Folytatódik ősszel az X-Faktor
2012. március 25. 19:39
Mindig néztem az X-Faktor-t szóval nem kérdés hogy most is fogom nézni(: Nekem az lenne a legjobb ha megint Ördög Nóri vezetné a műsort:) Kíváncsi vagyok most ki lesz a kedvencem..*-*
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. március 25. 20:05
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
csillag születik, x-faktor, való világ, csillag születik, x-faktor, való világ. tiszta egyértelmű volt, ahogy vége lett a való világnak indult a csillag születik, ősz körül meg valószínűleg a csillag születiknek lesz vége, ezért lesz x-faktor.
oké hogy pénzt akarnak kicsalni az emberektől, nyilvánvalóan egy csatorna ilyenekből él, de legalább találnának ki valami jobbat, pl. a szombat esti lázat is visszahozhatnák, vagy a celeb vagyok ments ki innen (már ha újat nem tudnak kitalálni) mert ezek a tehetségkutatók elég unalmasak, főleg hogy a tv2n is megy a megasztár.
már annyi "sztár" lesz itt magyarországon, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, és kb. felének tehetsége sincs, csak túl vannak értékelve.
oké hogy pénzt akarnak kicsalni az emberektől, nyilvánvalóan egy csatorna ilyenekből él, de legalább találnának ki valami jobbat, pl. a szombat esti lázat is visszahozhatnák, vagy a celeb vagyok ments ki innen (már ha újat nem tudnak kitalálni) mert ezek a tehetségkutatók elég unalmasak, főleg hogy a tv2n is megy a megasztár.
már annyi "sztár" lesz itt magyarországon, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, és kb. felének tehetsége sincs, csak túl vannak értékelve.
2012. március 25. 20:46
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Szerintem az X-faktor a legjobb,legalább 16 éven felüliek jelentkezhetnek...
Nem kerülnek be ilyen kis 10,13 évesek...
selena_taylor_fan
2012. március 25. 21:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (misssha @ 2012.03.25. 20:05)
csillag születik, x-faktor, való világ, csillag születik, x-faktor, való világ. tiszta egyértelmű volt, ahogy vége lett a való világnak indult a csillag születik, ősz körül meg valószínűleg a csillag születiknek lesz vége, ezért lesz x-faktor.
Ez így szép meg jó, de nem csak a tv-k és műsorok a hibásak, hanem azok is akik leülnek elé és nézik, de még inkább akik még a drága sms-eket is küldözgetik.
ophely88
2012. március 26. 10:12
persze.az rtl klub se tud már jobbat kitalálni.utálom már ezt a csatornát!!a jo kis sorozatokat berakják 10 óra utánra,ezt a sok ember butitó show műsorokat meg rendes idő pontba tudják adni.ami meg az X FAKTORT illeti a tavalyi már csak egy moslék volt,főleg ha meg esetleg tényleg Stohl Buci fogja vezetni(akit ezek után meg sem engedném,hogy többet képernyőre kerüljön),akkor még a tavalyinál is pocsékabb műsozba lesz részük a kedves közönségnek!!!
ophely88
2012. március 26. 13:20
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De jóóó! Nekem ez a kedvenc tehetségkutató műsorom!
Már nagyon várom!
selena_taylor_fan
2012. március 26. 14:53
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
tök jó de még egy olyan jó csapat mint a One Direction nem lesz
2012. március 26. 16:40
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szerintem kicsit korán és túl sok..most megy a csillag születik is..
2012. március 26. 17:00
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Stohl ???? ez most viccc ??? nevetséges ! -.-
2012. március 26. 17:44
|
|
Diácska111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 161325 offline
|
Ami engem illet, nekem már elegem van a tehetségkutatókból!!!!
Nem igaz h nem tudnak valami más fajta műsort kitalálni !!!!!!
Nem igaz h nem tudnak valami más fajta műsort kitalálni !!!!!!
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.