A Nickelback kanadai rockbanda visszatért az alapokhoz: újabb érzelmes, megható videoklippel jelentkezett, amely garantálja, hogy nem minden szem marad szárazon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Nickelback érzelmes altatódala
2012. március 23. 22:43
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Be kell, hogy valljam, volt egy pont, ahonnan végigsírtam a klipet. Hihetetlen zsenialitásuk van ahhoz, hogy mindig meghassanak. Gyönyörű lett, pont ezt vártam tőlük. Több, mint jó.
Nem túl spilázott, nem túl gondolt, nem sok, egyszerűen csak Nickelback és a történetük.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 23. 22:51
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
A Nickelback nem tud rosszat produkálni, ezt ismét megmutatták
<3
2012. március 23. 22:55
Én is majdnem elsírtam magam,ez egyszerűen gyönyörű lett.Tényleg tartalmaz mondanivalót,nem is akármilyet.Az ahogy az egészet megoldották..le a kalappal a srácok előtt,nagyon jó.A dalt is imádom,egyszerűen nem tudok mibe belekötni,csak gratulálni.Ezért szeretem őket annyira.
2012. március 23. 22:58
Amikor először meghallottam pár héttel ezelőtt ezt a számot azt gondoltam megint alkottak a srácok valami elképesztőt! Szem nem marad szárazon? AZ BIZTOS!
2012. március 23. 23:16
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ma hallgattam meg először a lemezről, nagyon jó kis nóta lett. A This Means War meg nyitó dalnak kiváló, lendületes, erőteljes dal, több ilyen kéne tőlük, de az új lemezre talán ez jellemző is.
2012. március 24. 06:09
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nem tudom ti hogy vagytok vele de én bekönnyeztem. nagyon jó lett a videó klip is és a zene is nagyon ott van ^^
2012. március 24. 07:10
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de jó ^^ nekem nagyon tetszik
2012. március 24. 09:34
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jó,szép szám.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.