Selena Gomez nem bulizik együtt kollégáival
2012. március 25. 10:47
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Ha valaki jól akarja érezni magát egy bulin, vagy csak jobban megakaja ismerni a stábot, vagy a munkatársait, akkor ahhoz nem kell, hogy igyon is! Szerintem azért nem bulizik, hogy nehogy botrány legyen abból, hogy Selena egész eddig nem bulizott, vagy ivott és, hogy most meg együtt bulizik és iszik a munkatársaival, különböző bulikon. Ennyi. Dehát ő választotta! már lassan 20 éves és ha nem tudja magát elengedni, vagy nem tudja azt mondani a menedzsereinek, hogy de ezt akkor is akkor később lesznek gonok. szeritnem!
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2012. március 25. 10:47
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát jobb is hogy ne csinálja,menjem haza azt pihenjen.
2012. március 25. 11:02
Nem azt mondom, hogy igya le magát a sárga földig, de néha nem ártana, ha lazítana és elmenne egy kicsit bulizni.
2012. március 25. 11:06
Bulizni amúgy nem csak alkohollal lehet, meg lehet oldani azt anélkül is...
2012. március 25. 11:12
Szerintem egy forgatás után nem annak kéne az elsőnek lennie, hogy bulizzunk, mint az őrültek
Ashley-t imádom, a többieket kevésbé, de én pihennék forgatás után, és nem innám le magam a sárga földig. Megértem Selenát, inkább a filmre koncentráljon.
2012. március 25. 11:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
na ez már kicsit..nem is tudom,szerintem ez túlzás.aki ennyire meg akarja tartani magának a "jókislány" imidzset,annál már tényleg valami probléma lehet gondolkodás szempontjából.
van nemegy olyan ismerősöm,aki nem szeret bulizni,de ő is eljön velünk és a bandával havonta egyszer,és közben semmi alkoholt nem iszik az illető.mégis jól érzi agát és ellazul.
a mi társaságunk amúgy se iszik soha semmit,mégis fergeteges partik vannak hol szórakozóhelyeken hol házibulikban a hétvégeken.
de ezért nem tudom őt sajnálni,ő választotta magának ezt az egészet és játssza még mindig a 14-15 kislány szerepét..
van nemegy olyan ismerősöm,aki nem szeret bulizni,de ő is eljön velünk és a bandával havonta egyszer,és közben semmi alkoholt nem iszik az illető.mégis jól érzi agát és ellazul.
a mi társaságunk amúgy se iszik soha semmit,mégis fergeteges partik vannak hol szórakozóhelyeken hol házibulikban a hétvégeken.
de ezért nem tudom őt sajnálni,ő választotta magának ezt az egészet és játssza még mindig a 14-15 kislány szerepét..
2012. március 25. 11:20
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
mehetne ő is egy kicsit bulizni,mert már ő sem lesz fiatalabb,de megértem Selt
2012. március 25. 11:28
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Szelena már megint szent
Már nagyon elegem van az ilyen feltüntetésekből, Ashley meg Nessa pedig érezzék jól magukat
Sajnálom, hogy vele kell együtt forgatniuk, mert szerintem egyáltalán nem az a jókislány, mint mondja
2012. március 25. 11:31
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Múltkor még arról szóltak a hírek, hogy vadul partyzik.
1 felhasználónak tetszik:
Ketherina
2012. március 25. 11:38
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
meg tudom értem azért..
2012. március 25. 11:39
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
meg tudom éteni abba hogy én is kényelmetlenül érzem magam ha nálam idősebbekel vagyok még ha bírnak is de azért...de kicsit most már tényleg alább adhatna ebből az én vagyok a jó kislány dologból és lazulhatna észre vehetné h enm dőlne attól a világ össze
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.