The Carrie Diaries / Carrie naplója (2013-)
2013. október 31. 10:12
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Alig vártam már én is az új évadot, és végre itt van, tegnap meg is néztem az új részt : ) Hozta a megszokott a színvonalat, nagyon tetszett
És jóhogy Sam is felbukkant : ))
2013. november 11. 19:01
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Egyetlen egy részt láttam belöle de az tetszet.
2013. november 12. 08:52
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
SPOILERES!!
Bolond ez a Carrie
Látszólag mennyire mérges Sebastian-re aztán az első adandó alkalommal neki esik amint kettesben maradnak.Van aki így adja ki a dühét.
Sajnáltam is kicsit Carrie-t,mert látszott rajta,hogy végre képes lenne újra összejönni a sráccal,legalábbis én így vettem észre,aztán ő beállít,azt mondja a lánynak,hogy elengedi,és tudja,hogy ennek vége van,ami egyrészt nagyon kedves tőle,mert a csaj boldogságát tartja szem előtt,másrészt meg úgy drukkoltam nekik
Hátha még összejönnének
Maggie-re viszont egyedül a szánalmas szó illik.Sajnáltatni azt rohadtul tudja magát,de hogy bármit is tegyen az életéért arra képtelen.
Bolond ez a Carrie
Maggie-re viszont egyedül a szánalmas szó illik.Sajnáltatni azt rohadtul tudja magát,de hogy bármit is tegyen az életéért arra képtelen.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. november 24. 17:26
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Elvileg lesz 3. évad is.
Ugyanis egy utalást (vagyis konkrétan azt említette, hogy alig várja a 3. évadot) tett nemrégiben AnnaSophia az Instagram profilján a folytatásra. Remélhetőleg meg is valósul.
Ugyanis egy utalást (vagyis konkrétan azt említette, hogy alig várja a 3. évadot) tett nemrégiben AnnaSophia az Instagram profilján a folytatásra. Remélhetőleg meg is valósul.
2013. november 25. 19:15
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
SPOILER
Az utóbbi három epizódot összegezve:
Először is, engem kifejezetten idegesít Dorrit. Egyrészt, maga a karakter, másrészt a kinézete is. Az apját sajnálom, hogy folyton dacolnia kell vele, ráadásul Dorrit mindig szemtelen. Persze, még tinédzser, de Tom a legszerényebb pasas a sorozatban, ha akarna se tudna üvöltözni a kiscsajjal, és ha már itt tartunk, örülök, hogy kidobta az elvakult barátnőjét. Hogy nem vette észre, hogy a gyereke egy undok kis görcs? Persze, persze a szemfénye...
Maggie nevetséges. Hogyan akar jobb életet, ha állandóan csak sajnáltatja magát?! Mouse nem fog mindent megcsinálni helyette. Donna továbbra is szimpatikus, amiért ilyen odamondogatós.
Walt és Bennet szokatlanok együtt. Mármint a sorozatban nem sokat voltak még "úgy" együtt. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Mouse engem kifejezetten idegesít. Persze, tudom, hogy ilyen a személyisége, de akkor is.
Sebastian a legmegosztóbb szereplő számomra. Kedvelem is, meg nem is, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy őszinték az érzelmei Carrie iránt. Vagyis elhiszem, hogy szereti meg minden, de Austin mostanság valahogy nem tudja visszahozni azokat az érzelmeket az arcán... persze, ez személyes vélemény. ÓÓÓ, és direkt hagytam a legjobbat a végére.
Az új szereplő, Adam...
Nekem nagyon tetszenek együtt Carrie-vel. Bár furcsa, hogy talán alig egy hete ismerik egymást, vagy kevesebb, és Carrie máris lefeküdt vele. Én úgy vettem észre, hogy csak bizonyítani akar magának, és talán Adamnek is, hogy készen áll, pedig nagyon nem úgy tűnt. Ahogy néztem az IMDb oldalát, Weaver sajnos csak a 7. epizódig van beírva... hiányolni fogom.
Viszont Samantha nagyon jó. Már most hozza a későbbi r*bancos karaktert.
Azt bírom, hogy az összes férfi, akivel elfeküdt eddig, mindegyik azt reméli, hogy több alakul ebből, de hát csalódniuk kellett...
SPOILER VÉGE
Szóval hiába alacsony a nézettség, mégis még mindig az egyik kedvencem a sorozat.
Az utóbbi három epizódot összegezve:
Először is, engem kifejezetten idegesít Dorrit. Egyrészt, maga a karakter, másrészt a kinézete is. Az apját sajnálom, hogy folyton dacolnia kell vele, ráadásul Dorrit mindig szemtelen. Persze, még tinédzser, de Tom a legszerényebb pasas a sorozatban, ha akarna se tudna üvöltözni a kiscsajjal, és ha már itt tartunk, örülök, hogy kidobta az elvakult barátnőjét. Hogy nem vette észre, hogy a gyereke egy undok kis görcs? Persze, persze a szemfénye...
Maggie nevetséges. Hogyan akar jobb életet, ha állandóan csak sajnáltatja magát?! Mouse nem fog mindent megcsinálni helyette. Donna továbbra is szimpatikus, amiért ilyen odamondogatós.
Sebastian a legmegosztóbb szereplő számomra. Kedvelem is, meg nem is, mert egyszerűen nem tudom elhinni, hogy őszinték az érzelmei Carrie iránt. Vagyis elhiszem, hogy szereti meg minden, de Austin mostanság valahogy nem tudja visszahozni azokat az érzelmeket az arcán... persze, ez személyes vélemény. ÓÓÓ, és direkt hagytam a legjobbat a végére.
Viszont Samantha nagyon jó. Már most hozza a későbbi r*bancos karaktert.
SPOILER VÉGE
Szóval hiába alacsony a nézettség, mégis még mindig az egyik kedvencem a sorozat.
SmileyZ
2013. november 26. 08:39
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (cintia0023 @ 2013.11.25. 19:15)
SPOILER
Maggie nevetséges. Hogyan akar jobb életet, ha állandóan csak sajnáltatja magát?!
Az új szereplő, Adam...
Nekem nagyon tetszenek együtt Carrie-vel. Bár furcsa, hogy talán alig egy hete ismerik egymást, vagy kevesebb, és Carrie máris lefeküdt vele. Én úgy vettem észre, hogy csak bizonyítani akar magának, és talán Adamnek is, hogy készen áll, pedig nagyon nem úgy tűnt. SPOILER VÉGE
Maggie nevetséges. Hogyan akar jobb életet, ha állandóan csak sajnáltatja magát?!
Az új szereplő, Adam...
Örülök,hogy Maggie nem csak nekem unszimpatikus.
Szerintem is szép pár,de egyetértek ez még annyira korai volt,igazán várhattak volna vele.Plusz nekem még mindig a Carrie + Sebastian páros tetszik jobban.
2014. február 12. 08:39
|
|
|
Igaz jó ideje nem írt senki véleményt a sorozatról,de mivel vége lett a 2. évadnak ( bár több része lett volna
) így úgy döntöttem én írok véleményt.
SPOILER
Én személy szerint imádtam ezt az évadot,főleg miután Carrie és Sebastian újra összejöttek ezért is vagyok olyan mérges Carrie-re amiért nem megy a fiúval Kaliforniába.
7 hónap nagyon hosszú idő és nagyon remélem,hogy ez idő alatt nem szándékozik újra összemelegedni Weaver-rel,mert akkor a 3. évadban (már ha lesz olyan) őt fogom utálni.
Mármint Carrie-t.Az utolsó rész elég szívhez szóló volt számomra.Az,hogy szegény csajnak semmi nem jött össze amit akart.Se munka,se suli,erre a barátja is elmegy (habár vele mehetett volna).Sokszor sikerült elpityerednem
Maggie-t végül miután elvesztette a babáját már nem utáltam aztán magához képest egész normális lett.Dorriton továbbra sem lehet kiigazodni,viszont Donna "másik arca" nekem nagyon tetszett.Abban a lányban sokkalta több van mint amit eddig láthattunk belőle.Samantha pedig olyan karakter akit nem lehet nem kedvelni és nekem valamiért Larissa is ilyen SPOILER vége
Hiányozni fog a sorozat és a szereplők is,főleg a két főszereplő.Nagyon remélem,hogy lesz majd 3. évad
SPOILER
Én személy szerint imádtam ezt az évadot,főleg miután Carrie és Sebastian újra összejöttek ezért is vagyok olyan mérges Carrie-re amiért nem megy a fiúval Kaliforniába.
Hiányozni fog a sorozat és a szereplők is,főleg a két főszereplő.Nagyon remélem,hogy lesz majd 3. évad
2014. február 17. 12:52
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (cintia0023 @ 2013.11.24. 17:26)
Elvileg lesz 3. évad is.
Hát sajna nem sok esély van rá, mert a nézettsége rossz, ráadásul a letöltések száma is csökkent.
2014. február 23. 21:47
Amikor elkezdtem nézni, nagyon tetszett, kis limonádé, de időtöltésnek megfelel, ha az ember halálra unja magát. Az utolsó három részt ma néztem meg, de vagy az én izlésem vett 180 fokos fordulatot, vagy a sorozat kezdett mélyrepülésbe, de rohadt unalmas volt, folyton azt néztem, mennyi van még belőle.
Összességében reménykedem, hogy lesz harmadik évad, de akkor sem sírnám tele a kispárnám, ha kaszát kapna. Valahogy Carrie és Sebastian örökös szakítunk-összejövünk-szakítunk kombója unalmas, fárasztó, Mouse stréberségét nem tudom, hogy lehet-e még fokozni, és Maggie is kezd kiakasztani, habár bírtam. Az pedig még számomra is sok, hogy az első évadban Donnát majdhogynem megfojtották volna, most meg puszipajtások lesznek, és hirtelen megtáltosodik.
Vagy csak én öregszem, és nem nekem való. Mindegy is. Akármi lesz (kasza vagy folytatás), kíváncsian várom
Összességében reménykedem, hogy lesz harmadik évad, de akkor sem sírnám tele a kispárnám, ha kaszát kapna. Valahogy Carrie és Sebastian örökös szakítunk-összejövünk-szakítunk kombója unalmas, fárasztó, Mouse stréberségét nem tudom, hogy lehet-e még fokozni, és Maggie is kezd kiakasztani, habár bírtam. Az pedig még számomra is sok, hogy az első évadban Donnát majdhogynem megfojtották volna, most meg puszipajtások lesznek, és hirtelen megtáltosodik.
Vagy csak én öregszem, és nem nekem való. Mindegy is. Akármi lesz (kasza vagy folytatás), kíváncsian várom
Bessie
2014. február 24. 07:57
|
|
areo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 210403 offline
|
Amikor elkezdtem nézni a sorozatot anniyra megfogott,hogy másfél hét alatt ledaráltam az összes leadott részt.De az évadzárón ( nagyon remélem hogy az
) egy kicsit kiakadtam.
Tulajdonképpen jó befejezés volt,mindenki elérte az álmait meg csupa jó dolgok történtek vele,de a Sebastian és Carrie között történt dolog...na az borzasztó volt.
Amóta nézem a sorozatot mindig is arra vágytam,hogy egy olyan barátom legyen mint Sebastian.És bár tudom,hogy majdnem minden részben szakítottak Carrievel,én nagyon boldog voltam ha nézhettem a Kyddshaw jeleneteket.
Spoiler:De így befejezni...Hogy Carrie nem megy el Sebastiennel,szomorúan válnak el,Carrienek semmi sem jött össze,Sebastiant meg nem is mutatják a végén..ez lenne a tökéletes befejezés? Mert szerintem ennél 1000-szer jobbat is írhattak volna..ezért reménykedem nagyon a 3. évadban!
Tulajdonképpen jó befejezés volt,mindenki elérte az álmait meg csupa jó dolgok történtek vele,de a Sebastian és Carrie között történt dolog...na az borzasztó volt.
Amóta nézem a sorozatot mindig is arra vágytam,hogy egy olyan barátom legyen mint Sebastian.És bár tudom,hogy majdnem minden részben szakítottak Carrievel,én nagyon boldog voltam ha nézhettem a Kyddshaw jeleneteket.
Spoiler:De így befejezni...Hogy Carrie nem megy el Sebastiennel,szomorúan válnak el,Carrienek semmi sem jött össze,Sebastiant meg nem is mutatják a végén..ez lenne a tökéletes befejezés? Mert szerintem ennél 1000-szer jobbat is írhattak volna..ezért reménykedem nagyon a 3. évadban!
2014. május 09. 18:07
Idézet (heyitshanna @ 2014.05.09. 18:04)
Kaszát kapott a sorozat!
NE!
2014. május 09. 19:02
Idézet (heyitshanna @ 2014.05.09. 18:04)
Kaszát kapott a sorozat!
Ne már!Nem lehet igaz!
2014. május 10. 11:31
Várható volt, hogy nem rendelik be az új évadot, de azért reménykedtem. A második évad második fele nem volt egy nagy durranás, de ettől független aranyos sorozat volt, szerettem.
tothbianka
2014. május 10. 15:17
Idézet (Cynthia @ 2014.05.10. 11:31)
Várható volt, hogy nem rendelik be az új évadot, de azért reménykedtem. A második évad második fele nem volt egy nagy durranás, de ettől független aranyos sorozat volt, szerettem.
Egyetértek, a második évad tényleg nem volt a legjobb, még az első pár rész igen, de utána unalmas lett. Austin miatt fog a legjobban hiányozni a sorozat
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.