1.Nincs is kép,ami bizonyítaná.
2.A cím:"Johnny Deep Ashley Olsennel kavar?
Ott a kérdőjel!!!!
3.Magánélete.
Johnny Depp Ashley Olsennel kavar?
2012. március 24. 11:53
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
2012. március 24. 12:09
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
Szerintem ez csak kamu,Johnny-nak biztos több esze van és nem kezd ki ilyen fiatal lányokkal (legyen az bárki) mikor már van két gyereke egy olyan nőtől akivel már 14 éve él együtt.
2012. március 24. 12:19
Nem unják még? Komolyan, ha valakinek nincsenek botrányai, akkor gyártanak egy kamu sztorit? Mellesleg pont maga Vanessa nyilatkozta, hogy a pletykáknak semmi alapjuk nincs. Komolyan, ezért utálom az ilyen cikkeket. -.-"
2012. március 24. 12:30
Ahogy elolvastam a kommenteket, jókat mosolyogtam, hogy őszinte legyek.XD Egy férfi, reggel ziláltan hagyja el egy hölgy lakását, ahová előző este érkezett. Manapság a férfiak 99%-a ilyen. Elég csak körül nézni a környezetetekben és rájöttök, hogy néhányan nem társasjátékozni szoktak az éjszaka. Igaz, semmi közünk hozzá, de nem ismeritek Johnny-t személyesen, így nem tudhatjátok, hogy milyen mentalitású. Szóval, gondolkodjatok és ne legyetek naivak, csak, mert a kedvencetek! Ő is csak ember és ugyanúgy követhet el hibákat úgy, mint te, én, vagy bárki más ember a világon.
Egyébként az Mary-Kate Olsen, az iktertestvére. Ashley-nek köze sincs a drogokhoz szerintem.
Igaz, kép nincs, ami bizonyítaná, de, ha úgy történt valóban, ahogyan a cikkben az le van írva, akkor nagyon is elképzelhető, hogy valami történt köztük. Ha pedig az egész kitaláció, akkor persze a remek média, amin én már meg sem lepődök.
Idézet (Orsyka98 @ 2012.03.23. 22:36)
Nagyot csalódtam Johnnyban,ha ezzel a drogos,hülye kis csitrivel(már bocsánat)kavar...:/
Egyébként az Mary-Kate Olsen, az iktertestvére. Ashley-nek köze sincs a drogokhoz szerintem.
Igaz, kép nincs, ami bizonyítaná, de, ha úgy történt valóban, ahogyan a cikkben az le van írva, akkor nagyon is elképzelhető, hogy valami történt köztük. Ha pedig az egész kitaláció, akkor persze a remek média, amin én már meg sem lepődök.
2012. március 24. 13:20
Holly Keller: Előbb hiszem el azt, amit Vanessa nyiatkozott, mint amit ezekben a buta cikkekben írnak. Ennyi. Depp meg nem egy botrányhős. Igen, régen voltak balhéi, de azóta ő is megkomolyodott azért. Gondolom, mivel nem volt róla hír, most megint kreáltak egyet.
2012. március 24. 15:55
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Idézet (Andro @ 2012.03.24. 13:20)
Holly Keller: Előbb hiszem el azt, amit Vanessa nyiatkozott, mint amit ezekben a buta cikkekben írnak. Ennyi. Depp meg nem egy botrányhős. Igen, régen voltak balhéi, de azóta ő is megkomolyodott azért. Gondolom, mivel nem volt róla hír, most megint kreáltak egyet.
Egyet értek
2012. március 24. 16:41
egy film miatt nem töltene ott éjszakát, de biztos nem csalta ,meg Vanessát!!!!!! 
Johnny biztos remekül fogja a helyzetet magyarázni, mint eddig is
Johnny biztos remekül fogja a helyzetet magyarázni, mint eddig is
2012. március 24. 18:29
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Remélem nem igaz a hír...
2012. március 24. 19:12
Előbb utóbb Depp úgy is talált volna valkit.. Hát ez most bejött neki.. sok boldogságot
2012. március 25. 08:32
Maci HEEL: Ja, közben meg Vanessa már rég megcáfolta a rémhíreket. Talált valakit, akivel 15 éve él együtt. Vanessa Paradise-nak hívják, és van két közös gyerekük.
2012. március 25. 15:07
Szerintem ez csak kamu.. Nem hinném hogy egy 25 és egy közel 50 éves éppelméjű ember kavarna egymással.
2012. március 25. 15:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem illenének össze...szerintem nincs köztük semmi !!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: