Bár a média már szétboronálta őket párszor, ez nem így van. Minden jel arra mutat, hogy Katy és Baptiste együtt járnak!
A teljes cikkhez kattints ide!
Szinte biztos: Katy és Baptiste együtt van
2012. március 25. 16:38
Szerintem egyáltalán nem illenek össze. Ráadásul nem is valami szép férfi, pedig "elviekben" modell. Ajajjjjj....
2012. március 25. 16:38
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak együtt összeillenek!!!
2012. március 25. 16:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Egyébként mindenhová viszi magával a srácot Katy (már fél Európát beutazták), és hát na, valószínűleg nem a divatról beszélgettek. Számomra furcsa, hogy évekig élt együtt egy férfival, most pedig összejött Katy-vel, de a legfontosabb az, hogy boldoggá tegye őt valaki, hiszen Russell nagyon csúnyán elbánt vele. Nagy ugrás ez a modell a "majomember" után, de én mindig hasonlót képzeltem el számára - nagyon helyes és aranyos Baptiste, a tweetjeiről legalábbis ez jött le. A képről pedig simán leolvasható a kémia köztük, remélem sokáig együtt lesznek és feledteti Katy-vel a történteket.
2012. március 25. 16:44
Ha már arról van szó hogy ki a helyesebb, akkor Russellre szavaznék. Az már más tészta hogy emberileg milyen, viszont ez a Baptiste tipikus modell, ráadásul annyira látszik rajta hogy az identitása nem 100%.
Nem mondom hogy nem illenek össze mert a magánéletük az ő dolguk, de nekem tuti nem kéne ez a pasi. Azért sok boldogságot.
Nem mondom hogy nem illenek össze mert a magánéletük az ő dolguk, de nekem tuti nem kéne ez a pasi. Azért sok boldogságot.
2012. március 25. 16:48
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.03.25. 16:44)
Ha már arról van szó hogy ki a helyesebb, akkor Russellre szavaznék. Az már más tészta hogy emberileg milyen, viszont ez a Baptiste tipikus modell, ráadásul annyira látszik rajta hogy az identitása nem 100%.
Hát nem tudom, Russell mindig valami csúnya kiegészítő volt Katy mellett és tényleg emberileg is egy nulla. Ha már ki a helyesebb, akkor egyértelműen számomra Baptiste, hiszen Russell kb csak szőrből állt. Ráadásul nagyon kedves srác, twitteren szinte mindenkinek visszaír. Tipikus "cukorfiú", illik Katy jelenlegi imázsához. Az viszont 100% hogy nem teljesen heteró, rá kell nézni. Így nekem se kéne, de a lényeg, hogy Katy boldognak tűnik. Szerintem.
2012. március 25. 16:58
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ha boldogok együtt..
2012. március 25. 16:59
Idézet (Glamster @ 2012.03.25. 16:48)
Hát nem tudom, Russell mindig valami csúnya kiegészítő volt Katy mellett és tényleg emberileg is egy nulla. Ha már ki a helyesebb, akkor egyértelműen számomra Baptiste, hiszen Russell kb csak szőrből állt. Ráadásul nagyon kedves srác, twitteren szinte mindenkinek visszaír. Tipikus "cukorfiú", illik Katy jelenlegi imázsához. Az viszont 100% hogy nem teljesen heteró, rá kell nézni. Így nekem se kéne, de a lényeg, hogy Katy boldognak tűnik. Szerintem.
Russellt a St. Trinan's-ben láttam, irtó sokat röhögtem rajta, akkor nagyon megkedveltem. A válásuk miatt sem utáltam meg, nyilván nem minden válás végződik szép szavakkal, de ettől nem kellene a másikat utálni.
Szőrből áll, oké, de gondolom van pénze borotvára is, vagy ha a kedves hölgyemény a kezébe nyomja akkor használja (jobb esetben)
Kedves, persze, de nagy valószínűséggel Katy miatt fölkapják majd, ideje se lesz, meg aztán ki tudja, lehet kicsit elrugaszkodik a talajtól is. Egyébként nem bántásból írtam, csak nekem negyerebe na
2012. március 25. 17:06
Cukik együtt... Most jól jön Katy-nek, mert hát, azután a hülye pasija után... xĐĐ (:
2012. március 25. 17:17
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Jólenne ha össze jönnének!!!Katy-nek már kijár egy normális kapcsolat!!!
2012. március 25. 17:17
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szerintem aranyosak együtt, Katy igazán megérdemli a boldogságot.
2012. március 25. 17:18
Szerintem aranyosak, a legjobbakat kívánom.
De most akkor mi az identitása? Egyszer ez, egyszer az?
2012. március 25. 17:29
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát jó.
jöjjenek össze.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: