Összeszedtünk pár toplistás dalt, melyek nemcsak szavak összevissza, hanem jelentésük is van, méghozzá nem is akármilyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből?
2012. március 26. 11:45
Nagyon jó cikk lett, gratula hozzá
A dalokban meg tényleg van valami.
2012. március 26. 11:53
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Na az ilyen zenéket imádom!!! <3 <3 <3
2012. március 26. 11:54
Bírom, mikor a gazdagok dalolgatnak arról, hogy a "jókedv és a szeretet számít" és nem a pénz?! Mondják ezt azoknak, akiknek naponta vannak megélhetési gondjai.
Gaga a BTW c. dallal nem mondott semmi újat, összegyúrta Michael Jackson - Black or White és Christina Aguilera - Beautiful dalszövegét és persze a zenei alapokat pedig a TLC - Waterfalls + Madonna - Express Yourselfje "ihlette". (egy frászt)
Pink és Kelly, no meg persze a kissé feminista hangvételű Bee dal mondanivalója talán a legeredetibb ezek közül.
Ezek felszínes "mondanivalók". Mindenki tisztában van velük.
Gaga a BTW c. dallal nem mondott semmi újat, összegyúrta Michael Jackson - Black or White és Christina Aguilera - Beautiful dalszövegét és persze a zenei alapokat pedig a TLC - Waterfalls + Madonna - Express Yourselfje "ihlette". (egy frászt)
Pink és Kelly, no meg persze a kissé feminista hangvételű Bee dal mondanivalója talán a legeredetibb ezek közül.
Ezek felszínes "mondanivalók". Mindenki tisztában van velük.
2012. március 26. 12:27
Ezek a dalok közül leginkább Jessie J és Katy Perry dalait kedvelem. Bár mindegyiket rendszeresen hallgatom és néha ráébresztenek dolgokra.
2012. március 26. 12:35
Ebből az If I Were a Boy és a Raise Your Glass fogott meg mindössze. Sajna igazán remek számokra manapság nincs sok példa.
2012. március 26. 12:50
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Mindegyik kiváló szám, de valljuk be őszintén, hogy a Born This Way c. szám egy Himnusz, nem is akármilyen himnusz. Ez a dal már nagyon sok mindenen átsegített nemcsak engem hanem másokat is.
2012. március 26. 13:06
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Kelly, Beyonce és Pink számai nálam a befutók.
Imádom Jessie J-t, de én képmutatásnak tartom mikor valaki arról énekel, hogy a pénz nem fontos, közben pedig de, az. Úgy könnyű love & peacről énekelni, hogy közben mindened megvan.
Lady Gaga baromira elcseszte a Born This Way-t azzal, hogy konkrétan tuctuc slágert csinált belőle, abszolút nem illik a szöveghez ez az irány. Ha már "fogadd el önmagad" akkor Jessie J Who You Are és Christina Aguilera Beautiful.
Imádom Jessie J-t, de én képmutatásnak tartom mikor valaki arról énekel, hogy a pénz nem fontos, közben pedig de, az. Úgy könnyű love & peacről énekelni, hogy közben mindened megvan.
Lady Gaga baromira elcseszte a Born This Way-t azzal, hogy konkrétan tuctuc slágert csinált belőle, abszolút nem illik a szöveghez ez az irány. Ha már "fogadd el önmagad" akkor Jessie J Who You Are és Christina Aguilera Beautiful.
2012. március 26. 13:11
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Én mindegyik dalt nagyot szeretem.Engem Katy zenéje fogott meg inkább na meg persze Miley-é..a való életben is úgy van ahogy ők azt el éneklik...
2012. március 26. 13:14
|
babyjaneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.24. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 42009 offline
|
hiányzik a felsorolásból Christina Aguilera Beautiful-ja. sztem a "fogadd el önmagad" téma legnagyobb himnusza.
de még sok más régebbi előadó dalai is kimaradtak innen.
de még sok más régebbi előadó dalai is kimaradtak innen.
2012. március 26. 13:18
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon jó cikk lett!!
2012. március 26. 13:27
számomra katy száma volt az, amit úgy hallgattam,hogy figyeltem a szöveget és elsírtam magam. akkor pont találó volt számomra a the one that got away
2012. március 26. 13:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A legtöbbje kommersz dal felszínes mondanivalóval. Erről énekelnek, mert ez most menő vagy mert ezt írták meg nekik. Engem nem hat meg a dal, amíg nem látom hozzá a videóklipet
Innentől kezdve nem hat meg sem Jessie J sem Gaga száma. Xtina Beautiful című számát írtam volna még a cikkbe
2012. március 26. 13:37
Egyedül a TOTGA-t utálom, a többi nem rossz, sőt, a nagyját imádom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: