VV Évának egy budapesti szórakozóhelyen sikerült olyan részegre innia magát, hogy végül egy lány a hajánál fogva ráncigálta le a földre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megtépték a részegen hadonászó VV Évát
2012. március 26. 09:51
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
Nagyon undorító egy nő!! Már jó lenne ha végleg eltűnne a nyilvánosság elöl,mert az ilyen ember nem érdemli meg,hogy róla szóló cikkekk jelenjenek meg bárhol is...
2012. március 26. 09:53
Ez a nő tényleg szégyen, ahogy viselkedik. Bírtam, mikor azzal volt a VV-ben, hogy 2 évig a Corvinusra járt. Hazudott összevissza. Persze csak be volt íratkozva, mert el sem végezte. Az intelligenciát és a jómodort egyébként sem az egyetemen adják. Fogalmam sincs, hogy lehet egy nő ennyire alpári és közönséges. Még égő cigit nyom el mások karján? Bizony én is orrbanyomtam volna.
2012. március 26. 09:58
hát ez nagyon gáz.a játék alatt nagyon birtam az évát,azok ellenére is, hogy sokat ivott,de ami sok az sok.
2012. március 26. 10:35
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
HAHA!!
MEGNÉZTEM VOLNA... XD XD
2012. március 26. 10:46
Én minimum az arcszerkezetét rendeztem volna át. Mit képzel ez magáról? Szánalmas, és azt hiszi ő az ész 
Inkább menjen rehabra, onnan ossza az észt.
Inkább menjen rehabra, onnan ossza az észt.
2012. március 26. 10:59
Égő cigarettával a táncparketten? Tudtommal fedett helyen nem lehet cigizni... Évácska csak azt kapta, amit megérdemelt.
2012. március 26. 11:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Isten áldja azt a másik lányt
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 26. 13:16
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát ez durva.
2012. március 26. 13:36
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
megérdemeltem !hahahahah
2012. március 26. 13:39
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
VÉGRE!Megérdemelte.Minden elismerésem azé a lányé
De nemcsak megtépnie kellett volna,hanem jól szét kellett volna vernie a képét.
2012. március 26. 13:48
Gondoltam, hogy lesz rá valami magyarázat:
"Köszönöm szépen a Blikknek ezt az oltári nagy hazugságát, amit rólam kreált ismételten! Hogy a szüleimnek a rokoknaimnak ilyeneket kell olvasniuk rólam.Jogi lépéseket fogok tenni az ügyben sürgősen, és az is érdekes, h nem írta alá az újság, hogy melyik újságíró írta a cikket! Ez a party 2 hete volt egyébként kb, és nem értem, h akkor miért pont most írnak ilyet! Ha ilyen dolog történt volna elmentem volna a rendőrségre, de most már nem tűröm tovább a rágalmazásokat! Hol egy fénykép, hol egy videó? Tele volt újságírókkal a hely!! És meg sem kérdezték erről a véleményem csak leírtak egy hazugságot!"
Szánalmas vagy Évike, vedd már észre kérlek.
Ha rajtam nyomta volna el a cigijét, a minimum, hogy kezét töröm és a szájába tömöm a dekket.
"Köszönöm szépen a Blikknek ezt az oltári nagy hazugságát, amit rólam kreált ismételten! Hogy a szüleimnek a rokoknaimnak ilyeneket kell olvasniuk rólam.Jogi lépéseket fogok tenni az ügyben sürgősen, és az is érdekes, h nem írta alá az újság, hogy melyik újságíró írta a cikket! Ez a party 2 hete volt egyébként kb, és nem értem, h akkor miért pont most írnak ilyet! Ha ilyen dolog történt volna elmentem volna a rendőrségre, de most már nem tűröm tovább a rágalmazásokat! Hol egy fénykép, hol egy videó? Tele volt újságírókkal a hely!! És meg sem kérdezték erről a véleményem csak leírtak egy hazugságot!"
Szánalmas vagy Évike, vedd már észre kérlek.
Ha rajtam nyomta volna el a cigijét, a minimum, hogy kezét töröm és a szájába tömöm a dekket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.