sokan nem szeretik a kinézete miatt, de nem a külső számít. A szíve hatalmas volt. És nem azért segített, mert hogy: Ó nézzetek ide emberek, segítek!!..Nem!! Ő tényleg ilyen volt, és átérezte a dolgot, mert ő is nagyon nagyon rossz körülmények között nőtt fel. Szegények voltak, apjuk verte őket, és még sorolhatnám. Nem volt gyermekkora...
Szóval csak ennyi, hogy én hiányolom MJ számait innen, de amúgy jó cikk, tetszik.
2012. április 25. 14:51
Idézet (Shady007 @ 2012.04.25. 10:19)
nagyon jó cikk
Adom x)
2012. május 10. 10:08
Katy Perry saját érzéseit énekli ki, szóval megkérdőjelezhetetlne a jelentése. Számomra ez a legmeggyőzőbb, úgy szintén Kelly Clarksoné, akiről igen is el tudom képzelni hogy a dal amit énekel közel áll hozzá.
Jessie J számát nem lehet komolyan venni, neki pont ez volt az a szám, ami meghozta a PÉNZT és hírnevet szóval kicsit sem hiteles az amit előad.
Beyoncé nagyszerű énekes és előadó, de az If I were a Boy nem az ő életét tükrözi, mindazonáltal legalább jelentéssel bír, noha nem hiszem hogy a tinik komolyabban értenék, de mégis inkább 1 Beyoncé, mint 1000 Rihanna.
Pink már annyit lázadt egész életében minden és mindenki ellen, hogy már nem tudom komolyan venni, ennek ellenére jó előadónak tartom és szeretem a számait.
Miley Cyrus csak azt énekel, amit elé tesznek, mindenesetre értékelhető hogy egyszer nem buli, pia, drog áll a középpontban.
Lady Gagát nem tudom hova tenni, de azt el kell ismerni, hogy igenis van hangja, a kételkedőknek érdemes rákeresni néhány 'acapella'-ra és 'live acoustic'-ra.
Jessie J számát nem lehet komolyan venni, neki pont ez volt az a szám, ami meghozta a PÉNZT és hírnevet szóval kicsit sem hiteles az amit előad.
Beyoncé nagyszerű énekes és előadó, de az If I were a Boy nem az ő életét tükrözi, mindazonáltal legalább jelentéssel bír, noha nem hiszem hogy a tinik komolyabban értenék, de mégis inkább 1 Beyoncé, mint 1000 Rihanna.
Pink már annyit lázadt egész életében minden és mindenki ellen, hogy már nem tudom komolyan venni, ennek ellenére jó előadónak tartom és szeretem a számait.
Miley Cyrus csak azt énekel, amit elé tesznek, mindenesetre értékelhető hogy egyszer nem buli, pia, drog áll a középpontban.
Lady Gagát nem tudom hova tenni, de azt el kell ismerni, hogy igenis van hangja, a kételkedőknek érdemes rákeresni néhány 'acapella'-ra és 'live acoustic'-ra.
2012. május 20. 14:01
mindegyiket ismerem...a Born this way-ről nem is gondfoltam volna 
de Miley- é nagyon jó, úgy mint Kelly- é....szeretem ezeket a dalokat, jó, hogy írtak róluk ciket
D
de Miley- é nagyon jó, úgy mint Kelly- é....szeretem ezeket a dalokat, jó, hogy írtak róluk ciket
2012. május 21. 01:11
Vannak ezeknél ezerszer komolyabb és értelmesebb dalszövegek is. Ennyi erővel minden dal mond valamit, ha mást nem is, annyit, hogy "elhagytál, de rossz nekem." o.O
2012. május 27. 19:51
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Hát ennyi erővel mindegyik dal mond valamit. Ha UFO-ul is, akkor is.
De vannak ezeknél komolyabb dalok is, amiknek több mondani valójuk van.
2012. június 01. 20:51
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
mindegyik szám nagyon jó
2012. június 27. 19:52
egyedül P!nk és Lady Gaga számát nem szeretem ezek közül,a többi nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: