Folytatódik ősszel az X-Faktor
2012. március 26. 20:33
Nagyon várom :3 De remélem nem egy ilyen Vastag Csaba féle fog nyerni..:/
2012. március 28. 15:36
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
kicsit sok már ez a 3 tehetségkutató egyszerre...:\ Diácska111 egyet értek veled. Szerintem a Megasztár nagyon sz*r idén, a Csillag születik nem annyira jó, aki oda jelentkezik 2 év múlva nem emlékeznek majd rá... Az X faktor egy befutott műsor külföldön is, Angliában és Amerikában is, sztem ezt kellene egyedül elindítani, aztán kész. Elég már a sok magyar "énekesből", mint pl. Vastag Csaba... nem kell ennyi! Legyen pár, de ők tényleg legyenek tehetségesek...! NA.
ennyi.xx
2012. március 28. 16:55
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Amúgy én nem értem,hogy miért kell ennyi tehetségkutatót indítani,pláne egyszerre.Elég lenne évente egy.A Csillag születik teljesen felesleges,akik abban voltak,azoknak nagy részére pár hónapon belül már a kutya sem volt kíváncsi.A Magasztár sem egy nagy valami,számomra csak egy péntek esti unaloműző program,de akik abban voltak,legalább be tudtak valamennyire futni.Az X-faktor viszont tényleg jó,szerintem ez a legjobb tehetségkutató,és itt még vannak igazi tehetségek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. március 28. 20:28
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én mindig néztem az X-faktort, de ha Stohl lesz a műsorvezető, akkor köszönöm, nem kérek belőle...
2012. március 28. 21:13
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2012.03.28. 20:28)
Én mindig néztem az X-faktort, de ha Stohl lesz a műsorvezető, akkor köszönöm, nem kérek belőle...
Én Stohl-t még elveselem,de ha Malek nem lesz mentor,akkor biztos nem fogom nézni.Nálam ez a műsor már leszerepelt,Malek ott az egyetlen,aki ér valamit.
2012. március 28. 21:16
Az X-Faktor a legjobb, komolyan mondom. A többi semmit sem ér. Maximum még a Megasztár. A többi semmit se ér, sajnálom.://
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 04. 17:28
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
mar alig varom
2012. július 15. 12:02
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Én már várom.Kíváncsi vagyok,hogy idén kik lesznek benne.De remélem,hogy idén nem választanak be egy ilyen Baricz Gergő féle álszerény mitugrászt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.