Megjelent a Nickelback érzelmes altatódala
2012. március 24. 16:08
A Nickelbacktől elvárható sikerrel fog ez a dal is aratni, hiszen most olyan témáról énekeltek, ami bármikor, bárkivel megtörténhet/ megtörténhetett. Máris az egyik kedvenc dalommá vált. Gratula hozzá.
2012. március 24. 17:41
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Nem vagyok nagy Nickelblack rajongó ,de azért szeretem a számaikat..És ez nagyon jó lett
2012. március 24. 17:54
Már az album megjelenésekor különleges jelentőséget tulajdonítottam ennek a dalnak, de most még jobban megszerettem ezt a dalt. A klip hihetetlen tartalommal bír. Életemben nem érzékenyültem el így videoklipen. Egy átlagos videoklipet megnézek vagy kétszer, de szerintem ma már 10-edjére néztem meg ezt. Köszönjük Nickelback!
2012. március 24. 18:08
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jóóóóóó leett!!
2012. március 24. 21:51
Gyahh, nem ismertem fel az énekest ezzel a hajjal.
2012. március 29. 17:01
Tényleg nem maradt szárazon a szemem. Nincs más szó rá, ez gyönyörű.
2012. április 03. 21:10
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Engem nagyon meghatott a klip. Igen csak megkönnyeztem rajta. Szerintem most is hozták a szokásos színvonalat, akár csak eddig. Nagyon jó munkát végeztek Chadék.
2012. április 04. 20:12
Idézet (FüMá @ 2012.03.24. 17:04)
és turné is lesz? Európában? ahh, remélem ide is eljönnek, mert akkor muszáj elmennem!
Hamarosan kezdetét fogja venni a turnéjuk, aminek keretén belül Európa országaiba is ellátogatnak. Magyarország pedig pechünkre megint nincs benne a turné állomásokban. Én ki vagyok akadva, hogy rihánát, lédigágát meg ezeket ki tudjuk fizetni, de a normális zenét játszó bandákat nem?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: