Selena Gomez nem bulizik együtt kollégáival
2012. március 25. 17:35
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Nem értem mi a gond, Szelína nem egy bulizós típus, ennyi. Minden ember más milyen, azért mert ő egy gyönyörű latino, már mindenki elvárja hogy partykon full részegen rázza magát. Ő nem az a tipus! A családja egyébként konzervatív beállítottságú, szal valszeg ő is valamennyire az. Elég vicces hogy őt azért cseszegetitek mert ilyen, és nem partyzos átlag hollywoodi k...a, mint a mondjuk a szájrusz. Hát igen elég nehéz lehet elfogadni egy lánynak, hogy van egy híres gazdag szép, milliónyi férfi által imádott nő, aki ráadásul nem egy party r..anc. Irigység a köbön:)
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. március 25. 17:56
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Simike egyetértek.!!!
Simike
2012. március 25. 18:02
ráférne hogy lazuljon egy kicsit nem kell mindig belemerülni a munkába
!!!
2012. március 25. 18:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát mondjuk ha egy kicsit bulizgatna akkor lehet,hogy nem lenne annyira nagy nyomás rajta...
2012. március 25. 18:42
Idézet (Simike @ 2012.03.25. 16:07)
Nem tudom hogy miért mondjátok azt hogy csak azért nem megy bulizni, hogy megtartsa az imidzsét.Ez hülyeség! Gondoljátok már magatokat Sel helyzetébe.Nagyon fáradt lehet a kemény,fárasztó forgatás után.Érthető hogy nincs kedve bulizni.Ti meg minden hülyeséget kitaláltok hogy azért nem megy bulizni,hogy megtartsa az ártatlan,jó kislány imidzsét.Szánalmasak és gyerekesek akik ezt írták.Látszik hogy nem gondolkoznak,csak egyből írják a véleményüket,aminek semmi értelme (tisztelet a kivételnek)
ebben teljesen egyetértek
Simike
2012. március 25. 21:42
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Már kicsit sok,hogy ennyire túljátssza ezt a "jókislány" szerepet.
Attól, hogy ő nem ez a bulizós típus egyszer elnézhetne Ash-el és Vanessa-val. És most ezzel nem arra célzok, hogy részegedjen le, hanem lazuljon. Alkohol nélkül is lehet bulizni, sőt az sokkal természetesebb... Nem kell mindig, mert érthető ha a forgatások után fáradt, és pihenni szeretne. De mikor akar bulizni, ha nem most?! Mikor már 30 éves lesz? Ugyan már.
2012. március 26. 10:26
De hiszen ö nem is bulizhat,hisz forgatás után,ki pesztrálná Jastin-t?Ez olyan lenne ,akkor mintha egy babysitter rosszul végezné a munkáját,és felügyelet nélkül hagyná a gyereket,akit rá biznak!
2012. március 26. 12:31
Ha éppen Selena fiatal neki kellene jobban tombolnia.. én tuti elengedném magam,nem pedig gubbasztanék egyedül. Szerintem ez egyszeri lehetőség számára ..de hát ha kihagyja.
2012. március 26. 15:53
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hát Twitterre mindig tesz ki közös képeket, meg írja, hogy milyen jól szórakoznak. Oké, lehet, hogy nem megy velük berúgni, meg vad bulikba, de ez így is a jó. Sel sosem volt ilyen partiállat.
2012. március 26. 18:02
Idézet (homer @ 2012.03.25. 17:35)
Nem értem mi a gond, Szelína nem egy bulizós típus, ennyi. Minden ember más milyen, azért mert ő egy gyönyörű latino, már mindenki elvárja hogy partykon full részegen rázza magát. Ő nem az a tipus! A családja egyébként konzervatív beállítottságú, szal valszeg ő is valamennyire az. Elég vicces hogy őt azért cseszegetitek mert ilyen, és nem partyzos átlag hollywoodi k...a, mint a mondjuk a szájrusz. Hát igen elég nehéz lehet elfogadni egy lánynak, hogy van egy híres gazdag szép, milliónyi férfi által imádott nő, aki ráadásul nem egy party r..anc. Irigység a köbön:)
Bocs, hogy megsértelek, de ezt az "irigységes" témát már annyira bírom!!!
Őszintén.. én az olyan személyekre vagyok irigy, akik IGAZI, TEHETSÉGES emberek!!!
Nem rá(!!)... pff..
2012. március 26. 18:03
Bocs.. nem akartalak megbántani, de le akartam ezt már írni..
2012. március 26. 18:59
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
hát igen nem lehet mindig dolgoznia kapcsolodjon néha ki
2012. március 26. 19:22
Emiatt nem kéne rajta nyomás legyen. Egyálatlán nem baj hogy nem jár vad bulikba...ezt nem úgy értem hogy nem szabad szórakozni, hanem hogy a berúgós meg ilyesfajta bulikat kerülje szerintem is. Most annak mi értelme van, ha bepiál, és utána másnap reggel rosszul van, hányik stb.? Nagyon tisztelem Selenában hogy ilyen éretten gondolkodik
Ezért is ő a példaképem, és ezért is szeretem ennyire
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.