Az elmúlt héten sem álltak meg az események az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatban: dalcserék, klipforgatások, illetve kisfilmmegjelenések – ezek a hét mérlegei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eurovízió: megjelent Ivi Adamou hivatalos klipje
2012. március 23. 15:16
2012. március 23. 15:17
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem rossz szám ...
2012. március 23. 15:19
Ivi klipjét imádom, szerintem javít a dalon. Az Unbreakable alapból hatalmas kedvenc, a Sinplus belopta magát a szívembe még anno amikor először hallotta őket, tényleg nagyon jó a daluk. A Compact Disco is tetszik, de az Ubreakable az abszolút favorit.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. március 23. 15:31
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem rossz! Ivi dala határozottan tetszik! Cynthia, teljes mértékben rátapintottál a lényegre a klipet illetően, egyetértek veled! 
Egyébként, már alakulgatnak a kedvenceim, bár még nem tudok konkrét előadót megnevezni! De, az biztos, hogy nehéz lesz engem lenyűgözni az elmúlt évek tehetségei után, említve Getter Jaanit, Alexeyt, vagy Axel Ehnströmt, azaz Paradise Oskart.
D
Egyébként, már alakulgatnak a kedvenceim, bár még nem tudok konkrét előadót megnevezni! De, az biztos, hogy nehéz lesz engem lenyűgözni az elmúlt évek tehetségei után, említve Getter Jaanit, Alexeyt, vagy Axel Ehnströmt, azaz Paradise Oskart.
2012. március 23. 17:13
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Pont tegnap tartottam "Eurovíziós estét", azaz minden Eurovíziós dalt meghallgattam.
Mind a három dal benne van a top 4-emben, és a klipek is nagyon tetszenek.
A három dal közül az Unbreakable a kedvencem.
Mind a három dal benne van a top 4-emben, és a klipek is nagyon tetszenek.
A három dal közül az Unbreakable a kedvencem.
2012. március 23. 18:37
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem rossz
de elsőre nekem sem jött be
2012. március 24. 14:23
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Hát idén nem szurkolok a magyaroknak...
tehetségtelen csoffadt diszkó xDDDDD
tehetségtelen csoffadt diszkó xDDDDD
2012. március 29. 17:13
Mi vagyunk a legjobbak, komolyan. Nézzétek már meg az összes többi klipet, hallgassátok meg a számokat... Sehol sincsenek hozzánk képest.
Megnéztem a CD kipjét. Miután vége lett, még fél percig bámultam magam elé könnyes szemmel, megmozdulni se tudtam a katarzistól. A számnak hatalmas érzelmi töltete van, és ezzel a szívbemarkoló klippel egyszerűen tökéletes. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Aki meg azt mondja, hogy tehetségtelenek, meg nem jó a dal, az bújjon el, de nagyon gyorsan.
Megnéztem a CD kipjét. Miután vége lett, még fél percig bámultam magam elé könnyes szemmel, megmozdulni se tudtam a katarzistól. A számnak hatalmas érzelmi töltete van, és ezzel a szívbemarkoló klippel egyszerűen tökéletes. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Aki meg azt mondja, hogy tehetségtelenek, meg nem jó a dal, az bújjon el, de nagyon gyorsan.
2012. március 29. 17:15
Meg akarom hallgatni a többit is, de a Sound Of Our Hearts után úgy érzem, mintha megcsalnám a zenét.
2012. május 29. 15:11
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
A Sinplus baromi jó volt Bakuban is. MIÉRT NEM SZAVAZTAK RÁJUK ELEGEN?????????????
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.