Még több meglepő fordulat a Vámpírnaplókban
2012. március 24. 11:56
|
|
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline
|
jáááj *________* már megnéztem a 17.részt IMÁDOOM :DDD tööbb cssóók jelenett?
o.O dee váárroom <33333
2012. március 24. 11:58
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Kezdem unni ezt a 3. évadot, szerintem az eddigi részek laposak voltak. Ezt úgy mondom, hogy hatalmas rajongója vagyok a sorozatnak, és a szereplőknek. Remélem, hogy legalább az évadzárót normálisan összehozzák. Mondjuk szerintem olyan évadzáróra, mint az 1. évadé volt, nem számíthatok. Egy szálon fut most a történet, ami kezd lerágott csonttá válni (vagy már az?)...
2012. március 24. 12:00
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok!!!^^
2012. március 24. 12:04
Rebekah-t kinyírhatnák már végre, engem valahogy már idegesít... Elena az nem annyira; néha van egy-két hisztisebb kitörése de akkor is... Amúgy Damon+Elena között megtörténhetne már az a bizonyos második csók!!
<3
2012. március 24. 12:29
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
zsedenyi2: Most szerintem csalódást okozok, de nem hiszem, hogy megszabadulunk Rebekah-tól, mert akkor Klaus is meghalna, és a többiek is..
Tudod a kötődés..
Amúgy én már nagyon hiányolom Jeremyt, és Tylert, alig várom, hogy visszajöjjenek
2012. március 24. 12:38
Ahogy látom nem csak nekem nem tetszett a harmadik évad eddig. Én körülbelül a 15.-dik részig néztem, aztán úgy döntöttem, hogy mégsem áldozom erre a kevéske szabadidőmet. Idáig csak igazából Matt Davis miatt néztem, mert imádom a pasas színészijátékát. Damon átment Don Juanba, ami nagyon nem jött be, pedig imádtam a szövegeit és a karakterét, míg Stefannak meg olyan "Rossz fiú vagyok, mindenkit megverek!" imidzse lett. A Vámpírnaplók itt kifújt. Most, hogy Alaric meg fog halni, még annyira sem motivál, hogy megnézzem a következő epizódot. Valóban eléggé lapos és a végét járja már, így én azt mondom, hogy felesleges még több részt csinálni. Agybajt kapok Klaustól is, hogy őszinte legyek, Rebekahtól pedig a falat tudom kaparni. Régen annyira tetszett a sorozat, annak ellenére, hogy nem vagyok az ilyen B kategóriás dolgokra kapható, most meg annyira gagyi és unalmas lett. Sajnálom nagyon.
2012. március 24. 12:40
Idézet (Cintii @ 2012.03.24. 12:29)
zsedenyi2: Most szerintem csalódást okozok, de nem hiszem, hogy megszabadulunk Rebekah-tól, mert akkor Klaus is meghalna, és a többiek is..
Tudod a kötődés..
Amúgy én már nagyon hiányolom Jeremyt, és Tylert, alig várom, hogy visszajöjjenek 
Igen az a baj... Engem egyedül ő zavar az Ősök közül!! Kolt, Elijah-t és Klaus-t is imádom... meg kellene oldaniuk hogy csak ő haljon meg... már idegesítő!!
2012. március 24. 13:03
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
Hát nem tom, sztem eggyre rosszabb ez a sorozat is, nem értem a sok tinit miért áradoznak annyira ettol, Klaust, Damont, Carolinet imádom, a tobbieket nem, engem Elena is már rohadtul idegesít, ezzel a nem kell megvédeni, szivesen meghalok dumájával, utána meg az osszes pasi feláldoz érte mindent és rohan megmenteni, nem számít hogy hány ember hal meg miatta, a sok hisztijétol is kivagyok már!!
2012. március 24. 13:06
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Remélem lesz 4. évad is!!! 
Nagyon kíváncsi vagyok már! Bár szerintem pont,hogy nem Alaric fog meghalni!
Annyi szünet van mostanában!!! Rebekah már engem is idegesít!
Nagyon kíváncsi vagyok már! Bár szerintem pont,hogy nem Alaric fog meghalni!
Annyi szünet van mostanában!!! Rebekah már engem is idegesít!
2012. március 24. 13:12
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez annyira izgi!!
IMÁDOM!!!! <3 <3 <3
amúgy láttátok a videót a 18 részből? Damon megcsókol valakit, aki többek elmondás szerint biztos Nina. ÚHH én nem bírok várni!! Remélem Elena lesz az!!!!
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KF3l15vJhx0
a minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik
Ez annyira izgi!!
IMÁDOM!!!! <3 <3 <3
amúgy láttátok a videót a 18 részből? Damon megcsókol valakit, aki többek elmondás szerint biztos Nina. ÚHH én nem bírok várni!! Remélem Elena lesz az!!!!
itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KF3l15vJhx0
a minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik
2012. március 24. 13:52
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
akkor nem vagyok egyedül azzal, hogy kezd nagyon laposodni a sorozat
sajnálom nagyon, de mostanában semmi új nincs benne, nem is érzek késztetést, hogy egyből megnézzem az új részeket. hát én sosem szerettem Kalust, idegesít, hogy minden körülötte forog, meg Elena szenvedésén. Ja és még mindig nem tudom kiheverni, hogy megcserélődtek a szerepek és Damonből egy hősszerelmes, nyálazó tinifiút csináltak
az első 2 évad fergeteges volt, nem tudom most mi történt...
2012. március 24. 13:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
ÚÚÚÚÚÚ, de várom már a következő részt.
Alig bírom kivárni...
Alig bírom kivárni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: