de kár hogy vége az évadnak
Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban
2012. március 24. 14:31
én is várom már, és nagyon örülök, hogy klaust életben hagyják (L)
2012. március 24. 14:32
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Végre újra lesz?! Már nagyon várom *_*
2012. március 24. 15:10
Most én is nagyon várom a következő részt, izgi volt a múltkori része is.
2012. március 24. 15:19
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
na végre új lesz
*_*
2012. március 24. 15:25
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ugye ez nem egy ilyen ,,végenincs" sorozat lesz?
2012. március 24. 15:28
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Nagyon meglepődtem, csókjelenet? Na hát akkor még talán nem ölték meg a Delena szálat 
Annyira sajnálom, hogy csak ennyi rész után, ilyen rövid idő után megint következik egy egész életig tartó nyári szünet. És még előtte még egy tavaszi...
Annyira sajnálom, hogy csak ennyi rész után, ilyen rövid idő után megint következik egy egész életig tartó nyári szünet. És még előtte még egy tavaszi...
2012. március 24. 15:37
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én azért kíváncsi vagyok ezúttal kit írnak ki a sorozatból?
2012. március 24. 15:45
Klaus nélkül nem is lenne már ugyanolyan a sorozat. Az Elena - Damon - Stefan szerelmi háromszög nekem már kicsit unalmas..
2012. március 24. 15:52
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem tudom,mostanában egyre "laposabbnak" érzem a sorozatot.Damon karakteréből,aki 2 évadon keresztül oszlopos kedvencem volt,lassacskán csinálnak egy nyálas hősszerelmest.Ha már régen meg nem történt.Annyira imádtam a beszólásait,ahogy nincs tekintettel senkire és semmire,és azt,hogy mégis ez tette olyan vonzóvá számomra a karakterét. Mégis hova tűnik el szép lassan a szexi vérengző vámpír?
Elena "önfeláldozó" szerepköréből is kezd elegem lenni..Eleinte az első 2 évadban nem volt vele különösebben bajom,habár soha nem volt akkora kedvencem,mostanra viszont kezd kissé unalmas lenni.Nem tudom mi lett ezzel a sorozattal,de én annak ellenére,hogy nagy rajongójának mondom magamat a Vámpírnaplóknak,egyre inkább kezdenek csalódást okozni a részek.Remélem hamarosan valami fordulat lesz benne,mert így nemsok értelme van a következő évadnak.
Elena "önfeláldozó" szerepköréből is kezd elegem lenni..Eleinte az első 2 évadban nem volt vele különösebben bajom,habár soha nem volt akkora kedvencem,mostanra viszont kezd kissé unalmas lenni.Nem tudom mi lett ezzel a sorozattal,de én annak ellenére,hogy nagy rajongójának mondom magamat a Vámpírnaplóknak,egyre inkább kezdenek csalódást okozni a részek.Remélem hamarosan valami fordulat lesz benne,mert így nemsok értelme van a következő évadnak.
2012. március 24. 15:53
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Még szép, hogy Klaust életben hagyják!
Fontosabb szereplő, mint maga Damon!
Fontosabb szereplő, mint maga Damon!
2012. március 24. 16:16
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Nagyon kíváncsi vagyok a következő részekre! Már úgy várom!
TVD4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy hallottam, Jeremy még visszajön. Amúgy A három főszereplő közül tuti senki sem fog meghalni, mert hét évadot akarnak a sorozatból csinálni, és hét évre szerződtették le a színészeket.
TVD4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy hallottam, Jeremy még visszajön. Amúgy A három főszereplő közül tuti senki sem fog meghalni, mert hét évadot akarnak a sorozatból csinálni, és hét évre szerződtették le a színészeket.
2012. március 24. 16:19
A főszereplő nem hallhat meg ez leírhatatlan szabály már évek óta.....
2012. március 24. 16:25
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Mi ez a sorozat???
Én még nem láttam egy részét sem,de nem is szeretném megnézni.
Tiszta Twilight Saga Koppintás ,a szereplők külsője és karaktere legalábbis az...
Úgy látom,h mindenki bolondul a film(?)/sorozatért(?) .
De addigis megpróbálom megnézni..
Én még nem láttam egy részét sem,de nem is szeretném megnézni.
Tiszta Twilight Saga Koppintás ,a szereplők külsője és karaktere legalábbis az...
Úgy látom,h mindenki bolondul a film(?)/sorozatért(?) .
De addigis megpróbálom megnézni..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: