Starity

Aláírta a szerződést Britney Spears

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 25. 18:28 #61
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
Idézet (Porcicca @ 2012.03.25. 17:22)
Ez a Simon nagyon érti ám a dolgát. 110.gif 
Britney zenei előadó. Hangja nincs(vagy legalábbis nagyon kevés), de fergeteges élő show-t tud csinálni(ami egyébként nem az ő, hanem a táncosai és technikusai érdeme).
Szerintem 1000x jobb énekeseket fog látni maga előtt, és így hogy fog majd véleményt kiállítani?? Mellesleg 15 milka? ohmy.gif Nem értem mi a szösznek annyit fizetni neki...

teljesen egyetértek veled!!! meghajolo.gif
2012. március 25. 18:50 #62
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Uram teremtőm! Britney? A minimális tehetséggel rendelkező csajszi? Mit kezd majd olyanokkal akik nála 100x jobbak?
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, Pandus
2012. március 25. 19:01 #63
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Szerintem Britney-hez illik ez a mentorkodás.biggrin.gif
Gratulálok neki! ^ ^ (Bár szerintem nem fogom nézni tongue.gif)
2012. március 25. 19:03 #64
VampireLexi
VampireLexi
új tag

StátuszShe is thin she's blonde and she says WOW a lot♥
Hozzászólás: 69
Azonosító: 158203
Én csak ennyit modnok: Fuck All The Haters Of Britney Spears!! Team Britney ♥
2012. március 25. 20:01 #65
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
nekem tökmindegy ki ül ott,én a versenyzők miatt fogom nézni..amúgy Britney jó döntés lehet,mert tényleg sok tanácsot tud adni,már régóta a szakmában van smileeee.gif
2012. március 25. 20:13 #66
- törölt felhasználó -    
Nem Britneyt akarom védeni, de bírom, amikor azok cikizik Britneyt csekély hangjáért, akik még gyengébb, minősíthetetlenebb antiénekesnőkért rajonganak. Nem szeretném felsorolni, hogy kikre gondolok... Akinek nem inge nem veszi magára.
A tehetség nem csak abból áll, hogy valaki 5 oktávot tud kiénekelni. Sokat ér a hanggal, ha nem tudja a dalt a magáévá tenni, vagy gyenge előadó. Britney egy tehetséges lány volt, kiváló mozgáskulturával, ütemérzékkel, kellemes hangszínnel, de bedarálta a média, majd egy "félhülye" némberré vált.
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2012. március 26. 07:48 #67
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Na már mit variálnak... -.-
2012. március 26. 09:09 #68
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Britney jó választás volt
2012. március 26. 10:27 #69
Isti
Isti
új tag
Hozzászólás: 57
Azonosító: 156319
Amúgy sokan írjátok h Beyoncé tehetségesebb...pár éve köztudott h előre felvett playbackel vitte végig karrierje nagy részét...és mikor kiszivárgott több playback alatti dala...meglehet nézni...1 álló helyébe hamisan....Britney tánc közbe nem nyom ki annyi hamis hangot mint ő...vagy Lady Gaga...nem tudja eladni magát azért meztelen képekkel reklámozza magát..ők kellenének mentornak? ugyan.. xD
2012. március 26. 14:32 #70
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Szerintem nagyon jó mentor lesz!
2012. március 26. 16:18 #71
- törölt felhasználó -    
Isti már ne is haragúdj beyonce perfekten énekel élőben,plusz még sem őt szídják hogy playback-el,bey jobb mint britney rengeteg szempontból!
2012. március 26. 16:34 #72
- törölt felhasználó -    
beyaaldama,drága! christina a burlesquet tavaly forgatta,és második éve mentor a voice-ban,de igazad van... sleep.gif jaa és ott a moves like jagger a nyár eggyik nagy slágere! szerinted semmit nem csinál?! igazán? én a : World Hunger Relief-et nem igazán nevezném semminek! tudod te hogy ezzel hány gyereken segít?! és "azonkívül hogy ül a zsűriszékben mit csinál? "hát képzeld,felkészíti a mentoráltait,tudod tanácsokat ad meg ilyesmi. és britneynek jobb a hangja minT xtinának? britney hány oktávot énekel ki? de mindegy is mert izlések pofonok.... csak olyat ne mondj ami hülyeség... A hízásról annyit,hogy mindenkinek vannak az életében hullámvölgyek és inkább csokiba folytsa a bánatát mint drogba! csak ennyi a véleményem szimplán, hogy christina JOBB,és ezzel akkor már is mindent elmondtam.
2012. március 26. 16:58 #73
LaDiabla96
LaDiabla96

Státusz"Addig nem lehetsz győztes, amíg nem veszítettél!"
Hozzászólás: 632
Azonosító: 144168
GoKendra
egyetértek
2012. március 26. 17:28 #74
- törölt felhasználó -    
Britney már olyan 12-13 éve ezen a pályán van,és még mindig játsszák a dalait,szóval azt azért ne mondjuk,hogy tehetségtelen...
2012. március 26. 17:35 #75
- törölt felhasználó -    
annyit még azért hozzá tennék a véleményemhez hogy britney maga megmondta egy interwiew-ban hogy " a hangom oké,de szeretnék úgy énekelni mint christina aguilera, vagy whitney hoston" am ott a video a starity profilján smileeee.gif
2012. március 26. 17:44 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (beyaaldama @ 2012.03.25. 16:23)
wiky96!
Ha annyira lejárt lemez, te például miért olvasol el róla minden hírt és miért veszed ennyire a szívedre. Túl elfogult vagy a kis X-tináddal, észre kéne venned hogy X-tina semmit nem ér. Itt van pár tény amiben Britney jobb: Szebb a hangja, jobban táncol, tehetségesebb, sikeresebb, több lemezt adott el, szebb, csinosabb, ő gyémántlemezes előadó X-tinának mikor lesz gyémánt lemeze?..SOHA!  Jobb dalai vannak, és fogadd el hogy X-tina mindig alul fog maradni vele szemben! És látom nagyon fáj neked ez a Gagás dolog, de te tudod igazán mint X-tina fan hogy miért is pártoltak el tőle a rajongói és még  a kutya sem volt kíváncsi a turnéjára. Na látod ez az égő, mert majmolással tért vissza. Ja és jössz azzal hogy X-tina zsűrizget meg forgatott egy filmet,legalább valami olyat mondtál volna amit tavaly vagy ez éven készített el.Azon kívül hogy  ül a zsűriszékben , mit csinál? Csak hízik. Valami olyat mondj legközelebb hogy volt egy no1 albuma vagy sikert sikerre halmoz, csak az a baj hogy az ő esetében ez nem igaz már vagy 6 éve.

(Bocs.. de asszem ideje, hogy írjak..)

Nem azért.. de ki az elfogúlt fan.. laugh.gif már bos, hogyha megsértettelek,de te mondod ezeket, mikor te is az vagy?!?! laugh.gif (legalább is amit leírtál azt mutatja...wink.gif )
Bár ezt a hangot illetően témát nagyon bírom... most őszintén..tegyünk különbséget a két hang között (oktávnyi van az egyszer biztos!)
Megjegyzem nem akarok senki oldalára állni, de annyit hozzátennék, hogy mindenkinek van mélyponta/hullámvölgye (főleg egy szülés után...)
Bár én úgy vélekedek, hogy a tehetséget ne albumok, meg minden ehhez hasonló h*lyeség alapján mérjül... ok(??)
Vannak százszorta tehetségesek emberek, akiknek kevesebb lemez kellt el, mint egy tehetségtelen embernek, aki a tuctus/értelmetlen számaival tudott hírnevet szerezni magának.. rolleyes.gif blink.gif (legalább is én így vélekedek róla...(!))
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. március 26. 18:43 #77
- törölt felhasználó -    
GoKendra!
Sajnálom te így látod én teljesen másképp, nem tudsz meggyőzni róla hogy X-tina jobb mert ez nem igaz. Oktávok ide vagy oda nekem Britney akkor is jobb, ez van. És azzal hogy vagy 5-6 év után kiadott egy dalt a Maroon 5-al, engem nem győzött meg mert az nem X-tina saját dala csak kapott benne pár sort. Britney kiadott a szülése óta 3-om sikeres albumot, 2 világ körüli turnén túl van, na látod ez remek munka. És ha már a drogokról van szó szerintem X-tina is szépen kóstolgassa.

Black Hearth2!
Szerintem pedig a sikert igen is számokban mérik, és saját magad hazutolod meg ha azt mondod ez nem így van, mert az eladással és a toplistás dalokkal állítanak fel rekordokat. Minden énekesnőnél ez számít és Xtina ebben igen le van maradva, talán kell neki még vagy 10 év hogy eladjon vagy 70 millió lemezt.
2012. március 26. 18:45 #78
- törölt felhasználó -    
Black Hearth2!
Ja és lehet valakinek akármilyen jó hangja ha sz.rt sem ér!
2012. március 26. 19:14 #79
- törölt felhasználó -    
beyaaldama:
miért gondolod hogy szart sem ér? a tehetség mindennél TÖBBET JELENT!!!! hang nélkül is lehet sikeres persze...elvégre hányan élnek ebből, de szerintem ha valaki zenész akkor az érdemek a fontosak! nem akarlak meggyőzni csak leírom a véleményem mint ahogy te is! az hogy christina SZ*RT SEM ÉR AZ MARHÁRA NEM IGAZ! MINDENIDŐK EGYIK LEGTEHETSÉGESEBB ÉNEKESNŐJE AKI OTT VOLT, OTT VAN, ÉS OTT IS LESZ, A ZENEIPARBAN! AZT PERSZE NEM VONHATOM KÉTSÉGBE HOGY BRITNEY IS TAPASZTALT....
christina bőven több mit 70 millió lemezt adott el biggrin.gif mellesleg a szülése óta ott volt a keeps getting better, a you lost me,lift me up... és tudod a jó munkához idő kell lehet hogy a szülés óta csak egy albumot adott ki,ami nem lett olyan sikeres mint a többi,de ezen is vannak számok amik megállják a helyüket, lehet hogy britneynek több albuma van, DE HA A MINŐSÉGET NÉZZÜK MEG SE KÖZELÍTI CHRISTINA ALBUMAIT.christina maradandót alkot: hurt,fighter,beautiful,the voice within,candy man ,aint no other man,és még sorolhatnám egy darabig...britney számainak legnagyobb részét csak addig játszák amíg a slágerlistákon van(főleg az újabb zenéit). ha már turnénál tartunk christina is végig vitt párat.....nem gondolom én sem azt hogy a sikert a számokban és eladásokban mérik...mert a tömeg sz*t veszik a legtöbben,lehet HOGY KATY PERRY MEGDÖNTÖTTE JACKO REKORDJAIT DE KÖZELÉBE SE ÉR AZ Ő MŰVÉSZETÉNEK! lehet hogyha a számokat nézzük britney sikeresebb,de christina nagyobb értéket képvisel a zenéjével,SZABAD ORSZÁBAN ÉLÜNK biggrin.gif SZÓVAL MINDENKI AZT HALLGAT AMIT AKAR,ÉN CSAK ARRA KÉRLEK HOGY AMENNYIBEN ÉN EGY DURVA SZÓVAL SEM BECSMÉRELTEM BRITNEY-T,ANNYIBAN TE SE BECSMÉRELD CHRISTINÁT! HISZEN NEGYED ANNYIT NEM TETTÜNK LE AZ ASZTALRA MINT ŐK!
2012. március 26. 20:32 #80
- törölt felhasználó -    
GoKendra!
Oda lett írva X-tina neve, NEM, ha becsmérelni akartam volna már rég megtehettem volna. Én ezt arra írtam hogy nem a nagy hangú énekesnők érik el a legnagyobb sikereket lást Madonna vagy Mariah Carey, Madge sikeresebb...értesz már. Neked is meg van a véleményed Britney-ről nekem is X-tináról, ez van nem szeretheti mindenki ugyanazt. És azzal nem értek egyet hogy Britney dalait csak addig játsszák míg a slágerlistákon van mert ez nem igaz.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok