Szűcs Ádám másodszor nem kapott új esélyt
2012. március 24. 14:05
|
Szalai Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171785 offline
|
Sajnalom SZerintem rosszabak is voltak
2012. március 24. 14:33
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Megint eggyel kevesebb! *_*
* ez gonosz volt, de legalább közeledünk a végéhez xD *
* ez gonosz volt, de legalább közeledünk a végéhez xD *
2012. március 24. 14:47
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Eddig sikerült a két legrosszabbat hazaküldeni. Bírom ezt a zsűrit, értik a dolgukat! Főleg Zoli és Tamás! Mondjuk nem tudom, István mit keresett a veszélyzónában, szerintem ő nagyon jó. És ugyanez vonatkozik Talán Attilára is!
2012. március 24. 14:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egyértelmű volt, hogy neki kell mennie, a tegnapi produkciója még egy sz.r falusi karaoke versenyre sem lenne elég
Azt meg rohadt igazságtalannal tartom, hogy Adrika versenyezhet, mert neki már alapból megvan a rajongótábora, emellett cukipofi is, az nem számít, hogy hangja alig van, a tegnapi produkciója meg kb. Szűcs Ádám szint volt, hmmm kit érdekel, első helyezet. Klassz.
Gigi túlértékelt, de baromi tehetséges.
Timi istennő, legjobb hang, legjobb minden.
Andi úgyszintén AZTAK.RVA kategória, a tegnapi előadásánál párszor csak lestem, hogy ööööö ezt most ő énekli? Nagyon durván jó a csaj.
Bozontnak nincs olyan baromi erős hangja, viszont mégis nagyon jó és a kisugárzása mindent visz. Ugyanez Talán Attilánál, pedig általában nem szoktam...szóval szinte soha...szeretni az ilyen versenyekben a tipikus csajok kedvence típusokat, de benne van valami, kétségtelenül.
Balázs egész jó, de úgy elveszik, túl szürke.
István szerintem átlagos és megőrülök a bamba fejétől. Roland még nála is átlagosabb, először eszembe sem jutott, hogy ő is van.
Azt meg rohadt igazságtalannal tartom, hogy Adrika versenyezhet, mert neki már alapból megvan a rajongótábora, emellett cukipofi is, az nem számít, hogy hangja alig van, a tegnapi produkciója meg kb. Szűcs Ádám szint volt, hmmm kit érdekel, első helyezet. Klassz.
Gigi túlértékelt, de baromi tehetséges.
Timi istennő, legjobb hang, legjobb minden.
Andi úgyszintén AZTAK.RVA kategória, a tegnapi előadásánál párszor csak lestem, hogy ööööö ezt most ő énekli? Nagyon durván jó a csaj.
Bozontnak nincs olyan baromi erős hangja, viszont mégis nagyon jó és a kisugárzása mindent visz. Ugyanez Talán Attilánál, pedig általában nem szoktam...szóval szinte soha...szeretni az ilyen versenyekben a tipikus csajok kedvence típusokat, de benne van valami, kétségtelenül.
Balázs egész jó, de úgy elveszik, túl szürke.
István szerintem átlagos és megőrülök a bamba fejétől. Roland még nála is átlagosabb, először eszembe sem jutott, hogy ő is van.
2012. március 24. 15:04
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
hát igen ő volt a leggyengébb. Anya elnevezte fogkrémreklámnak.
2012. március 24. 15:18
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szerintem is ő volt a leggyengébb..
2012. március 24. 15:38
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát nem nézem ezt én,szóval nem érdekel hogy ki esik ki.
2012. március 24. 15:50
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nem volt túl szimpatikus a számomra ez a srác, szóval nem bántam, hogy ő megy most.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: