Aláírta a szerződést Britney Spears
2012. március 25. 12:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Bírom, hogy olyan valakit választanak zsűrinek aki maga is csak autotune-al tud elérni értékelhető énekhangot ...
Ő áll majd neki okosságokat meg bölcsességeket osztogatni az indulóknak? Ez nem X-factor lesz, hanem Sas-kabaré ...
9 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
ophely88,
anitacool,
janet7,
Black Hearth2,
itsmedemz,
An_d_a,
LittleVampire,
Pöttömke
2012. március 25. 12:35
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Biztos jó lesz.
2012. március 25. 12:49
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Gratulálok neki bisztos jó mentor lesz
2012. március 25. 12:51
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Nem akarom leszólni Britney-t, de tényelg avn abba igazság, hogy ő ad tanácsokat, közben pedig elég sokszor playbackel.De mondjuk egykor volt hangja, úgy, hogy kíváncsi leszek rá.
2012. március 25. 13:12
kiráály:D bírom Britneyt:D kíváncsi leszek, milyen mentor lesz:D
2012. március 25. 13:13
röhej.....Christina 10 millió dollárt kap a mentorkodásáért, de ő be tudja tölteni ezt a pozíciót mint énekes,Britney aki azért lássuk be negyed annyi hanggal rendelkezik mint Christina 5 milió dollárral többet kap?! és mit tudna mutatni britney a mentoráltaknak? tudna nekik újjakat tanítani? ellátni őket szakmai tanácsokkal az éneklés terén? ebben nem vagyok olyan biztos......... szerintem ez tovább csökkenti a műsor színvonalát!
2012. március 25. 13:34
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
hát azért be kell vallni, hogy elég sok tapasztalata van, bárki bármit szólhat..
2012. március 25. 13:44
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Amúgy olyan ,,jó,, hogy itt egy csomó olyan ember szólja le Britneyt , akiknek még ennyi hangjuk sincs ... Olyan kritizálja, aki jobban tud énekelni nála ,mert irigységből kissé szánalom itt oltogatni !!
2012. március 25. 13:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
"...többnyire playback nélkül vitte végig Femme Fatale turnéját..."
ez de tetszik, többnyire!
sokan írtátok, hogy nincs jó hangja, de jó zenéi vannak. akkor meg miről is beszélünk? egy igazi tehetség, akkor tehetség, hogy egy szál mikrofonnal csodákat művel és nem kell ahhoz óriási showt csinálnia. Hát Brit inkább a showelemekre fektet nagyobb hangsúlyt, mint az éneklésre. Ebből a szempontból szörnyű a választás. Ott lett volna Janet, Beyoncé, akik azért elismert, csodás énekesek, akik bátran mondhatnának véleményt a versenyzőkről. Nem az a lényeg, hogy Britney megjárt jót és rosszat, mert ez minden előadó karrierjében előfordul, csak nem fújják fel ennyire, mint szegény Britney-nél
Azért tuti lesz olyan versenyző, aki tehetségesebb, mint maga Britney és olyannak fogja kritizálni a hangját??
A gázsin én is meglepődtem, szerintem nagyon nem érdemli meg.....
ez de tetszik, többnyire!
Azért tuti lesz olyan versenyző, aki tehetségesebb, mint maga Britney és olyannak fogja kritizálni a hangját??
2012. március 25. 13:46
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Tényleg sok tapasztalata van . De azért vannak nála jobb énekesek akik megérdemelték volna.
2012. március 25. 14:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
szerintem sokan nem vagytok tisztában Christina munkásságával
van egy jó tippem: elég meghallgatni egy élő fellépését X-tinának, aki úgy énekel, hogy szavakkal nem lehet kifejezni, csak hallgatni kell.
Linkelt szöveg
Neki sosincs rossz teljesítménye, arra meg végképp nem lenne szüksége, hogy egy EGÉSZ turnét végig playbackeljen. Azért ezeket a "kis" jelzőket pont Christina nem érdemli meg. Ja és Gagának mi köze ehhez?
Linkelt szöveg
Neki sosincs rossz teljesítménye, arra meg végképp nem lenne szüksége, hogy egy EGÉSZ turnét végig playbackeljen. Azért ezeket a "kis" jelzőket pont Christina nem érdemli meg. Ja és Gagának mi köze ehhez?
2012. március 25. 14:14
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
NEM azért esett a választás Britney-re, mert olyan csudi jó a hangja, hanem 13 éve keményen dolgozik, és több tapasztalattal rendelkezik mint manapság a legtöbb énekesnő. Akkor ennyi erővel Simon Cowellnek is kellene tudnia énekelni, nem?
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. március 25. 14:18
beyaaldama!
egyáltalán nincs okom irigykedni britneyre, mert semmi tehetsége nincs.mindenbe jobb xtinánál? légyszi egy példát mondj, és ne ha nem létező hangja legyen az. nem tud visszajönni gyerek után xtina? forgatott egy filmet, tavaly és most is a zsűrizéssel van elfoglalva, arra koncentrál jobban, mert ő legább ért is hozzá nem úgy mint a britney. nem sokat ér el az énekléssel? ezt a mondatodat nem értem... még h ő ragyog? egyszerüen csak van, és aki ránéz megvakul de nem a ragyogástól, hanem a rondaságtól, egyhébb esetben csak elhányja megaát...brit lesz a legjobb zsüritag? pff..könyörgöm, ne legyél ennyire elfogult, ezt sztem még te sem gondoltad komolyan. nem utánozza? nem szeretem a képes meg videós összehasónlitgatásokat, brit majmolását csak az nem veszi észre aki nem akarja...ja, és elég gáz h csak ezzel a gagással tudsz jönni, ez már senkit sem érdekel(rajtad kívűl), már lejárt lemez, ahogy a te kis brinteykéd is!
egyáltalán nincs okom irigykedni britneyre, mert semmi tehetsége nincs.mindenbe jobb xtinánál? légyszi egy példát mondj, és ne ha nem létező hangja legyen az. nem tud visszajönni gyerek után xtina? forgatott egy filmet, tavaly és most is a zsűrizéssel van elfoglalva, arra koncentrál jobban, mert ő legább ért is hozzá nem úgy mint a britney. nem sokat ér el az énekléssel? ezt a mondatodat nem értem... még h ő ragyog? egyszerüen csak van, és aki ránéz megvakul de nem a ragyogástól, hanem a rondaságtól, egyhébb esetben csak elhányja megaát...brit lesz a legjobb zsüritag? pff..könyörgöm, ne legyél ennyire elfogult, ezt sztem még te sem gondoltad komolyan. nem utánozza? nem szeretem a képes meg videós összehasónlitgatásokat, brit majmolását csak az nem veszi észre aki nem akarja...ja, és elég gáz h csak ezzel a gagással tudsz jönni, ez már senkit sem érdekel(rajtad kívűl), már lejárt lemez, ahogy a te kis brinteykéd is!
2012. március 25. 14:19
örülök neki hogy végülis ő lett a zsűritag. bár én katynek jobban örültem volna
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.