Starity

Aláírta a szerződést Britney Spears

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 25. 14:23 #41
zsurika9899
zsurika9899

StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1066
Csatolások: 0
Azonosító: 149985
akárki akármit mond,szerintem jo válassztás britney
2012. március 25. 14:25 #42
- törölt felhasználó -    
Christina tinédzser kora óta az iparban van - csakúgy, mint Britney. Nem érdemes azon veszekedni, kinek van több tapasztalata. Csak pár fület kéne kimosni, hogy észrevegyék, hogy az egyikük tehetséges, még a másik nem. Christina a világ legtehetségesebb énekesnője - nem vagyok elfogult - akinek az erős hangját bárhol fel lehet ismerni. Kiemelném azt is, hogy gyakorlatilag soha sem playback-el, ellentétben Britney-vel. Hiába van tapasztalata, ha tehetségtelen omg.gif Számomra az nem zenész, énekesnő, aki az emberek butításával - mert ez gyakorlatilag az - akar a toppon maradni. Persze, ez most a hírverésről szól, de valljuk be, Spears-nek sosem voltak/lesznek olyan jó dalai, mint Xtinának.
6 felhasználónak tetszik: LittleVampire, ophely88, Pöttömke, Pandus, Black Hearth2, janet7
2012. március 25. 14:34 #43
kobe
kobe
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 71
Azonosító: 153580
Szánalmas mennyi ostobaságot írkálnak itt össze egyesek! Britney eladott több mint 100 millió lemezt, Grammyt is nyert a "gyenge" hangjával, 13 éve van már a zenei élmezőnyben,sokat elért már a popiparban! Ráadásul olyanok zsüriztek az elmúlt években mint Nicole Scherzinger, Victoria Beckham vagy Cheryl Cole- akik a nyomába sem érhetnek Britneynek! Úgyhogy a fikázzók visszafoghatnák magukat! Wiky 96, szeretem X-Tinát, fantasztikus hangja van, de számomra semmi több...
2012. március 25. 14:57 #44
kobe
kobe
új tag
itsmedemz, lehet hogy Christina a világ legtehetségesebb énekesnője, de slágere már hosszú évek óta nem volt,fele annyit mutatott fel mint Britney! És mielött valakit tehetségtelennek nevezzel, nézz egy kicsit magadba, szerintem negyed annyit nem értél el az életben mint Britney! Playback pedig már unalmas, rengetteg előadó használja- sajnos! Szerintem nemcsak a hangja alapján kéne megítélni egy zenészt!
2012. március 25. 15:21 #45
Pillebaba98
Pillebaba98
New York *-*

StátuszLégy önmagad :)
Hozzászólás: 1505
Csatolások: 10
Azonosító: 152801
Ennyi pénzért én is elvállalnám xd
2012. március 25. 15:25 #46
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
na erre kíváncsi leszek.. hajrá Britney.! heart.gif
2012. március 25. 15:33 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (kobe @ 2012.03.25. 14:57)
itsmedemz, lehet hogy Christina a világ legtehetségesebb énekesnője, de slágere már hosszú évek óta nem volt,fele annyit mutatott fel mint Britney! És mielött valakit tehetségtelennek nevezzel, nézz egy kicsit magadba, szerintem negyed annyit nem értél el az életben mint Britney! Playback pedig már unalmas, rengetteg előadó használja- sajnos! Szerintem nemcsak a hangja alapján kéne megítélni egy zenészt!

Fele annyit mutatott fel?! Szerinted a semmiért kapott annyi díjat, és egy csillagot a Hírességek sétányán? reklamalo.gif Szerintem nem. Rendben, nincs rá vevő manapság, mert a hülye, tuc-tuc popzenének megy most az ipar - ilyet nyomat Britney is. Igen, negyed annyit értem el, de nincs mögöttem drogbotrány, alkoholbotrány, több férj és gyerek. Egy zenész azért zenész, mert tehetséges. Szerinted az énekesnő akinek nincs hangja? Hát akkor nagyon gratulálok. Elmondanám, hogy egy zenészt igenis a hangja alapján kell megítélni - ami Britneynek nem sok van. És csak hogy összehasonlíthasd Xtinát és Spearst két élőben előadott dal tőlük:
7 felhasználónak tetszik: LittleVampire, ophely88, Grace Benning, Pöttömke, Pandus, Black Hearth2, janet7
2012. március 25. 15:35 #48
LaTasha
LaTasha
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Az X-faktor rég nem az éneklésről szól,hanem a szereplésről .. amiben Britney az egyik legjobb. Én személy szerint nagyon örülök neki,ahogy annak is,hogy egyre többet láthatjuk! smileeee.gif
2012. március 25. 15:41 #49
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Ennyi pénzért én is elvállalnám. De nem hiszem hogy Britney jó zsűri lenne. Nem ismer annyi szót hogy összerakjon belőlük egy véleményt. Már elnézést kérek fanok.
2012. március 25. 15:47 #50
kobe
kobe
új tag
itsmedemz, Britney-nek igenis van hangja, nem tud élőben énekelni, ez sajnos tény! Szerintem a popipar arról szól kinek van több slágere és több jó dala, énekelni nagyon sokan tudnak- de slágereket csak nagyon kevesen tudnak csinálni!Christinának is voltak botrányai, ittas vezetés stb. Egyébként Britney már 2003-ban csillagot kapott a hírességek sétányán!
2012. március 25. 16:03 #51
csbiuska
csbiuska
visszatérő vendég

StátuszI'm happy! :)
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165594
ja én is,ennyi pénzért én is elfogadnám!én személy szerint,örülök,hogy Britney lesz a zsűri,de 15 millió dollárt kap,és még feltételekkel fogadja el!de tényleg örülök neki!
2012. március 25. 16:18 #52
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
én is örülök! smileeee.gif
2012. március 25. 16:23 #53
- törölt felhasználó -    
wiky96!
Ha annyira lejárt lemez, te például miért olvasol el róla minden hírt és miért veszed ennyire a szívedre. Túl elfogult vagy a kis X-tináddal, észre kéne venned hogy X-tina semmit nem ér. Itt van pár tény amiben Britney jobb: Szebb a hangja, jobban táncol, tehetségesebb, sikeresebb, több lemezt adott el, szebb, csinosabb, ő gyémántlemezes előadó X-tinának mikor lesz gyémánt lemeze?..SOHA! Jobb dalai vannak, és fogadd el hogy X-tina mindig alul fog maradni vele szemben! És látom nagyon fáj neked ez a Gagás dolog, de te tudod igazán mint X-tina fan hogy miért is pártoltak el tőle a rajongói és még a kutya sem volt kíváncsi a turnéjára. Na látod ez az égő, mert majmolással tért vissza. Ja és jössz azzal hogy X-tina zsűrizget meg forgatott egy filmet,legalább valami olyat mondtál volna amit tavaly vagy ez éven készített el.Azon kívül hogy ül a zsűriszékben , mit csinál? Csak hízik. Valami olyat mondj legközelebb hogy volt egy no1 albuma vagy sikert sikerre halmoz, csak az a baj hogy az ő esetében ez nem igaz már vagy 6 éve.
2012. március 25. 16:25 #54
- törölt felhasználó -    
wiky86!
Ja és még valami engem nem érdekelnek az X-tina hírek úgy mint téged a Britney hírek.
2012. március 25. 16:45 #55
Isti
Isti
új tag
Hozzászólás: 57
Azonosító: 156319
Zenei producerek támasztják meg azt a kijelentést, hogy Britney a legnagyobb pop ikon napjainkban..lekörözve Madonnát...Rekordok sokaságát döntötte meg dalaival...és mikor 2009ben kiállt egy szál mikrofonnal énekelni azt a dalt amit Beyoncé is feldolgozott...hát messze lenyomta a drága Beyoncét..Britney showval vagy a nélkül is jelenség wink.gif lehet szeretni, utálni de ez tény smileeee.gif
2012. március 25. 17:22 #56
- törölt felhasználó -    
Ez a Simon nagyon érti ám a dolgát. 110.gif
Britney zenei előadó. Hangja nincs(vagy legalábbis nagyon kevés), de fergeteges élő show-t tud csinálni(ami egyébként nem az ő, hanem a táncosai és technikusai érdeme).
Szerintem 1000x jobb énekeseket fog látni maga előtt, és így hogy fog majd véleményt kiállítani?? Mellesleg 15 milka? ohmy.gif Nem értem mi a szösznek annyit fizetni neki...
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, ophely88, Black Hearth2, Pandus, janet7
2012. március 25. 17:38 #57
kobe
kobe
új tag
Hogy miért fizetnek neki ennyit? Nyilván hatalmas nézettséget fog hozni,és miért kéne senki embereket pátyolgatnia apró pénzért:)))
2012. március 25. 17:45 #58
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Még egy ok, hogy miért ne nézzem az amerikai X-faktort... Gratulálok Simon, remek csákó vagy. taps.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2, janet7
2012. március 25. 17:50 #59
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
én örülök neki! smileeee.gif
2012. március 25. 18:24 #60
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (LittleVampire @ 2012.03.25. 17:45)
Még egy ok, hogy miért ne nézzem az amerikai X-faktort... Gratulálok Simon, remek csákó vagy. taps.gif

Ugye? Egyébként jogos a kérdés, hogy milyen feltételekkel ülhet be oda valaki mentornak. Simon csak kivétel, mert ő pénzeli a műsorokat de azért olyan embereket illene odaültetni, akiknek nem csak hangja van de ESETLEG pátyolgattak már bandákat vagy énekeseket ezelőtt. Akárhányszor olvasok híreket az amerikai X-Faktor mentor ügyeiről, mindig eszembe jut az az interjúja, amit egy angol újságnak adott még régebben. Kérdezték, hogy mi igaz a Beyoncé pletykákból és azt mondta, hogy nem igaz, a műsornak nincs annyi pénze, miután Janet Jackson elutasította a felkérést, eldöntötte, hogy nincs szüksége drága meg A listás énekesekre, megfelel az olcsóbb is, a lényeg az, hogy miatta sokan nézzék a műsort. biggrin.gif Britney azért került oda, mert sokan fogják nézni, ha ő lesz mentor. Ha tényleg minden mentornál a tehetség számítana, akkor jól meg lehetne ritkítani az ameriakai verziónál is, az angol X-Faktorban pedig megint nem lenne keresnivalója Tulisának meg Kelly Rowlandnek sem rolleyes.gif
Simon bá' nagyon is jól csinálja, amit csinál taps.gif Csak a nézettség a lényeg, boldog boldogtalan bejut a döntőkbe, tehetségesek esnek ki (kb mint nálunk), és Amerikában csökken a nézettség, mindent a nézőkért. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Black Hearth2
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok