Perfume: The Story of a Murderer /Parfüm: Egy gyilkos története (2006)
2007. január 19. 22:54
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Nyami, holnap nézem meg a Parfümöt.
2007. február 22. 23:58
|
|
Bloomingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 136 Csatolások: 68 Azonosító: 22653 offline
|
Idézet(Helia @ 2007. January 31. - 00:04)
Blooming kedvéért

bónusz: Dustin Hoffman
bónusz: Dustin Hoffman
jaj köszi drága!!!! Annyira égek, hogy úgy köllött szólnod....
Beeen! Beeen!!!
Hélia:
2007. március 08. 23:26
|
|
deckervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.30. Hozzászólás: 155 Csatolások: 20 Azonosító: 4953 offline
|
Láttam a filmet, a csaj sokkal szebb mozgóképen, mint ezeken az állókon. Ezek egyszerûen nem adják vissza a valóságot.
Beleszerettem.
(Ja, és csak 16 éves... ha jól emlékszem)
És nagyon ajánlom a könyvet!
Beleszerettem.
(Ja, és csak 16 éves... ha jól emlékszem)
És nagyon ajánlom a könyvet!
2012. április 16. 09:25
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nagyon jó film *-*...könyvben nagyon elnyerte a tetszésemet*-*...de a film is nagyon jól sikerült:)
2012. április 16. 09:35
Imádom ezt a filmet. Persze Alan Rickman miatt.
Könyvben is elolvastam, igaz a film megnézése után, de így is nagyon tetszett a könyv is. Kíváló film.
Könyvben is elolvastam, igaz a film megnézése után, de így is nagyon tetszett a könyv is. Kíváló film.
2012. április 19. 16:18
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Maga a film mindig érdekelt, de még egyszer sem láttam a filmet, valahogy elmaradt, pedig annyiszor adták egy időben a TV-ben a "mittudoménmelyik" csatornán.
Minden bizonnyal érdekes film, de a képekből ítélve nem éppen nekem való, mert ahogy ismerem magamat napokig a filmen rágódnék, meg azon, hogy "hogy történhet ilyen a világban?"
Minden bizonnyal érdekes film, de a képekből ítélve nem éppen nekem való, mert ahogy ismerem magamat napokig a filmen rágódnék, meg azon, hogy "hogy történhet ilyen a világban?"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: