Az öt magyar modellből lett divattervező nevével fémjelzett Sugarbirdnél nem ez az első alkalom, hogy egy világmárka pár évvel ezelőtti darabját lemásolják, és sajátjukként dobják piacra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megint másolt ruhával állt elő a Sugarbird
2012. március 24. 18:43
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Sosem volt túl szimpatikus ez a Sugarbird nekem, jó, hogy a divatvilágban sok dolog hasonlít, de ez azért már mégis sok. A másik meg, emellett, hogy nem saját ötletet árulnak, még pofátlanul drága is.
2012. március 24. 18:45
szerintem nem ez az 1, ami nagyon hasonlít. és tényleg... nagyon drága az összes ruha, pedig szerintem semmi extra nincs benne.
2012. március 24. 18:50
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Tök nyilvánvaló,hogy az összes ruhát másolják... ráadásul szörnyű árakon árulják őket; így ki veszi meg a 'sugabird' ruhákat? Ezzel nem lesznek exkluzívabbak..
A másik dolog: mindenki tudja,hogy a "lányok által tervezett ruhákat" NEM ŐK TERVEZIK,ők max. rábólintanak,hogy tetszik e vagy sem.. Nyilvánvaló... Szánalmas,hogy divattervezőnek hiszik magukat.
A másik dolog: mindenki tudja,hogy a "lányok által tervezett ruhákat" NEM ŐK TERVEZIK,ők max. rábólintanak,hogy tetszik e vagy sem.. Nyilvánvaló... Szánalmas,hogy divattervezőnek hiszik magukat.
2012. március 24. 18:54
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
egyedi ötlettel nem tudnak előállni?
2012. március 24. 18:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát elég érdekes ruhák.
2012. március 24. 19:00
Jó ég, ezeken csak röhögni tudok. XD
Semmi egyediség, kreativitás, ötlet.....valami,ami esetleg feldobja ezeket a göncöket. Nem vagyok szakértő, de ezeket senki nem fogja megvenni. A koppintásról pedig ne is beszéljünk, szánalom a köbön.
2012. március 24. 19:01
|
|
anitacoolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 10 Azonosító: 171786 offline
|
Idézet (Hannahmile @ 2012.03.24. 18:54)
egyedi ötlettel nem tudnak előállni?
nem hát. ahhoz kreatvitás kell.
amúgy meg nem értem, kinek tervezik. a középosztálynak drága, aki meg elég tehetős az egyedi darabokhoz, az kimegy külföldre és megveszi az eredeti ruhákat. itthon tuti nincs senki, aki egy 3 évvel ezelőtti francia ruha koppintását akarja hordani olyan színben, ami meg tavaly volt divat.
2012. március 24. 19:07
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Másolják vagy sem, engem nem érdekel. Nem szeretem az alábbi tervezőhölgyeket, de számomra mindenképp előny, hogy divatos ruhákat tálalnak elém, amit egész elérhető áron, könnyen megvásárolhatok ellentétben a nagy divatházak méregdrága ruháival, amikre nincs pénzem...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

5 felhasználónak tetszik: