Az elmúlt évek legőrültebb sztárfrizurái
2012. március 25. 21:01
ez azért érdekes, mert nem csak Gaga, hanem Nicki is parókázik... (mivel Gagát kopizza xd) ja, és csak úgy mondom h Gagáról minden nap készül lesifotó, és nem csak naponta változtatja a haját, hanem naponta többször.. egyszer fülig érő szőke haj, utána seggig érő türkiz.. dehát a Starytin nem is csodálkozok (Y)
2012. március 25. 21:08
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Rihanna: rihannát már nem is lehet elképzelni egy adott frizurával, mert szinte félévenként váltogatja.
Katy: ő nem vészes, csak a hajszíneket váltogatja
Willow Smith: ha csak 12 éves, az a szülők hibája hogy ilyeneket megengedhet magának. amúgy nem sokat hallottam róla, de most ebből a cikkből megtudtam hogy lány xD esküszöm azt hittem eddig hogy egy kisminkelt fiú
Nicki Minaj: parókák
Katy: ő nem vészes, csak a hajszíneket váltogatja
Willow Smith: ha csak 12 éves, az a szülők hibája hogy ilyeneket megengedhet magának. amúgy nem sokat hallottam róla, de most ebből a cikkből megtudtam hogy lány xD esküszöm azt hittem eddig hogy egy kisminkelt fiú
Nicki Minaj: parókák
2012. március 25. 21:15
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
úristen 
hát nem tudom lehet ,hogy van valami jó ezekben a hajakban,de szerintem inkább nincs.nekem eszem ágában sincs ,hogy ilyen vagy ehez hasonló hajam legyen.Érdekes,hogy épp ilyen hajak lettek most az úgymond "menők" de én a menő helyett inkább gáz vagy szánalmasnak mondanám.hihetetlen -.-"
hát nem tudom lehet ,hogy van valami jó ezekben a hajakban,de szerintem inkább nincs.nekem eszem ágában sincs ,hogy ilyen vagy ehez hasonló hajam legyen.Érdekes,hogy épp ilyen hajak lettek most az úgymond "menők" de én a menő helyett inkább gáz vagy szánalmasnak mondanám.hihetetlen -.-"
2012. március 25. 21:15
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Imádom ezeket az őrült frizurákat.Bár Willownak nem kéne ennyi változtatás.
2012. március 25. 21:16
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szerintem Katy haja nem sokkoló , sőt kifejezetten jól áll neki a szines haj (kivéve ezta fura vöröst) , szerintem a kék haja is nagyon egyedi , talán azért is mert Katy eleve arcra is karakteres , és kifejezetten szép
Rihannának a piros göndör haj állt a legjobban , Nicki direkt extravagáns, neki még illik is....No de Willow ...én nem vagyok ellene, amiért gyerek és sztár...de ne akarjon a minimum 10 évvel idősebb kolléganőire hasonlitani,mert ez csak simán koppintás...ami rásadásul nem is áll jól neki :S
2012. március 25. 21:24
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Szerintem Willow-é a legőrűltebb xD Katy haja sztem nem, mert csak a szinek mások a hajában.
2012. március 25. 21:30
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Rihannának a mostani haja szerintem borzalmas, de az összes többi tetszett eddig.
Katy-nek a kék és a rózsaszín kritikán aluli. Még a paróka nem gáz, de a saját haját ilyenekre befesteni
Szerintem Nicki sem gáz, rajta tényleg "elfogadható" ez a színkavalkád, de legalább azok parókák
jó cikk lett, tetszik
Katy-nek a kék és a rózsaszín kritikán aluli. Még a paróka nem gáz, de a saját haját ilyenekre befesteni
Szerintem Nicki sem gáz, rajta tényleg "elfogadható" ez a színkavalkád, de legalább azok parókák
jó cikk lett, tetszik
2012. március 25. 21:37
Willow-é nagyon béna legalább is a nagyon rövid hajjal
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: