Az eddigi ígéretekkel ellentétben nem lesz több kislemez a Born This Way albumról, és nem is kap több promóciót a korong. A rajongóknak azonban nincs okuk elkeseredni, mivel valószínűleg még 2012-ben megérkezik Gaga új lemeze.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga lezárja a Born This Way-korszakot
2012. március 26. 09:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Elég nehéz lesz egy ekkora túrnét (ha igaz a 140 állomásos hír) összeegyeztetni közben egy új lemezzel. Általában egy album megjelenése után indul a túrné, majd a befejeztével kezdenek foglalkozni az új lemezzel. Ez kicsit kusza lesz így, de ha sem album, sem a kislemezek, sem a klipek nem teljesítettek úgy ahogy várták, akkor talán a túrné is módosulni fog kevesebb állomásra.
2012. március 26. 09:39
Zárja. A következő sem hiszem, hogy érdekelni fog.
2012. március 26. 10:01
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ha valami nem működik nem kell erőltetni, igaza van. Most szeretnék pártatlan maradni és csak egy kérdést feltenni ezzel kapcsolatban. Ha a rosszindulató fanok az okai (esetleg) a bukásnak, akkor nem mindegy, hogy az új albumot szidják vagy a régit? Hiába ad ki új lemezt, azt is szidhatják vagy betehetnek annak a lemeznek is. Ez csak ideiglenes problémamegoldás szerintem de persze ő tudja, próbálkozni persze lehet
2012. március 26. 12:57
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Remélem Gaga azért még meglepi a rajongóit a Scheibe klipjével, mert nem csinálhatja azt, már 2.-jára hogy az album legjobb számát nem klipesíti meg. Az első ilyen hatalmas baklövést a Dance in the Dark c. számmal követte el... Lady Gaga Forever
2012. március 26. 13:34
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én szerettem ezt az albumot is, bár voltak rajta számok, 1-2 ami nem annyira tetszett, bizonyára az újabb lemez majd jobb lesz, ha igaz, hogy olyan stílusa lesz, mint a The Fame-nek vagy a The Fame Monster-nek. Már nagyon várom az új nagylemezt, és a kislemezt is. Remélem hamar lesz valami új hír a lemezről...
2012. március 26. 13:39
számomra is csalódás volt a btw album úgy ahogy van. világmegváltó albumnak indult, aztán nagy bukta lett a vége.
2012. március 26. 13:39
Kár, pedig ez Gaga legjobb albuma, a régi dalait már nem is hallgatom...
2012. március 26. 13:52
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
egyedül a Bloody Mary és a Judas volt a legjobb erről az albumról számomra a többi nem volt érdekes.Örülök,hogy visszatér a The Fame-es korszakhoz,mert az nagyon jól áll neki
2012. március 26. 14:01
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Amennyire szerettem Gagától a Bad Romancet , annyira scalódás volt ez az album ... Egyedül talán az Edge of Glory volt olyan , ami idegig óráig a kedvencem volt... Nemis csodálkozom a kudarcán , pedig lehetne ő sokkal jobb is ...
2012. március 26. 14:19
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nekem bejön sok száma,majdnem az összes.
és bírom őt,jó hangja van
2012. március 26. 14:50
Én szeretem Lady Gagát
a számai is jók és a hangja is!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: