Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban
2012. március 26. 21:00
Örülök,hogy Klaust nem ölik meg az ő karakteréből még sok mindent ki lehetne hozni és a nézők is megkedvelték de azt is remélem,hogy nem Alaric lesz.
2012. március 27. 11:57
Nagyon jó rész volt a 17.! És néhány dologban kellemesen csalódtam!(:
2012. március 28. 14:01
én már az első évadnál feladtam a nézését
nem igazán köt le.
2012. március 28. 14:11
Nem mindig szoktam nézni, csak egy pár részt láttam belőle.De most én is nagyon kíváncsi vagyok rá
2012. március 28. 15:28
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok. Bár remélem nem Ric fog meghalni.
2012. március 30. 09:17
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Lehet itt most sokan unalmasnak találják a sorit (az előző 2. részt én is) de az Államokba lehet nem így gondolják az emberek,ugyanis a múltheti rész nézzetsége 2,7 millió volt,ami lássuk be nem olyan rossz...
2012. március 30. 19:11
Most néztem meg a 18.-részt.Kiderül ,hogy ,ha meghal egy ősi vámpír akkor mindenki akit átváltoztatott és akit azok változtattak át.
2012. március 30. 19:14
Szóval ,ha megölik az ősieket minden vámpír meghal.
2012. március 31. 12:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon jó volt a 18. rész. Már a 19.-et várom!
http://www.youtube.com/watch?v=MkZxz-usrWI /Itt a 19. rész előzetese!
The Vampire Diaries 3x19 Heart of Drakness ismertetője:
Tyler hazatalál- Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról információhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
http://www.youtube.com/watch?v=MkZxz-usrWI /Itt a 19. rész előzetese!
The Vampire Diaries 3x19 Heart of Drakness ismertetője:
Tyler hazatalál- Elena és Damon elmennek Jeremy-hez, hogy biztosra vegyék, semmi baja nincs Denverben, és hogy kiderítsék, a különleges képességei segítenek-e ősi vámpír vérvonalakról információhoz jutni. Hamar ráébrednek, hogy Jeremy rossz társaságba keveredett. Stefan és Klaus mindketten brutális végletekhez folyamodnak a hiányzó rejtélyes fegyver keresésében. Caroline nagyon boldog, mikor Tyler visszatér a városba, de a hibridnek hamar feltűnik, hogy valami történt Caroline és Klaus közt. Matt próbálja lefoglalni Rebekah-t az iskolai 1920-as bál szervezésével.
2012. április 05. 14:29
Eddigi részek nekem nagyon tetszettek, szerintem később se fogok bennük majd csalódni:)
2012. április 10. 13:46
|
|
lexibaba96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 173033 offline
|
de az rtl-en már nem fogják adni???????
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: