Demi Lovato Give Your Heart A Break klipje sokat váratott magára, ám most nemcsak a megjelenési dátum került elő, hanem egy pár másodperces előzetes is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Demi Lovato új klipjének előzetese
2012. március 23. 22:00
Annyira várom már *.* És tényleg nagyon cuki ez a pasi
2012. március 23. 22:02
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Annyira jó ez a szám:) <3 kíváncsi leszek milyen lesz:DD
2012. március 23. 22:10
habár nem ez a kedvenc számom az új cd-ről, biztos jó klip lesz, ezért várom!
2012. március 23. 22:26
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Pycnonotus xantholaemus" ...aranytorkú bülbül ??
amúgy ez a klip már mióta ígérve van..már 2 hónapja vagy tudom is én..de annyira nem várom a klipjeit mint régen,régen izgultam,milyen lesz a klipje,mert annyira szerettem a zenéjét...de már nem igazán..érdekel
amúgy ez a klip már mióta ígérve van..már 2 hónapja vagy tudom is én..de annyira nem várom a klipjeit mint régen,régen izgultam,milyen lesz a klipje,mert annyira szerettem a zenéjét...de már nem igazán..érdekel
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. március 23. 23:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
szerintem már ideje volt hogy valami életjelet adjon magáról ez a klip.. általában egy dal akkor válik "slágerré" mikor klip is van hozzá, mert akkor a tévében is tudják adni, de Demi már majdnem mindenhol ezzel a dallal lép föl, akkor ki tudja mekkora sikere lesz mikor kijön a klip?
és tényleg nagyon helyes az a srác amúgy
2012. március 23. 23:18
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Csoda, hogy nem a nyomoráról hallani...
2012. március 24. 00:27
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Már iszonyúan várom...és még 10 nap *-* (kb)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.